23 Şubat 2026 Pazartesi

16:35   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARı, YARıN TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ ILE BIR ARAYA GELECEK   16:33   CHP’LI ÜMIT ERKOL, AKıNCı GIŞELERI’NDEN IKTIDARA SESLENDI: "HALKıN MALıNı SATARAK BU KRIZI ÖRTEMEZSINIZ"   16:32   DİSK’E BAĞLı DEV MADEN-SEN’DEN DIVRIĞI RAPORU: "’ZARAR’ GEREKÇESI GERÇEĞI YANSıTMıYOR; IŞÇILER IŞ BAŞı YAPSıN"   15:01   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN YALOVA’DAKI SALDıRıYA TEPKI: "SOKAKLAR SALDıRGANLARA TERKEDILINCE DOĞAL SONUÇ BÖYLE SALDıRıLAR OLUYOR"   14:59   İRAN SÖZCÜSÜ RıZAI: "PERŞEMBE GÜNÜ BÖLGEDEKI AMERIKAN ASKERLERININ KADERINI BELIRLEYECEĞIZ, EVLERINE MI DÖNECEKLER YOKSA CEHENNEME MI GIDECEKLER"   14:59   CHP KADıN KOLLARı’NDAN 1 GÜNDE 6 KADıNıN ÖLDÜRÜLMESINE TEPKI: "SORUN YALNıZCA BIREYSEL SUÇLAR DEĞILDIR; 6284 SAYıLı YASANıN UYGULANMAMASıDıR"   14:58   İMAMOĞLU’NU ZIYARET EDEN TANRıKULU: "AK PARTI, SEÇIMLE SONUÇ ALAMAYACAĞıNı GÖRDÜĞÜ IÇIN SÜRECI YARGı ELIYLE HUKUKA AYKıRı BIÇIMDE ŞEKILLENDIRMEYE ÇALıŞıYOR"   12:46   İMAMOĞLU DESTEKÇILERINE "ADLIYE" KıSKACı: 17 YıL HAPIS İSTEMIYLE YARGıLANAN GENÇTEN TOKAT GIBI SAVUNMA!   10:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KÜLTÜR HAMLESI,GITAR, PIYANO, KEMAN VE BAĞLAMA.. MERSINLILER SANATLA BULUŞUYOR   10:16   DıŞ TICARETE YÖN VERENLER DERNEĞI BAŞKANı DR. HAKAN ÇıNAR’DAN KRITIK UYARı: “TÜRKIYE ÜRETIMI KAYBEDERSE, REKABET GÜCÜNÜ DE KAYBEDER”   10:08   ÖZGÜR ÖZEL’DEN AKıN GÜRLEK’E MAL VARLıĞı RESTI: SÜRE DOLUYOR, GÖZLER YARıNKI GRUP TOPLANTıSıNDA   09:45   LEVENT UYSAL’DAN RAMAZAN’DA EKONOMI ÇıKARMASı: “2026 YOL HARITASıNı SEKTÖRLE BIRLIKTE YAZıYORUZ”   09:12   “2027 SEÇIMI ÖNCESI KÖPRÜ VE OTOYOL SATıŞı” İDDIASı: CHP’LI DENIZ YAVUZYıLMAZ’DAN ÖZELLEŞTIRME TAKVIMI ÇıKıŞı   09:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KıRSALDA SESSIZ DEVRIM: 7 YıLDA 9 BIN KÜÇÜKBAŞLA ÜRETIM ZINCIRI KURULDU   09:05   MÜZEYYEN ŞEVKIN: “SEYHAN’DA KONTROLSÜZ TAHLIYE ÇIFTÇIYI VURDU!”   16:03   BERLINALE’DE TARIHI GECE: EMIN ALPER’DEN ÖDÜL KONUŞMASıNDA DEMIRTAŞ VE İMAMOĞLU MESAJı   16:01   FENERBAHÇE BEKO’DAN KUPAYA DAMGA! BEŞIKTAŞ GAİN’I FINALDE FARKLı GEÇTI   14:15    YENIŞEHIR’IN EĞITIM DEVRIMI TÜRKIYE’YE MODEL OLDU: ROTARY’DEN ÖDÜL GELDI   12:25    AKDENIZ BELEDIYE SPOR ŞAMPIYON GIBI! LIDERLIĞI GARANTILEDI, GÖZLER PLAY-OFF’TA   12:20   “BIR GECEDE SERVET DEĞIL, GELECEK KAYBOLDU! GÜLCAN KıŞ AFET BÖLGESINDEN SESLENDI”  
 
     
   

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI BOZDOĞAN: “BİR MECLİS ÜYESİ ÇÖPLÜK ÇÖPLÜK GEZEREK PİS KOKU ARIYOR”


Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Haziran Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı`nda cep telefonu ile çektiği videolarla Belediye`yi hedef gösteren meclis üyesine tepki gösterdi. Başkan Bozdoğan, "Çöplük çöplük gezip açık arayacaklarına yönetim felsefesi nedir yönetim körlüğü nedir? Biraz okusunlar öğrensinler isterim. Belki bunları öğrendikleri zaman burunlarını çöplükten ayırır, Tarsus Belediyesi`nin güzel işlerini görürler" dedi.

 

Tarih : 20 Haziran 2023 Salı 18:09   Okunma : 536

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Haziran Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı`nda cep telefonu ile çektiği videolarla Belediye`yi hedef gösteren meclis üyesine tepki gösterdi. Başkan Bozdoğan, "Çöplük çöplük gezip açık arayacaklarına yönetim felsefesi nedir yönetim körlüğü nedir? Biraz okusunlar öğrensinler isterim. Belki bunları öğrendikleri zaman burunlarını çöplükten ayırır, Tarsus Belediyesi`nin güzel işlerini görürler" dedi.

Haziran Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan başkanlığında Belediye Meclis Salonu`nda gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin ve komisyondan gelen evrakın konuşulduğu toplantıda maddeler oybirliği ve çokluğu ile kabul edildi.  

“DEPREM BÖLGESİNİ SOKAK SOKAK ADIMLAYARAK VİDEOLAR ÇEKTİ Mİ?”

Konuşmalarına cep telefonu ile çekilen ve Belediye`yi hedef alan görüntülere değinerek başlayan Tarsus Belediye BaşkanıHaluk Bozdoğan, “Yanlış da olsa yaygın söz doğrudan iyidir gibi gösterilir. Bununla ilgili de çok felsefe, az icraat yönetim notuyla bir video paylaştı arkadaşlar. Bu video bozuk yollardan çimleri uzamış parklardan çöplere kadar, kaldırımların olduğu bir dolu görseli içeriyor. Ülkemizde yaşanan deprem sonrası resmi kayıtlara göre 50 bin, resmi olmayan kayıtlara göre 100 bine yakın insanımız vefat etti. Bu depremlerin temel sorumlusu olarak imar affı uygulaması gösterilirken deprem bölgesini sokak sokak adımlayarak videolar çekti mi gerçekten çok merak ediyorum. Bedeninin yarısı enkaz altında, yarısı çöp kamyonunda taşınan vatandaşın videolarını çekerek Çöpçüler Kralı isimli filmin müziğini çaldı mı gerçekten çok merak ediyorum” dedi.

“MECLİS ÜYELERİ BİR SORUN GÖRÜNCE ARAR, SÖYLER”

Tarsus halkının meclis üyelerini bu kentte belediyeyle birlikte iyi işler yapsın diye seçtiğini söyleyen Başkan Bozdoğan, şöyle devam etti:

“İnsanız, hata yaparız, yanlışımız da olur. Buradaki çoğu meclis üyelerimin yaptığı gibi bir meclis üyesinin yapması gereken şey; telefon açar, şurada şu var der. Hemen müdahale yaparız. Buranın asfaltlanması gerekiyor der. Gider yerini yaparız. Telefon açıp benden ilaçlama yapmamı isteyen var. Onları da anlatıyorum. Bu Tarsus Belediyesi`nin görevi değil. Bu büyükşehrin görevi diye anlatıyorum. Ama bu tip şovmenliğe artık gerek yok. Bunları yaptığınız zaman kimseye de bir karı olmaz. Hani deyim yerindeyse bazen tarihi dizilerden, geçmiş masallardan, geleceği de falcılardan öğrenmeye meraklı insanlar elbette olacaktır. Tarsus halkı meclis üyelerini bu kentte özellikle belediyeyle birlikte iyi işler yapsın diye seçmiş. Ama siyasete girelim diyorsanız evet çok güzel de gireriz. Anlatırız da hikâyeler çok.” 

 
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA