6 Aralık 2023 Çarşamba

13:01   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT "ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE DE GÖNÜLLÜLERİMİZLE BİRLİKTE EMEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"   12:54   TARSUSLU KADINLAR, KADIN HAKLARI GÜNÜ’NDE İLK DEFA ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİ   12:38   YENİŞEHİR HALK KART’IN KASIM AYI TUTARLARI YATIRILDI   11:59   BELEDİYE ÇALIŞMALARINA MEZİTLİ GÖNÜLLÜLERİNDEN TAM DESTEK   11:50   ‘ÇOCUK MECLİSİ’ ÜYELERİ BİLİME VE SANATA DOYDU, BÜYÜKŞEHİR’İN FAALİYETLERİNİ YERİNDE İNCELEDİ   22:32   BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI RIZA AKPOLAT: BEŞİKTAŞ 2019 YILINA KADAR HEP SİYASİ TERCİHLERİNDEN DOLAYI CEZALANDIRILMIŞ BİR İLÇE”   21:30   ÖZGÜR ÖZEL, HACIBEKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI ARİF YOLDAŞ ALTIOK İLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   20:46   FİNLANDİYA BÜYÜKELÇİSİ HAMALAİNEN: NATO`YA ÜYELİĞİMİZİ ONAYLAYAN TÜRKİYE VE DİĞER ÜYELERE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ. İSVEÇ`İN NATO ÜYELİĞİNİN DE TÜRKİYE VE MACARİSTAN TARAFINDAN ONAYLANMASINI DİLİYORUZ   20:28   HDP İZMİR İL BİNASI`NA YÖNELİK SALDIRI… SEZGİN TANRIKULU: “HESABINI ADALET VE KALKINMA PARTİSİ`NİN VERMESİ LAZIM VEYA KENDİSİ ORTAK DEĞİLSE BUNUN HESABINI SORMASI LAZIM”   20:11   CHP`NİN KADIN TEMSİLİYETİNİN YETERSİZLİĞİ İLE İLGİLİ ARAŞTIRMA ÖNERGESİ, TBMM GENEL KURULU`NDA AKP VE MHP TARAFINDAN REDDEDİLDİ   20:07   ÖZGÜR ÖZEL, CHP MANİSA İL ÖRGÜTÜYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   20:06   İYİ PARTİ KADIN POLİTİKALARI BAŞKANI YÜKSEL: "KADINLARIN TOPLUMDA EŞİT VE ADİL BİR ŞEKİLDE TEMSİL EDİLMELERİ, DEMOKRASİMİZİN VE İNSAN HAKLARININ VAZGEÇİLMEZ BİR PARÇASIDIR"   19:26   ÖZGÜR ÖZEL, CHP AYDIN İL ÖRGÜTÜYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   18:21   İBRHİM SANİ GÖKMEN, CHP AKDENİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI   18:19   DOĞAN TANIŞ, BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI   18:15   BAYRAM YILDIRMAZ, CHP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI   18:12   DENİZ DEMİR: “EKONOMİK KRİZ, ÜNİVERSİTE TERCİHLERİNE YANSIYACAK KADAR DERİN BİR YOKSULLUK YARATTI"   18:05   BAYRAM GÜNEŞ CHP’DEN MECLIS ÜYESI ADAY ADAYı   18:03   ESKİ CHP İZMİR MİLLETVEKİLLERİ TACETTİN BAYIR VE MUSA ÇAM, ‘ÖN SEÇİM` ÇAĞRISIYLA İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI`NA ADAY ADAYI OLDU   17:30   VAHAP SEÇER: MERSİN HALKINI 5. ULUSLARARASI MERSİN MARATONU İÇİN 10 ARALIK`TA ÖZGECAN ASLAN MEYDANI`NA DAVET EDİYORUM  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ GRUP VE İSTASYON SAYISINI 35` ÇIKARDI


Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, son 4,5 yıl içerisinde gerek personel gerekse de araç ve ekipman konusunda kendisini yeniledi. 2019 yılından bu yana filoya 20 adet tam donanımlı itfaiye aracı ekleyerek araç sayısını 124`e, il genelindeki grup ve istasyon sayısını ise 35`e çıkartan itfaiye teşkilatında 569 deneyimli personel görev yapıyor.

 

Tarih : 29 Eylül 2023 Cuma 09:46   Okunma : 371

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, son 4,5 yıl içerisinde gerek personel gerekse de araç ve ekipman konusunda kendisini yeniledi. 2019 yılından bu yana filoya 20 adet tam donanımlı itfaiye aracı ekleyerek araç sayısını 124`e, il genelindeki grup ve istasyon sayısını ise 35`e çıkartan itfaiye teşkilatında 569 deneyimli personel görev yapıyor.

İnsanların can ve mal güvenliğini ilgilendirdiği için en önemli birimlerin başında itfaiyenin geldiğini vurgulayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “İtfaiye teşkilatımız son 4,5 yıl içinde verilen eğitim ve tatbikatlar neticesinde kendini geliştirerek, yangına müdahale ve arama kurtarma faaliyetlerinde önemli başarılara imza atmıştır. Kentimizde meydana gelen olayların yanı sıra, Türkiye`nin farklı bölgelerinde son yıllarda gerçekleşen orman yangını, su taşkını, deprem gibi birçok afette de bölge dışına çıkarak, ellerinden gelen katkıyı yapmış bir teşkilattır” dedi.

SEÇER: “İYİ YETİŞMİŞ PERSONEL VE TEKNOLOJİK EKİPMANLARLA İTFAİYEMİZİ DONATIYORUZ”

İtfaiye Teşkilatı`nda gerek personel alımı, gerekse de ekipman ve araç alımı konusunda çok titiz davrandıklarını belirten Başkan Seçer, “2019 yılından bu yana filoya 20 adet tam donanımlı itfaiye aracı ekleyerek araç sayısını 124`e, il genelindeki grup ve istasyon sayısını ise 35`e çıkardık. Yine son 4,5 yıl içinde su altı ve su üstü arama kurtarma amirliği ile köpekli arama kurtarma amirliğini de faaliyete geçirdik” diye konuştu.

İtfaiye Teşkilatı`nda, profesyonel personelin görev yapmasını amaçladıklarını kaydeden Başkan Seçer, “Bu amaçla Türkiye çapında bir eğitim merkezi olan Ata Eğitim Merkezi`ni hayata geçirdik. Burada kendi personelimizi eğiteceğimiz gibi, kamu ve özel sektör personeline de yangın konusunda ya da afetle mücadele konusunda eğitimler ve seminerler vereceğiz” dedi.

Şu anda İtfaiye Teşkilatı`nda 569 personelin görev yaptığını sözlerine ekleyen Başkan Seçer, “Son yaptığımız memur alımlarında, herkesin de içine sinen bir sınav ve alım yöntemiyle 100 personelimizi teşkilatımıza kattık. Bakanlıktan, 50 kadro daha çıkmasını sağladık ve önümüzdeki günlerde 50 itfaiye personelimizi daha teşkilatımıza dahil edeceğiz. Biz istiyoruz ki, bu işe en uygun insan kaynağı ile çalışalım. Belediyemizi toplum karşısında en iyi şekilde temsil edecek, iyi yetişmiş insan kaynağıyla itfaiyemizin donatılmasını istiyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2023 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA