11 Nisan 2026 Cumartesi

16:48   ABD BAŞKAN YARDıMCıSı JD VANCE, ABD-İRAN GÖRÜŞMELERI IÇIN İSLAMABAD’A GIDIYOR: "OLUMLU BIR SONUÇ BEKLIYORUZ"   16:47   UKRAYNA DEVLET BAŞKANı ZELENSKI: AB’NIN AVRUPA’NıN GÜVENLIĞI IÇIN BIRLEŞIK KRALLıK, UKRAYNA, TÜRKIYE VE NORVEÇ’E IHTIYACı VAR   14:37   İSPANYA’DAN NATO’NUN HÜRMÜZ BOĞAZı’NA MÜDAHALE IHTIMALINE ITIRAZ   14:34   CHP-DP GÖRÜŞMESI… ÖZGÜR ÖZEL: “ARA SEÇIMDEN KAÇMAK, ANAYASA’Yı IHLAL SUÇUYLA BIRLIKTE SIYASI BIR TÜKENMIŞLIĞIN DE ITIRAFıDıR”   14:33   AYHAN BORA KAPLAN SUÇ ÖRGÜTÜ DAVASı… KEREM GÖKAY ÖNER: "MURAT ÇELIK’LE ARAMDA UYUŞMAZLıK ÇıKTı. AMIRIM KANUNSUZ EMIRLER VERIYORDU”   14:32   İNGILTERE BAŞBAKANı STARMER: ENERJI FATURALARıNDAKI DALGALANMANıN SORUMLUSU TRUMP VE PUTIN   13:48   SEMIH PALAMUT: MERSIN LOJISTIK MERKEZI AÇıLıŞıYLA ŞEHRIMIZE ÖNEMLI BIR DEĞER KAZANDıRıLDı   13:03   CHP’LI MERSIN YENIŞEHIR BELEDIYESI’NE YAPıLAN OPERASYON SONRASı BAŞKAN ÖZYIĞIT’DEN ILK AÇıKLAMA!   10:07   MERSIN’DE DEV YATıRıM: TÜRKIYE’NIN LOJISTIK ÜSSÜ AÇıLDı! BAŞKAN SEÇER’DEN 1.5 MILYAR TL’LIK VIZYON HAMLESI   09:50   TOROSLAR’DA ÇOCUKLARı EKRAN BAĞıMLıLıĞıNDAN KURTARAN HAMLE: BAY TABLET SAHNE ALDı!   20:50   TBMM GENEL KURULU YETERLI SAYı OLMADıĞı IÇIN KAPANDı.... DOĞUM IZNINDEKI KADıNLARıN DA YARARLANMASı IÇIN BU HAFTA ÇıKARıLMASı PLANLANAN KANUN TEKLIFI HAFTAYA KALDı   20:49   AYŞE ÇELIK CINAYETI DAVASı ERTELENDI... CHP’LI HATICE SELLI DURSUN: BU KADıN CINAYETLERINI ÖNLEMEYENLERIN KADıNLARA VERECEK HIÇBIR ŞEYI KALMAMıŞTıR   15:47   AKARYAKıT ZAMLARı, CEZALAR, OTOYOL ÜCRETLERI NAKLIYATÇıLARı BEZDIRDI: ALDıĞıMıZ PARAYı MALIYEYE MI VERECEĞIZ, VERGIYE MI VERECEĞIZ, OTOBANDA Mı VERECEĞIZ, CEZALARA Mı YATıRACAĞıZ, ARABANıN BAKıMıNA Mı VERECEĞIZ?   15:44   CHP’LI BAŞARıR’DAN AK PARTILI MILLETVEKILLERINE "YETER SAYı" TEPKISI: "CIDDIYETSIZLIK, YASANıZA SAHIP ÇıKMAYACAKSANıZ BU KABUL EDILEBILIR BIR DURUM DEĞIL"   14:11   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN, ELEKTRIK VE DOĞAL GAZ ZAMLARıNA TEPKI: "MÜJDESINI VERDIĞINIZ KARADENIZ VE AKDENIZ GAZı NE OLDU"   14:10   İBB DAVASı”NDA 19. GÜN... İMAMOĞLU’NDAN "HÜSEYIN GÜN" ÇıKıŞı: "HIÇBIRIMIZIN TANıMADıĞı BIR KIŞI ÜZERINDEN ÖRGÜT KURGULAMAK, BU IFTIRANAMENIN ÇÖPÜN IÇINDE ÇÜRÜMÜŞ BIR ÇÖP OLDUĞUNUN ALT YAZıSıDıR”   14:08   AYHAN BORA KAPLAN SUÇ ÖRGÜTÜ DAVASı… SANıK SERTÇELIK, “DEVLET BAHÇELI’YE, İZZET ULVI YÖNTER ARACıLıĞıYLA METIN OKUTTURULDU” MESAJLAŞMALARıNı REDDETTI   14:08   BURSA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI BAŞKAN VEKILI SEÇIMI ÖNCESI GERGINLIK... İL BAŞKANı NIHAT YEŞILTAŞ: "BU SEÇIM MEŞRU DEĞILDIR. ADAY ÇıKARMAYACAĞıZ. BURAYı TERK EDIYORUZ"   13:41   TOROSLAR’DA HEDEF: SORUNSUZ YOLLAR, GÜÇLÜ ÜSTYAPı   16:13   KADıN ÇALıŞANLAR VE ÇIFTÇILER İÇIN POZITIF GÜNDEM: MILLETVEKILI UYSAL’DAN DESTEK MESAJı  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ`NDEN İSTİHDAMDA BİRLİK ÇALIŞMASI


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz ve beraberlerindeki heyet, kentteki 4 üniversitenin rektörlüklerini ziyaret ederek, Kariyer Mersin projesi hakkında bilgilendirme yaptı. Projenin üniversite ayağını tamamlayan heyet, ilerleyen günlerde işverenlerin üst kuruluşları olan oda, birlik ve sanayi bölgelerini ziyaret edecek. 

 

Tarih : 23 Haziran 2023 Cuma 11:14   Okunma : 643

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz ve beraberlerindeki heyet, kentteki 4 üniversitenin rektörlüklerini ziyaret ederek, Kariyer Mersin projesi hakkında bilgilendirme yaptı. Projenin üniversite ayağını tamamlayan heyet, ilerleyen günlerde işverenlerin üst kuruluşları olan oda, birlik ve sanayi bölgelerini ziyaret edecek. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi koordinasyonunda; Mersin Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, MTSO EKAV Vakfı ve Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) iş birliğinde hayata geçirilen ‘Kariyer Mersin` projesi, işverenlere, çalışanlara, iş arayanlara ve öğrencilere çözüm üretmeye devam ediyor. 

Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada ziyaretlerinde; Kariyer, Mesleki Eğitim, Girişimcilik, Kurumsallaşma, Yeni Nesil İnsan Kaynakları Uygulamaları konularında yapılacak iş birliği protokolüyle, iş dünyasının tüm taraflarını geleceğe hazırlamak istediklerinin altını çizdi. Kariyer Mersin projesinin; iş arayan ve öğrencilere yönelik çalışmaların yanında, işveren ve çalışanlara yönelik programları da kapsadığını dile getiren Özada; üniversite, sanayi, kent iş birliğine, insan kaynakları açısından katkı sağlayacaklarını kaydetti. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz ise özellikle pandemi süreci sonrasında sosyal alanda ve çalışma hayatında yaşanan değişim sürecini, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak yakından takip ettiklerini aktardı. 

4 ÜNİVERSİTE REKTÖRÜNDEN İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Arıöz; özellikle öğrencilere, yeni mezunlara iş ve staj imkanlarının en üst seviyeye çıkarılması için, Mersin`de kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun önemine değindi. Kariyer Mersin projesinin, iş gücü piyasasının hem arz hem de talep tarafına yönelik bir proje olması dolayısıyla hizmet çeşitliliğini ve kaliteyi artıracağını belirten Prof. Arıöz, önümüzdeki süreçte imzalanması planlanan iş birliği protokolünün, kente ve çalışma hayatına hayırlı olmasını diledi.

Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay, Mersin`de uzun zamandan beri iş birliği halinde çalıştıkları Kariyer Merkezi`nin çalışmalarına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Yapılan iş birliğinin gerek öğrenci ve mezunlara, gerekse de kurumlara sağladığı fayda açısından çok kıymetli olduğunu dile getiren Prof. Ay, bundan sonraki süreçte imzalanacak olan iş birliği protokolüne de destek vereceklerini belirtti.

Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Kariyer ve Mezun Ofisi`nin yürütmekte olduğu faaliyetler hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin üniversiteye ilk adım atışından itibaren gerekli mesleki bilgi, beceri ve yetkinliklerle donanmasının yanı sıra kariyer gelişimleri için gerekli becerileri de kazandırabilmek adına yürütmekte oldukları proje ve faaliyetlerden örnekler sunan Aydın, bölgedeki önemli paydaşların bir araya geldiği Kariyer Mersin projesinin başarılı olması temennilerini paylaştı. 

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar ise Mersin`e fayda sağlayacak her türlü projeye Mersin Üniversitesi olarak destek olacaklarını belirterek, kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti. Mersin Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, kentteki belediyeler, üniversiteler ve diğer kurumlar ile Mersin`e katkı sağlayacak projeler için istişare halinde olduklarını sözlerine ekleyen Prof. Yaşar, öğrenci ve mezunların stajları, iş başvuruları, firmalara erişimleri ve istihdamları açısından Kariyer Mersin projesinin fırsat olduğunu kaydetti. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA