29 Ekim 2026 Perşembe

23:25   DOĞAN TANıŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU BÜYÜTMEK VE YARıNLARA TAŞıMAK BORCUMUZDUR’   23:10   İZZET EYÜBOĞLU’NDAN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYET, ÜRETEN VE DEĞER YARATAN GÜCÜMÜZÜN EN BÜYÜK TEMINATıDıR’   23:02   CHP’LI MAHMUT DÖNMEZ’DEN CUMHURIYETIN 103. YıLıNA VEFA DOLU MESAJ!   22:05   BÜLENT YORULMAZ: ’CUMHURIYET DEĞERLERI DEMOKRASIMIZIN VE HUKUKUN TEMINATıDıR’   21:45   CABBAR ANıLAN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRLEŞTIRICI GÜCÜ EN BÜYÜK ZENGINLIĞIMIZDIR’   20:50   GÖKHAN BÜBER: ’CUMHURIYETIN IŞıĞı AKDENIZ’DEN TÜM TÜRKIYE’YE YAYıLACAK’   20:38   KEMAL TUNCER: ’CUMHURIYET KAZANıMLARıNA SAHIP ÇıKMAK TARIHI GÖREVIMIZDIR’   20:25   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı ERDAL NUR: ’CUMHURIYET, ÖZGÜRLÜĞÜN VE ADALETIN SARSıLMAZ KALESIDIR’   20:17   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKAN YARDıMCıSı HASAN ÖNAL ÖZALP: ’CUMHURIYET IŞıĞıNDA HALKıMıZA HIZMET EDIYORUZ’   19:55   GÖKHAN ÇIÇEKÇILIK’TEN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYETIN AÇTıĞı BAĞıMSıZLıK ÇIÇEKLERI ASLA SOLMAYACAK’   19:45   İSMAIL ÖZGÜN: ’CUMHURIYETIN SUNDUĞU VIZYONLA DAHA GÜÇLÜ BIR EKONOMIYE İLERLIYORUZ’   19:36   HÜSEYIN SAVAŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU VE KÜLTÜREL MIRASıMıZı GELECEĞE TAŞıYACAĞıZ’   19:27   ADD MERSIN ŞUBE BAŞKANı ADEM ÇETIN: ’CUMHURIYET DEVRIMLERI İLELEBET PAYIDAR KALACAKTıR’   19:20   İSMAIL YURTSEVEN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRIKIMI, YARıNLARıMıZı AYDıNLATAN EN BÜYÜK GÜÇTÜR’   19:10   MÜSLÜM ÖZEL: ’CUMHURIYET, TAM BAĞıMSıZ VE DEMOKRATIK TÜRKIYE’NIN PUSULASıDıR’   19:04   YENIMAHALLE MUHTARı SERVET DOĞAN: ’CUMHURIYET COŞKUSU MAHALLELERIMIZDEN SOKAKLARıMıZA YAYıLıYOR’   19:01   ATAHAN KAYTAŞ: ‘CUMHURIYET, GENÇLIĞIN İNANCı VE GELECEĞIN GÜVENCESIDIR’   18:58   ERCAN MUTLUAY’DAN 29 EKIM MESAJı: ‘CUMHURIYET, ORTAK GELECEĞIMIZIN EN KıYMETLI MIRASıDıR’   18:56   KADIR ÖZCAN: ’EKONOMIK VE SOSYAL KALKıNMANıN TEMELI CUMHURIYET İLKELERIDIR’   18:54   CHP TOROSLAR İLÇE BAŞKANı CUMALI AKBAŞ: ’CUMHURIYET MEŞALESI TOROSLAR’ıN ZIRVESINDE DAIMA YANACAK’  
 
     
   

CHP RİZE MİLLETVEKİLİ OCAKLI: “İDDİA EDİYORUM, AKP`NİN ELİNDEN BİRÇOK YERİ ALACAĞIZ; HEM TÜRKİYE`DE, HEM RİZE`DE. RİZE`DE ÇOK ŞAŞIRACAĞINIZ SONUÇLAR OLACAK”


CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, “Önümüzde yerel seçimler var buradan iddia ediyorum, AKP`nin elinden birçok yeri alacağız. Hem Türkiye`de, hem Rize`de. Rize`de çok şaşıracağınız sonuçlar olacak” dedi.

 

Tarih : 30 Kasım 2023 Perşembe 11:37   Okunma : 462

GENÇAĞA KARAFAZLI

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, “Önümüzde yerel seçimler var buradan iddia ediyorum, AKP`nin elinden birçok yeri alacağız. Hem Türkiye`de, hem Rize`de. Rize`de çok şaşıracağınız sonuçlar olacak” dedi.

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, dün CHP Rize İl Başkanlığı`nda düzenlediği basın toplantısında, gündemi değerlendirdi. Ocaklı, şunları söyledi:

“Önce Can Atalay üzerinden başladılar bireysel başvuru hakkında, ‘haksızlık var, bunu kaldırmamız lazım.` Oradan nereye geldi? 50 artı 1 sistemi, kendilerinin yakın tarihte getirdikleri 50 artı 1 sistemi. Bunun bir tane yolu var. İktidar ve Erdoğan şunu gördü: ‘Benim, küçük payı da olsa MHP ile yaptığım ortaklıktan dolayı, MHP`nin özellikle yargı alanındaki ağırlığı nedeniyle ben müdahale edememeye başladım, bu nedenle bu ortaklığı bozup, üzerimdeki bu MHP ağırlığını sırtımdan atıp, benim seçilebileceğim seviyelere bu oranı indirmek istiyorum. 50 artı 1`den nerede seçilebiliyor 40 artı 1 veya 35 artı 1. Bu seviyelere anayasa düzenlemesiyle getirmek istiyorum. Yapılmak istenen şey budur. Ama buna biz izin vermeyeceğiz.

"PARLAMENTODA VE SOKAKTA CHP, MUHALEFETİNİ SÜRDÜRECEK"

Türkiye`nin demokratikleşmeye ihtiyacı var. Seçim yasalarındaki seçilebilme oranları değil, seçimdeki adalet önemlidir. Adalet için biz günlerdir Meclis`te nöbet tutuyoruz. 10 arkadaşımızla, o fezlekenin Meclis`ten okutulmaması için gece ve gündüz 24 saat nöbetteyiz, bırakmayacağız. Türkiye`nin bütün STK`ların adalet yürüyüşü ile sendikalarının baroların ayağa kalktığı hukuk dışı bu mücadele uygulama için; parlamentoda ve sokakta Cumhuriyet Halk Partisi muhalefetini sürdürecek. Cumhuriyet Halk Partisi bu değişim ve dönüşümden sonra artık tabanı ile birlikte hareket ediyor ve biz Türkiye`ye demokrasiyi getirmeye kararlıyız.

"TÜRKİYE`DE VE RİZE`DE AKP ELİNDEN BİRÇOK YERİ ALACAĞIZ"

Rizeli rahat olsun. Artık parlamentoda temsilcileri var, sonuna kadar da savunmaya devam edeceğiz. Yaşanan her şeyden haberimiz var. Önümüzde yerel seçimler var buradan iddia ediyorum, AKP`nin elinden birçok yeri alacağız. Hem Türkiye`de, hem Rize`de. İddia ediyorum bunu, göreceksiniz tarihe not duşmuş olalım buradan. Rize`de çok şaşıracağınız sonuçlar olacak. Ben bunu hatırlarsanız test için söylüyorum, milletvekili seçimlerinde de söylemiştim, söylediğimizi yapacağız kararlıyız, kazanacağız."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA