5 Ağustos 2026 Çarşamba

21:33   YENİ PARTI BAĞıŞ KAMPANYASı SONUÇLARı AÇıKLANDı: ÖZGÜR CEYLAN TOPLANAN MIKTARı DUYURDU   19:11   VEDAT BILGIN’DEN DORUK MADENCILIK İŞVERENINE SERT ÇıKıŞ: ’EMEĞE VE DEVLETE SAYGıSıZLıK!’   16:13   CHP GRUP TOPLANTıSı... KEMAL KıLıÇDAROĞLU: YOLSUZUN, HıRSıZıN, MALı GÖTÜRENLERIN YANıNDA DURULMAZ   16:12   TÜRKIYE MADEN-İŞ ÜYELERI, ULUS ATATÜRK HEYKELI ÖNÜNDEN GAR’A YÜRÜDÜ: "HAKKıMıZı ALMADAN ANKARA’DAN AYRıLMAYACAĞıZ"   16:11   ÜMIT ÖZDAĞ, ÇORLU KARATEPE CEZAEVI’NDE SINEM DEDETAŞ VE OĞUZHAN UĞUR’U ZIYARET ETTI   16:09   DEM PARTI GRUP TOPLANTıSı... BAKıRHAN’DAN MECLIS’E "ÇERÇEVE YASA" ÇAĞRıSı: "BARıŞ İZLEME KURULU KURULSUN, SONBAHARDA YOL HARITASı ÇıKARıLSıN"   14:57   ABD EYALETLERI, TÜRKIYE DAHIL 60 TICARET ORTAĞıNA YÖNELIK YENI GÜMRÜK VERGILERI NEDENIYLE TRUMP YÖNETIMINE DAVA AÇTı   14:51   DILEK İMAMOĞLU’NDAN EKREM İMAMOĞLU’NUN X HESABıNA GETIRILEN ERIŞIM ENGELINE TEPKI   14:03   MHP GENEL BAŞKANı DEVLET BAHÇELI,    14:01   YENİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETIN 10 GÜN ÖNCE KURDUĞU PARTIYI, 10 YıLDıR FIRARI OLAN FETÖ’CÜLER KIRLETMEYE ÇALıŞıYORLAR"   12:14   KÜRESEL KRIZ DINLEMEDI, REKOR KıRDı! AKİB’DEN TEMMUZ AYıNDA 1,32 MILYAR DOLARLıK İHRACAT HAMLESI   11:55   TOROSLAR BELEDIYESI AKıL VE ZEKA OYUNLARı ATÖLYESI ÇANDıR MAHALLESI’NDE! BAŞKAN YıLDıZ ÇOCUKLARLA BULUŞTU   09:48   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KÜLTÜR PARK’TA AÇıK HAVA SINEMASı NOSTALJISI: ÇOCUKLAR HAYRAN KALDı   01:36   YENİ PARTI BAĞıŞ KAMPANYASıNDA SON DURUM: ÖZGÜR CEYLAN BEŞ GÜNLÜK TOPLAMı DUYURDU   17:19   YENİ PARTI SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: "İKI HAFTA IÇERISINDE YENI GENEL MERKEZIMIZE GIRMEYI PLANLıYORUZ"   17:18   ORMAN YANGıNLARıNDAN ETKILENEN BÖLGELERE 25 MILYON LIRALıK KAYNAK AKTARıLDı   17:15   YENİ PARTI’DEN ŞEHIT YAKıNLARı, GAZILER VE GATA IÇIN IKI KANUN TEKLIFI   17:12   ROJIN KABAIŞ’IN BABASı: "KıZıMıN DOSYASıNDA ETKIN SORUŞTURMA YÜRÜTÜLMÜYOR"   15:07   EKREM İMAMOĞLU: "ERDAL BAŞKANıMıZıN YANıNDAYıZ"   15:06   CHP ESKIŞEHIR MILLETVEKILI SÜLLÜ: “KıLıÇDAROĞLU’NUN GENEL BAŞKAN OLARAK KALMA GIBI BIR NIYETI YOK”  
 
     
   

BAŞKAN TARHAN “BELEDİYE KADROMUZ VE HALKIMIZ İLE BİRLİKTE MERSİN’DE ÖRNEK BİR BELEDİYE OLDUK”


31 Mart 2024 yılında gerçekleşecek yerel seçimler öncesi ‘Belediye Başkanlığı Aday Adaylık’ başvurusunda bulunan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, belediye hizmet binasına girişinde personellerin sevgi gösterileriyle karşılandı.

 

Tarih : 5 Aralık 2023 Salı 12:34   Okunma : 591

Hayata geçirdiği projeleriyle ve çalışma kadrosuyla Türkiye'de herkesin örnek gösterdiği bir belediye haline geldiklerini dile getiren Başkan Tarhan, "10 yıl beraber yürüdük. Elimden geldiğince çalışan arkadaşlarımı ekonomik anlamda ezdirmemeye özen gösterdim. Yine önümüzdeki günlerde yapacağımız toplu sözleşmede yine Türkiye’de en çok ücreti veren belediye olacağız. Çünkü bu sizin hakkınız. Belediye kadromuz ve halkımız ile birlikte Mersin’de örnek bir belediye olduk. Mezitli Belediyesi artık Türkiye biliyor hatta dünya konuşuyor. Hiçbir ayrım gözetmeksizin, liyakate önem vererek, tüm personelin alın terinin karşılığını ödeyerek çok başarılı bir çalışma politikası yürüttük ve yürütmeye devam edeceğiz. Çalışmalarımızda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Güçlü yarınlarla yine beraber olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA