16 Mart 2026 Pazartesi

13:54   CHP KUŞADASı ÖRGÜTÜNDEN ÇAĞLAYAN ADLIYESI ÖNÜNDE "ÖMER GÜNEL" NÖBETI: HEPIMIZ ÖMER BAŞKAN’ıMıZA DESTEK IÇIN BURADAYıZ   13:53   MURAT EMIR: İBB KUMPAS DAVASıNDA GAZETECILERIN GÖREVINI YAPMALARı ENGELLENIYOR, SUÇ IŞLENIYOR; ALENIYET ILKESI AYAKLAR ALTıNDA ÇIĞNENIYOR   13:52   ATLAS ÇAĞLAYAN’ıN AILESINE YÖNELIK TEHDITLERLE ILGILI 9 KIŞI HAKKıNDA IDDIANAME DÜZENLENDI   12:49   ÖZGÜR ÖZEL: “BIN AYDAN DAHA HAYıRLı OLDUĞU MÜJDELENEN KADIR GECESI MÜBAREK OLSUN”   09:20   MERSIN’IN MINIK ŞEFLERI İŞ BAŞıNDA! TOROSLAR ÇOCUK KAMPÜSÜ’NDE LEZZET RÜZGARLARı ESIYOR   01:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ DOĞUKAN UYAN TUTUKLANDı   01:03   MERSIN’DE DEVLERIN SAVAŞı TEK TARAFLı BITTI: CARETTALAR GALATASARAY’ı PARKEYE GÖMEREK TARIH YAZDı!   14:46   MERSIN’DE SOSYAL BELEDIYECILIK DEVRIMI: HER ÇOCUĞA EŞIT GELECEK, HER MAHALLEYE FıRSAT!   13:55   MERSIN’DEN DÜNYAYA 1,7 MILYAR DOLARLıK İMZA: İŞTE İHRACATıN 50 DEV FIRMASı!   10:40   OTOYOLDA %650 ZAM KAPıDA! CHP’LI YAVUZYıLMAZ İSIM VEREREK UYARDı: "BU BIR SOYGUN PLANıDıR"   10:31   İRAN’DAN ABD ÜSSÜNE AĞıR DARBE! NETANYAHU İÇIN DEHŞET VEREN ’ÖLÜM’ YEMINI: ’PEŞINI BıRAKMAYACAĞıZ!’   10:29   LIMON İTHALATıNDA VERGI ŞOKU! ÖMER FETHI GÜRER RAKAMLARLA KONUŞTU: "ÜRETICI SOĞUYOR, TÜKETICI KAYBEDIYOR"   23:46   ANAMUR’DA TARIHI GECE: VAHAP SEÇER’DEN 4 DEV MÜJDE BIRDEN! 2028’E KADAR HER ŞEY DEĞIŞECEK   23:40   TOROSLAR’DA "MUTFAK" DEĞIL SANKI ÇÖP EV! MERDIVEN ALTı PASTA İMALATHANESINE ŞOK BASKıN   23:35   TARSUS’TA BAYRAM ERKEN GELIYOR: ST. PAUL MEYDANı’NDA BAYRAM İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı!   11:40   BAŞKAN SEÇER TALIMATı VERDI: MERSIN’DE 115 BIN NOKTADA 7/24 İLAÇLAMA MESAISI!   01:01   MERSIN’DE "ALGı OPERASYONU"NA BAŞKAN SEÇER’DEN SERT YANıT: "AILEMLE AYNı KAZANDAN YEMEK YIYORUM!"   01:01   MERSIN’DE ‘GÖNÜL SOFRASı’ MEZITLI’DE KURULDU: BAŞKAN SEÇER KADıN EMEĞINE VURGU YAPTı!   19:01   "35 YıL SONRA GELEN ACı İTIRAF: ’O MANŞET SAVAŞ YÜZÜNDEN ÇÖPE GITTI!’"   16:40   MERSIN’DE RAMAZAN BEREKETI: ÇAĞDAŞKENT İFTARıNDA BINLER AYNı SOFRADA BULUŞTU!  
 
     
   

ÇOCUKLARIN BAYRAMLIKLARI MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS KIYAFET EVİ`NDEN


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Tarsus Kıyafet Evi`nden sosyal güvencesi olmayan aileler faydalanmaya devam ediyor. Kurban Bayramı öncesinde Tarsus Kıyafet Evi`ni ziyaret eden birçok aile çocuklarının bayramlık giysilerini temin etti.

 

Tarih : 24 Haziran 2023 Cumartesi 11:10   Okunma : 615

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Tarsus Kıyafet Evi`nden sosyal güvencesi olmayan aileler faydalanmaya devam ediyor. Kurban Bayramı öncesinde Tarsus Kıyafet Evi`ni ziyaret eden birçok aile çocuklarının bayramlık giysilerini temin etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan Tarsus Kıyafet Evi`nden sosyal güvencesi olmayan aileler faydalanmaya devam ediyor. Kurban Bayramı öncesinde de Mersin Büyükşehir Tarsus Kıyafet Evi`ne gelen ihtiyaç sahibi aileler, çocuklarının bayramlıklarını aldı. 

İlki Mersin merkezde Ulu Cami Meydanı`nda, ikincisi ise Tarsus Duatepe Mahallesi İsmetpaşa Bulvarı üzerinde açılan Büyükşehir Kıyafet Evi`nden sosyal güvencesi olmayan ve bu durumu belgelendiren aileler, her dört ayda bir olmak üzere yılda üç kez 0-12 yaş grubundaki çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Her defasında iki eşyanın alınabildiği mağaza formatındaki Kıyafet Evleri`nde ayakkabı, mont, pantolon, kazak, eşofman takımını, elbise ve daha pek çok çeşit çocuk giysisi bulunuyor.

Tarsus Kıyafet Evi görevlilerinden Fulya Arlı, merkeze ilişkin şu bilgileri verdi:

“Kıyafet Evi hizmeti, 0-12 yaş çocuğa sahip sosyal güvencesi olmayan ailelerin çocuklarına yönelik yapılan yardımı içermektedir. Şimdiye kadar Mersin merkez ve Tarsus`ta hizmet vermekte olan kıyafet evleri bir aileye yılda üç kez yapmış olduğu yardım ile 12 bin 900 çocuğa ulaşmıştır. Başkan`ımız Vahap Seçer öndeliğinde bu işin bir parçası olmak bizim için çok önemli. Mersin merkez ve Tarsus kıyafet evlerinde her bayram olduğu gibi bu bayramda çocuklarımızı giydiriyoruz. Bayramlar kaynaşma, dayanışma günleridir. Özellikle de çocuklar bunu her zaman temsil ederler. Onların yüzündeki tebessüm olmak, onun bir parçası olmak bizim için çok kıymetli, çok değerlidir. Ayrıca Mersin`de hizmet vermeye yeni başlayan Silifke Kıyafet Evi`ne sosyal güvencesi olmayan 0-12 yaş çocuğa sahip tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Mutlu bayramlar.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA