16 Eylül 2025 Salı

23:32   AKDENIZ’DE TEMIZLIK SEFERBERLIĞI: 270 KIŞILIK EKIPLE 65 MAHALLEDE 7/24 HIZMET!   22:59   MERSIN’DE TOPRAK KAZANıYOR, İNCIRLE GELECEK YEŞERIYOR!   22:25   ZEYTIN KıYıMı BAŞLADı: AKBELEN’DE DIRENIŞ ÇAĞRıSı!   20:10   SILIFKE CEMIL SUNGUR’A GÖZYAŞLARıYLA VEDA ETTI: BIR DEĞER SESSIZCE UĞURLANDı   11:50   TANDOĞAN’DA TARIH YAZıLDı: CHP’DEN VESAYETE KARŞı DEMOKRASI MANIFESTOSU   11:41   CHP KURULTAYı DAVASı BIR KEZ DAHA ERTELENDI   11:10   MESKİ’DEN ERDEMLI’YE ALTYAPı VE ASFALT ATAĞı: KARGıPıNARı YEPYENI YOL AĞıNA KAVUŞTU   21:36   KADıN EMEĞIYLE İLMEK İLMEK YÜKSELEN MIRAS: MERSIN DOKUMALARı ULUSLARARASı VITRINDE   20:55   MEZITLI’DE KAZA!   16:21   “YA İSTIKLAL YA ÖLÜM!”: SAKARYA ZAFERI’NIN 104. YıLıNDA TARIHE SAYGı   14:12   AFAD UYARDı: SISMIK HAREKETLILIK DEVAM EDIYOR, VATANDAŞLAR TEDBIRLI OLMALı   13:51   TARıM ALARMı: TÜRKIYE HER SAAT 18,5 FUTBOL SAHASı BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPRAĞıNı KAYBEDIYOR!   13:27   MERSIN’DE HAREKET VAR: AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı’NDA ŞEHIR SOKAKLARı HAYAT BULUYOR!   12:45   BAYRAMPAŞA BELEDIYE BAŞKANı GÖZALTıNDA: “BAŞıM DIK, ALNıM AKTıR”   12:39   SINEMA PERDESINDEN DOĞAYA UMUT: ALTıN KOZA 5 BIN FIDANLA YEŞERIYOR   12:32   “BAYRAMPAŞA OPERASYONU: SEÇIMLE GELENLERE ŞAFAK BASKıNı, HUKUK SANDıKTA YARGıLANACAK!”   11:09   KıRSALDA KÜLTÜR RÜZGARı: MERSIN’IN YAYLA KONSERLERI KOCAYER’DE COŞKUYLA YANKıLANDı   23:56   MERSIN EMEK VE DEMOKRASI PLATFORMU: “12 EYLÜL REJIMI KÖKTEN TASFIYE EDILMELI”   14:26   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MINIK ÇEVRECI ARAS KAYRETLI ILE BULUŞTU   14:24    ALI BOZAN: “AKDENIZ’IN SEÇILMIŞLERININ CEZAEVINDE TUTSAK EDILDIĞI HER BIR GÜN SUÇ IŞLENIYOR”  
 
     
   

ARTVİNLİ BESİCİ ANLATTI: KURBANLIKLARIN ARTVİN`DEN BURSA`YA SADECE NAKLİYESİ 35 BİN LİRA


Kurbanlık hayvanlarını Artvin`den Bursa`ya götüren besici Ekrem Akyüz, “Artvin- Bursa arasına 35 bin TL nakliye ödeyeceğim ve buradan çıkmak için şu ana kadar 70 bin TL masrafım çıktı. Bursa`da kurbanlıkları 10 bin TL`ye satarsam, ekmek yerim” dedi.

 

Tarih : 19 Haziran 2023 Pazartesi 10:55   Okunma : 451

UĞUR İSTANBULLU

Kurbanlık hayvanlarını Artvin`den Bursa`ya götüren besici Ekrem Akyüz, “Artvin- Bursa arasına 35 bin TL nakliye ödeyeceğim ve buradan çıkmak için şu ana kadar 70 bin TL masrafım çıktı. Bursa`da kurbanlıkları 10 bin TL`ye satarsam, ekmek yerim” dedi.

Kurban Bayramı yaklaşırken, Artvin`den son kurbanlıklar yola çıkmaya başladı. Artvin`den kurban satmak için yola çıkan besici Ekrem Akyüz, “Bursa İsabey pazarına gidiyoruz. Kurban götürüyoruz. 100`e yakın kurbanlık hayvan var. Küçükbaş hayvanımız var. Bir senedir besliyoruz para ile aldık beslemesini yapıyoruz. Yem yedirmedik hayırlısı Allah`tan mecbur satacağız" diye konuştu.

"KÜÇÜKBAŞTA FİYAT 10 BİN TL OLURSA EKMEK YERİZ"

Ekrem Akyüz, şunları söyledi:

“Yol ücreti tanesi 35 bin TL, Ardanuç`tan Bursa`ya 35 bin TL. Bursa İsabey de kirası 30 bin TL. Şu ana kadar çıkışta 70 TL masrafı buldu. İsabey`e gidince yem, saman falan vereceğiz; onlar da maliyetli. 10 bin TL`ye kadar isteyeceğiz yoksa kurtarmıyor. Bizi kurtaran fiyat 7-8 bin TL yoksa ondan aşağısı kurtarmıyor, zarar ederiz buradan oraya gitmekle. Bursa`da daha iyi fiyata satarız diye orayı tercih ediyoruz. Bizim malımız iyi mal Artvinliler de bizim malımızı tercih ettiği için oraya gidiyoruz. Yetkililerden ne talebimiz olacak gelip bir şeye yardımcı olacakları yok. Mecbur geri getirip burada bakacağız. Yardımcı olsalar daha iyi olur. İsabey pazarına gidiyoruz, Artvinlilerimiz orada olduğu için yardımcı olmalarını istiyorum."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA