12 Nisan 2026 Pazar

09:30   ÖZEL DERSHANELERIN KAPıSıNı KAPATTıĞı ADILE NISA’YA VAHAP SEÇER SAHIP ÇıKTı!   02:02   İMAMOĞLU’NDAN İSRAIL’E SERT YANıT: ’HADI BAŞKA KAPıYA!’   01:40   TTB, SES, TİHV, ÇHD, İHD VE ÖHD’DEN ORTAK AÇıKLAMA: HAPISHANELERDE TECRIT UYGULAMALARıNDAN DERHAL VAZGEÇILMELI   01:02   TOROSLAR’DA NEFES KESEN MÜCADELE: 8. TOUR OF MERSIN’DE DEV ZIRVE YARıŞı!   01:01   BARO BAŞKANı GAZI ÖZDEMIR’DEN SERT VE NET MESAJ: "GÖRMEZDEN GELEMEYIZ"   12:05   AKDENIZ’DE CAN GÜVENLIĞI İÇIN RISK OLUŞTURAN ESKI YAPıLAR YıKıLıYOR   11:42   MERSIN’DE ‘UZUN İNCE BIR YOL’ RÜZGARı: ÂŞıK VEYSEL’IN TORUNU SAHNEYE ÇıKıNCA GÖZYAŞLARı SEL OLDU!   11:30   ARAÇ SAHIPLERI DIKKAT ! TÜVTÜRK İÇIN MILYARLıK SORU: ’767 MILYON TL NEREDE ?’   11:08   ÇIFTÇI TARLADA İMDAT DEDI! ’SADECE MAZOTUM KADAR EKEBILIYORUM’   16:48   ABD BAŞKAN YARDıMCıSı JD VANCE, ABD-İRAN GÖRÜŞMELERI IÇIN İSLAMABAD’A GIDIYOR: "OLUMLU BIR SONUÇ BEKLIYORUZ"   16:47   UKRAYNA DEVLET BAŞKANı ZELENSKI: AB’NIN AVRUPA’NıN GÜVENLIĞI IÇIN BIRLEŞIK KRALLıK, UKRAYNA, TÜRKIYE VE NORVEÇ’E IHTIYACı VAR   14:37   İSPANYA’DAN NATO’NUN HÜRMÜZ BOĞAZı’NA MÜDAHALE IHTIMALINE ITIRAZ   14:34   CHP-DP GÖRÜŞMESI… ÖZGÜR ÖZEL: “ARA SEÇIMDEN KAÇMAK, ANAYASA’Yı IHLAL SUÇUYLA BIRLIKTE SIYASI BIR TÜKENMIŞLIĞIN DE ITIRAFıDıR”   14:33   AYHAN BORA KAPLAN SUÇ ÖRGÜTÜ DAVASı… KEREM GÖKAY ÖNER: "MURAT ÇELIK’LE ARAMDA UYUŞMAZLıK ÇıKTı. AMIRIM KANUNSUZ EMIRLER VERIYORDU”   14:32   İNGILTERE BAŞBAKANı STARMER: ENERJI FATURALARıNDAKI DALGALANMANıN SORUMLUSU TRUMP VE PUTIN   13:48   SEMIH PALAMUT: MERSIN LOJISTIK MERKEZI AÇıLıŞıYLA ŞEHRIMIZE ÖNEMLI BIR DEĞER KAZANDıRıLDı   13:03   CHP’LI MERSIN YENIŞEHIR BELEDIYESI’NE YAPıLAN OPERASYON SONRASı BAŞKAN ÖZYIĞIT’DEN ILK AÇıKLAMA!   10:07   MERSIN’DE DEV YATıRıM: TÜRKIYE’NIN LOJISTIK ÜSSÜ AÇıLDı! BAŞKAN SEÇER’DEN 1.5 MILYAR TL’LIK VIZYON HAMLESI   09:50   TOROSLAR’DA ÇOCUKLARı EKRAN BAĞıMLıLıĞıNDAN KURTARAN HAMLE: BAY TABLET SAHNE ALDı!   20:50   TBMM GENEL KURULU YETERLI SAYı OLMADıĞı IÇIN KAPANDı.... DOĞUM IZNINDEKI KADıNLARıN DA YARARLANMASı IÇIN BU HAFTA ÇıKARıLMASı PLANLANAN KANUN TEKLIFI HAFTAYA KALDı  
 
     
   

MEHMET GÜZELMANSUR: “ŞERAFETTİN CAN ATALAY HALA SİLİVRİ KAPALI CEZAEVİ`NDE. BU HAKSIZLIĞIN GİDERİLMESİ LAZIM. ŞERAFETTİN CAN ATALAY DERHAL SERBEST BIRAKILMALI."


CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, TİP`ten Hatay Milletvekili seçilen Can Atalay`ı cezaevinde ziyaret etti. Güzelmansur ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada, “Şerafettin Can Atalay, Hatay`da milletvekilli seçilmek için YSK`ya başvurdu. YSK hiçbir mahsur görmeden başvurusunu kabul etti ve Hatay halkının iradesi ile milletvekili seçildi. Dün de Türkiye Büyük Millet Meclisi`ndeki tüm milletvekillerinin oylarıyla, hiçbir karşı oy almadan İnsan Hakları İnceleme Komisyonu`na seçildi. Ama Şerafettin Can Atalay hala Silivri Kapalı Cezaevi`nde. Bu haksızlığın giderilmesi lazım, bu adaletsizliğin giderilmesi lazım. Şerafettin Can Atalay derhal serbest bırakılmalı” dedi.

 

Tarih : 23 Haziran 2023 Cuma 16:55   Okunma : 486

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, TİP`ten Hatay Milletvekili seçilen Can Atalay`ı cezaevinde ziyaret etti. Güzelmansur ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada, “Şerafettin Can Atalay, Hatay`da milletvekilli seçilmek için YSK`ya başvurdu. YSK hiçbir mahsur görmeden başvurusunu kabul etti ve Hatay halkının iradesi ile milletvekili seçildi. Dün de Türkiye Büyük Millet Meclisi`ndeki tüm milletvekillerinin oylarıyla, hiçbir karşı oy almadan İnsan Hakları İnceleme Komisyonu`na seçildi. Ama Şerafettin Can Atalay hala Silivri Kapalı Cezaevi`nde. Bu haksızlığın giderilmesi lazım, bu adaletsizliğin giderilmesi lazım. Şerafettin Can Atalay derhal serbest bırakılmalı” dedi.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Silivri cezaevinde tutuklu bulunan TİP Hatay Milletvekili Şerafettin Can Atalay`ı ziyaret etti. Güzelmansur, ziyaret sonrasında şunları söyledi:

“ŞERAFETTİN CAN ATALAY DERHAL SERBEST BIRAKILMALI”

"Bugün Silivri`deyim. Silivri Cezaevi`nde Hatay Milletvekili Sayın Şerafettin Can Atalay`ı ziyaret ettim. Öncelikle Şerafettin Can Atalay`ın tüm Hatay halkına tüm hemşerilerime, tüm vatandaşlarımıza selamlarını, sevgilerini, saygılarını iletiyorum.

Şerafettin Can Atalay, Hatay`da milletvekilli seçilmek için YSK`ya başvurdu. YSK hiçbir mahsur görmeden başvurusunu kabul etti ve Hatay halkının iradesi ile milletvekili seçildi. Dün de Türkiye Büyük Millet Meclisi`ndeki tüm milletvekillerinin oylarıyla, hiçbir karşı oy almadan İnsan Hakları İnceleme Komisyonu`na seçildi. Ama Şerafettin Can Atalay hala Silivri Kapalı Cezaevi`nde. Bu haksızlığın giderilmesi lazım, bu adaletsizliğin giderilmesi lazım. Şerafettin Can Atalay derhal serbest bırakılmalı."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA