28 Mayıs 2026 Perşembe

01:52   KONFERANS LIGI KUPASı SAHIBINI BULDU: CRYSTAL PALACE TARIH YAZDı!   01:10   İZMIR’DEKI MITINGE KARıŞMıŞTı: TOMA’YA ÇıKAN ŞÜPHELI HAKKıNDA FLAŞ GELIŞME! BAKANLıK VE VALILIK HAREKETE GEÇTI   22:39   AVRUPA’DAN ANKARA DEPREMINE İLK TEPKI! PES’TEN CHP VE ÖZGÜR ÖZEL AÇıKLAMASı: ’TEHLIKELI TıRMANıŞ’   21:30   ÇYDD’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU YÖNETIMINE ŞOK YANıT: ’KAYYUMDAN GELECEK BAĞıŞı KABUL ETMEYIZ!’   20:58   ÖZGÜR ÖZEL’IN ACı GÜNÜ: AMCASı NECATI ÖZEL HAYATıNı KAYBETTI   20:52   CHP’DE ’HARAM ARAÇ’ TEŞHIRINE SERT TEPKI! ÖZGÜR KARABAT SUSTUĞU GERÇEKLERI TEK TEK ANLATTı: "O ZıRHLı ARAÇ..."   18:30   CHP İSTANBUL İL BAŞKANLıĞı’NDAN FLAŞ AÇıKLAMA! RESMI HESAP ELE GEÇIRILDI   18:05   ’GENEL MERKEZIN ÖNÜNE SIYAH GIYIMLI MAFYA GELDI!’ CHP’LI BULUT’TAN GÜNDEMI SARSACAK ’APARAT’ ÇıKıŞı: ’BIZIM RAKIBIMIZ SARAYDıR!’   17:37   CHP GENEL MERKEZI ÖNÜNDE ŞOK GÖRÜNTÜ: KıLıÇDAROĞLU O ARAÇLARı "SATıLıK HARAM ARAÇ" YAZıSıYLA TEŞHIR ETTI!   12:02   CHP’DEN GÜNDEMI SARSACAK ‘KUKLA MUHALEFET’ ÇıKıŞı! ’SARAY ELIYLE PARTIYE ATANDıLAR’   08:58   BAHÇELI’DEN CHP İÇIN SÜRPRIZ ’9 EYLÜL’ ÇıKıŞı: ’KıLıÇDAROĞLU PARTIYI TEMIZLEYIP KONGREYE GÖTÜRMELI’   07:21   VAHAP SEÇER’DEN GÜNDEMI SARSACAK ‘MUTLAK BUTLAN’ ÇıKıŞı: ’BU BIR TUZAKTıR, OYUNA GELMEYECEĞIZ!’   06:51   KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA SERT ÇıKıŞ: ’İNEK HıRSıZıNı AFFETTIN, BENI MI AFFEDEMIYORSUN?’   02:10   İZMIR’DE HAREKETLI SAATLER! GÜZELBAHÇE BELEDIYE BAŞKANı MUSTAFA GÜNAY TUTUKLANDı: CHP’DEN İLK TEPKI SERT OLDU   19:50   CHP’LI MUTLUAY’DAN BAYRAM MESAJı   19:40   CHP’LI KADIR ÖZCAN’DAN BAYRAMDA ’ORTAK SORUMLULUK’ ÇAĞRıSı   19:25   CHP’LI MUSTAFA KEKLIK’TEN BAYRAM MESAJı: "BIZI BIZ YAPAN PAYLAŞMA KÜLTÜRÜDÜR"   19:19   CHP’LI AKBAŞ’DAN KURBAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı   14:35   ANKARA’DA BAYRAM MASASı KURULDU AMA İKI KRITIK ÇATLAK VAR! SIYASETIN BAYRAMLAŞMA PROGRAMıNDA ŞOK CHP DETAYı   14:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN İZMIR GÜNDOĞDU’DA TARIHI ÇıKıŞ: ’İLK KEZ BU SOKAKLARDA BÜYÜK BIR ÖFKE GÖRÜYORUM’  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR YOL YAPIM EKİPLERİ ÇALIŞIYOR, ULAŞIM KALİTESİ ARTIYOR


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Yenişehir ilçesi İsmet İnönü Bulvarı`nda sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Otoban köprüsü ile 17. cadde arasında kalan kısımda yapılan çalışmalarda, İsmet İnönü Bulvarı`nın 2 km uzunluğundaki bölümünde deforme olan bölümü yenilendi.

 

Tarih : 15 Kasım 2023 Çarşamba 09:30   Okunma : 576

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Yenişehir ilçesi İsmet İnönü Bulvarı`nda sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Otoban köprüsü ile 17. cadde arasında kalan kısımda yapılan çalışmalarda, İsmet İnönü Bulvarı`nın 2 km uzunluğundaki bölümünde deforme olan bölümü yenilendi.

Mersin genelinde vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için deforme olan yollar sıcak asfalt serimiyle yenileniyor. Ana arterler başta olmak üzere birçok cadde ve sokakta yürütülen çalışmalar kapsamında bozulan yollar, Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Ekipleri tarafından daha konforlu hale getiriliyor.

Planlanan program dâhilinde yol çalışmalarını sürdüren ekipler, bu kapsamda Yenişehir ilçesi İsmet İnönü Bulvarı`nda sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Otoban köprüsü ile 17. cadde arasında kalan kısımda yapılan çalışmalarda, İsmet İnönü Bulvarı`nın 2 km uzunluğundaki bölümünde deforme olan yol yenilendi. İlk olarak zemini freze makinesi ile kazıyan Büyükşehir ekipleri, ardından asfalta hazırlık aşamasında zemin hazırlığı için 7 bin 900 Ton pilentmiks (PMT) kullandı. Sıcak asfalt seriminde; binder ve aşınma seviyesi olmak üzere toplam 8 bin 500 ton sıcak asfalt serim işlemi uygulandı.

YAYALARIN GÜVENLİĞİ İÇİN KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Ekipler ayrıca yaya güvenliği için kaldırım çalışması da gerçekleştiriyor. Deforme olan ve engelli kullanımına uygun olmayan kaldırımlar yenilenerek standartlar yükseltiliyor. İsmet İnönü Caddesi`nde yapılan çalışma kapsamında da 1000 metrekare kaldırım 4 bin 000 metre bordür kullanılarak deforme olan kaldırımlar kısım kısım yenilendi ve iyileştirildi. Son olarak araç ve yayaların trafik güvenliği için yol çizgileri de çekilerek çalışmalar tamamlandı. Yine aynı bölgede ve bulvara bağlantısı bulunan 2894. sokakta bin 600 metre yol asfaltlanarak yenilendi. Toplamda 3 bin 600 metre yol asfaltlanarak yenilenmiş oldu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA