19 Haziran 2025 Perşembe

21:19   MERSIN VE HATAY’DAN BIR İLK: ‘KARDEŞ KENT KONSEYI’   16:46   CHP TARSUS İLÇE KADıN KOLLARı EV ZIYARETLERINE DEVAM EDIYOR   10:15   TARIHE, DOĞAYA VE KÜLTÜRE YOLCULUK: KILIKYA YOLU TANıTıM YÜRÜYÜŞLERI SÜRÜYOR   10:09   KADıNLAR ÜRETMEYE, MERSIN GÜÇLENMEYE DEVAM EDIYOR   10:05   CHP’LI GÜLCAN KıŞ, “MERSIN ÜRETIYOR AMA YATıRıM ALAMıYOR, BU BIR IHMALKÂRLıK DEĞIL, SIYASI TERCIHTIR!”   09:01   BÜYÜKŞEHIR’IN İTAIYE ERI SıNAVLARıNDA ADAYLAR TER DÖKTÜ   14:39   TARSUS BELEDIYESI’NDEN YAŞAMA DOKUNAN HIZMET    14:01   YENIŞEHIR BELEDIYESI MERSIN’E KENT KÜTÜPHANESI VE OYUNCAK MÜZESI KAZANDıRıYOR   13:59   MEZITLI’DE KADıNLARA, EMEKLILERE VE ENGELLILERE YÖNELIK MOBIL KUAFÖR HIZMETI 15.500 KIŞIYE ULAŞTı   13:55   GOLDEN GLOBAL YATıRıM BANKASı VE ICD 20 MILYON DOLARLıK FINANSMAN ANLAŞMASıNı İMZALADı   10:28   YÖNETICI KRIZI KAPıDA: TERFI SISTEMI ÇÖKÜYOR, ŞIRKETLER GELECEĞINI KAYBEDIYOR   10:23   RAHMI M. KOÇ MÜZESI’NDE BOYANıN SUYLA DANSı: EBRU SERGISI   10:19   MINIK SPORCULAR SPORA İLK ADıMLARıNı AKDENIZ’DE ATıYOR   10:16   ULUSLARARASı PARA TRANSFERI ARTıK DAHA KOLAY: MORPARA VE MONEYGRAM İŞ BIRLIĞI   10:12   YUMURTALıK BELEDIYESI, HALK SAĞLıĞı IÇIN ÇALıŞıYOR   10:08   “ZEYTINLIKLER MADENCILIĞE KURBAN EDILIYOR”   10:06   BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖĞRENCILERE YKS ÖNCESI MORAL ETKINLIĞI   10:01   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı, BANDıRMA’DA DÜZENLENEN AKŞAM YEMEĞINDE BIR ARAYA GELDI   09:50   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “VATANDAŞ PAZAR ÇANTASı DEĞIL, ARTıK SABıR TAŞı TAŞıYOR!”   09:20   ZAFER PARTISI GENEL BAŞKANı ÜMIT ÖZDAĞ, ANKARA’DA: İKTIDAR VE DESTEKÇILERINE AYRı, MUHALEFETE AYRı BIR HUKUK UYGULARSANıZ IÇ CEPHEYI SAĞLAMANıZ MÜMKÜN OLMAZ  
 
     
   

"YOLYEMEZLER" SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ, BÜYÜKÇEKMECE`DEKİ BİR VİLLADA GİZLİ BÖLMEDE YAKALANDI


İstanbul`un Büyükçekmece ilçesinde, "Yolyemezler" adı verilen çıkar amaçlı suç örgütünün lideri Mehmet Selim A. ve beraberindeki 4 kişi bir villada bulunan gizli sığınakta yakalandı. Böylece suç ağına yönelik operasyonlarda gözaltına alınan kişi sayısı 27`e çıktı. Şüphelilerin ifade işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

 

Tarih : 22 Kasım 2023 Çarşamba 18:51   Okunma : 455

İstanbul`un Büyükçekmece ilçesinde, "Yolyemezler" adı verilen çıkar amaçlı suç örgütünün lideri Mehmet Selim A. ve beraberindeki 4 kişi bir villada bulunan gizli sığınakta yakalandı. Böylece suç ağına yönelik operasyonlarda gözaltına alınan kişi sayısı 27`e çıktı. Şüphelilerin ifade işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü`nden yapılan açıklamaya göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Güngören ve Büyükçekmece ilçelerinde faaliyet gösterdiği belirlenen, örgüt liderliğini Mehmet Selim A.`nın yaptığı “Yolyemezler” isimli suç örgütünün gerçekleştirdiği "kasten öldürme", "kasten öldürmeye teşebbüs", "mala zarar verme", "yağma, tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "kasten yaralama", "Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun`a muhalefet", "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçlarına karışan şüphelilerin yakalanmasına yönelik İstanbul, Diyarbakır ve Balıkesir`de operasyon gerçekleştirildi.

Yapılan ilk baskınlarda, "Yolyemezler" çetesinin üyesi oldukları şüphesiyle 19 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonun devamında söz konusu suç ağının elebaşı Mehmet Selim A.`nın da aralarında bulunduğu 5 kişi Büyükçekmece`deki bir villada dolap kapaklarının arkasındaki gizli bölmeden çıkarılarak gözaltına alındı. Aynı soruşturma kapsamında 3 kişi de farklı adreslerde ele geçirildi. Böylece gözaltına alınan şüpheli sayısı 27`ye yükseldi. Çete lideri ve beraberindekilerin gizli bölmede yakalanmaları saniye saniye kayda geçti.

Şüphelilerin yakalandığı adreslerde yapılan aramalarda 18 ruhsatsız tabanca, bir AK-47 tipi kalaşnikof tüfek, 1 uzi marka otomatik tabanca, 2 av tüfeği, 3 adet otomatik tabanca, 23 şarjör ile bu silahlara ait değişik çaplarda bin mermi, 1 çelik yelek, 15 kar maskesi, 2 GPS takip cihazı, bir miktar uyuşturucu madde ve 100 bin lira nakit para ile 8 bilgisayar ele geçirildi.

Emniyetteki sorguları devam eden çete üyelerinin ifade işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA