29 Aralık 2025 Pazartesi

10:35   “MERSIN’IN TARIHI KILIKYA YOLU: DOĞA VE TARIH TUTKUNLARıNıN YENI BULUŞMA NOKTASı”   08:55   HÜSEYIN KıŞ: “2026’YA UMUT VE DAYANıŞMA MESAJı”   08:15   “ITC FUARCıLıK: ELES EXPO 2026 ILE GÜVENLI ENERJI, AKıLLı GELECEK”   12:41   MERSIN’DE KÜLTÜREL RÖNESANS: SANAT VE BELLEK BULUŞTU   12:30   MARKET ALıŞVERIŞINDE YENI FIYAT: PLASTIK POŞET 1 TL   12:09   TARSUS’TA 27 ARALıK DESTANı: 104 YıLDıR SÜREN KURTULUŞ RUHU MEYDANLARDA   11:30   “GENÇLERDEN PROFESYONELLERE: AKDENIZ BELEDIYE SPOR ZIRVEDE”   11:20   “MERSIN’DE ALZHEIMER HASTALARı SANATLA GÜLÜMSÜYOR: GÜLÜMSE YAŞAM MERKEZI UMUT OLUYOR”   10:40   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: ‘YETKI ERDOĞAN’DA, İHA 2 SAAT BEKLETILDI’”   14:55   TOROSLAR’ıN HIZMET GÜCÜ ARTıYOR: ARAÇ FILOSUNA 2 YENI KATKı!   11:59   “USİAD BAŞKANı KıLıÇ: SANAYIDE İŞ BIRLIĞIYLE GÜÇLÜ GELECEK”   09:20   MERSIN’DE ALTYAPı VIZYONU: 2026 YATıRıMLARıYLA DAHA KONFORLU BIR ŞEHIR GELIYOR   21:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SPORA TARIHI DESTEK: 260 KULÜP VE 294 SPORCUYA 20.7 MILYON TL!   17:22   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN REGAIP KANDILI’NDE GÖNÜLLERE DOKUNAN İKRAM: BINLERCE KANDIL SIMIDI VATANDAŞLARLA BULUŞTU   17:15   MERSIN’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK: BÜYÜKŞEHIR’IN HıYAR FIDESI DESTEĞI HASADA DÖNÜŞTÜ   17:06   CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı AYDıN’DAN KYK BURSUYLA ‘TAVUK DÖNER’ HESABı: 47 TAVUK DÖNER DÜRÜM KAYıP   17:04   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: SAĞLıK HIZMETLERINDE KARA DÜZEN ÇALıŞAN KIM VARSA GÖZÜNÜN YAŞıNA BAKMıYORUZ   17:02   SURIYE’NIN HUMUS KENTINDE CAMIDE PATLAMA: 5 ÖLÜ, 21 YARALı   14:59   LEYLA ZANA’YA YÖNELIK HAKARETLERE ILIŞKIN 116 ÖRGÜTTEN SUÇ DUYURUSU   14:57   CHP’LI AKDOĞAN, AİHM’IN İMAMOĞLU DOSYASıYLA ILGILI KARARıNı DEĞERLENDIRDI: AİHM, AYM KARARıNA UYMAYANLARıN TÜRKIYE CUMHURIYETI’NI DINGO’NUN AHıRı GIBI YÖNETEMEYECEKLERINI SÖYLÜYOR"  
 
     
   

MERSİN BAROSU’NDAN YAŞAM HAK PROJESİNE DESTEK


CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı’nın Türkiye genelinde kadına ve çocuğa yönelik şiddete karşı hayata geçirmiş olduğu ve Mersin Barosu’nun da imzalayarak destek vermeye devam ettiği ‘YAŞAM HAK Projesi’ kapsamında, başvuruda bulunan mağdur kadın ve çocuklar için işbirliği içerisinde yapılacak çalışmalar hakkında toplantı yapıldı.

 

Tarih : 29 Eylül 2023 Cuma 23:15   Okunma : 580

CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç ve il yönetimi, CHP Mezitli İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Coşkun ve CHP Yenişehir, Akdeniz ve Toroslar ilçe kadın kolları temsilcileri,Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. Arzu Günay ve merkez üyesi avukatlarını ziyaret etti.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı ile Mersin Barosu arasında imzalanan Yaşam Hak Projesi İşbirliği Protokolü kapsamında yapılan toplantıda; destek için başvuruda bulunan mağdur kadın ve çocuklar için yapılacak çalışmalar değerlendirilerek, Mersin Barosu’nun şiddet mağdurlarına verdiği hukuki danışmanlık ve destek hizmetleri, Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi’nin çalışmaları, takip edilen davalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kadına ve çocuğa şiddetin önüne geçmek için yapılacak yeni çalışmaların yol haritasının belirlendiği toplantıda, CHP Kadın Kolları ile baroların ve avukatların işbirliğiyle, kadına ve çocuğa yönelik şiddetle mücadeleden başarılı sonuç alınacağı ifade edildi. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA