17 Haziran 2026 Çarşamba

18:46   TRUMP G7 ZIRVESINDE: HÜRMÜZ BOĞAZı CUMAYA KADAR TAMAMEN AÇıLACAK   18:46   CHP MYK YARıN TOPLANACAK: ANKARA VE İZMIR IL BAŞKANLARıNıN IHRACı GÜNDEMDE   16:40   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNDA SAVUNMA YAPAN ZEYDAN KARALAR: “OLMAYAN BIR IŞ IÇIN SORGULANıYORUZ”   15:38   MUHARREM İNCE’DEN EKREM İMAMOĞLU’NA ZIYARET   14:38   ÖZGÜR ÇELIK’TEN SILIVRI VE BEYLIKDÜZÜ OPERASYONLARıNA TEPKI: "TESLIM OLMAYACAĞıZ"   14:37   İMAMOĞLU’NDAN YENI PARTI YANıTı: "SIYASETEN, RUHEN VE BEDENEN HAZıRıZ"   13:36   İBB DAVASıNDA 51’INCI GÜN... TUTUKLU BUĞRA GÖKCE: "İSTANBUL’UN KıYıLARıNı IŞGALDEN KURTARAN EKIP BUGÜN SANıK. BU EKIP, İSTANBUL’UN MUHAFıZLıĞı GÖREVINI ÜSTLENMIŞTIR"   13:34   CHP’LI ÖZCAN, MARMARIS’TE DEPREM VE YAPı GÜVENLIĞI NEDENIYLE KAPANAN OKULLARı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   09:22   MERSIN’DE ÇOCUK İŞÇILIĞIYLE MÜCADELEDE KRITIK UYARı: ’UCUZ İŞÇILIK ÜZERINDEN KAZANÇ RISKI VAR!’   01:54   CHP GENEL MERKEZI’NDE İŞTEN ÇıKARMA KRIZI! ADANA MILLETVEKILI BURHANETTIN BULUT İSYAN ETTI: "VICDANLARA HAVALE EDIYORUZ"   19:22   ÖZGÜR ÖZEL YARıN GRUP TOPLANTıSı YAPMAYACAK... “GRUBUMUZUN ORTAK KARARı”   19:19   CHP ANKARA GÖNÜLLÜLER PLATFORMU’NDAN ÇAĞRı: ACIL KURULTAY ISTIYORUZ   19:16   ABDURRAHMAN TUTDERE, AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNDA SAVUNMA YAPTı: UYDURMA BEYANLAR ÜZERINDEN RÜŞVETLE ITHAM ETMEK BU KADAR UCUZ OLMAMALı   19:13   ARZU ÇERKEZOĞLU: “DEMOKRASI IŞÇI SıNıFıNıN EKMEĞIDIR, KıRMıZı ÇIZGISIDIR”   19:12   CHP’DE ANLAŞMA: ÖZEL DE KıLıÇDAROĞLU DA GRUP TOPLANTıSı YAPMAYACAK   19:10   DEM PARTI’DEN "SEYFO" ANMASı   11:32   MEZITLI BELEDIYESI RITIM GRUBU’NDAN HATAY’DA DAYANıŞMA KONSERI   11:31   MUTABAKAT, KÜRESEL PIYASALARA NEFES ALDıRDı,: ALTıN VE ASYA BORSALARı YÜKSELDI, PETROL GERILEDI   10:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KALKıNMADA SÜRDÜRÜLEBILIR MODEL: “HADI GEL KÖYÜMÜZE DESTEK VERELIM”   10:28   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN YKS ÖNCESI ÖĞRENCILERE PSIKOLOJIK VE AKADEMIK DESTEK  
 
     
   

ÇAMLIYAYLA KATLI OTOPARKI`NA İLÇE HALKINDAN TAM NOT


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin ‘Mersin Yükseliyor, 41 Kere Müjde, 41 Yeni Açılış` mottosuyla hayata geçirdiği ‘Çamlıyayla Katlı Otoparkı` hem park sorununu ortadan kaldırması, hem de faydalanabilecekleri sosyal alan oluşturmasıyla ilçe halkının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Katlı Otopark, ayrıca her Cuma Çamlıyayla pazarcı esnafını da ağırlıyor.

 

Tarih : 8 Aralık 2023 Cuma 12:41   Okunma : 521

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin ‘Mersin Yükseliyor, 41 Kere Müjde, 41 Yeni Açılış` mottosuyla hayata geçirdiği ‘Çamlıyayla Katlı Otoparkı` hem park sorununu ortadan kaldırması, hem de faydalanabilecekleri sosyal alan oluşturmasıyla ilçe halkının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Katlı Otopark, ayrıca her Cuma Çamlıyayla pazarcı esnafını da ağırlıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin ‘Mersin Yükseliyor, 41 Kere Müjde, 41 Yeni Açılış` mottosuyla hayata geçirdiği ‘Çamlıyayla Katlı Otoparkı` hem vatandaşların park sorununu ortadan kaldırması, hem de faydalanabilecekleri sosyal alan ihtiyacına çözüm sunması ile ilçe halkının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde ilçeye kazandırılan 2 bodrum ve 1 zemin kat olmak üzere 3 katlı ve 121 araç kapasiteli otopark; konser, nikâh, kına ve düğün gibi etkinliklerde kullanılmasının yanı sıra, her Cuma Çamlıyayla pazarcı esnafını da ağırlıyor. Yazın sıcaktan, kışın ise yağmur ve soğuktan dolayı tezgâh açmakta zorlanan pazarcı esnafı, artık her Cuma tezgâhlarını gönül rahatlığıyla açmanın mutluluğunu yaşıyor. Hem ilçe esnafı, hem de pazarcılar yıllardır çözüme kavuşturulması beklenen hizmete, Başkan Vahap Seçer ile kavuşmanın memnuniyetini yaşıyor.

KAYA: “ÇAMLIYAYLA OTOPARKI BÖLGE HALKININ İHTİYACINA GÖRE ÇOK AMAÇLI KULLANILIYOR”

Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar İnşaat ve Ticaret A.Ş.`de MerPark Sorumlusu olarak görev yapan Ersin Uğur Kaya, Çamlıyayla`nın özellikle yaz döneminde nüfusunun arttığını ve çok ciddi bir otopark ihtiyacı olduğunu, pazarcı esnafının da ürünlerini zor şartlar altında satmaya çalıştıklarını belirterek, “Otopark alanında yerel üreticilerimiz, kendi tarlalarında ve bahçelerinde ürettikleri ürünlerini, çok cüzi bir kira bedeli ödeyerek rahat ve daha hijyenik bir şekilde tüketiciye doğrudan ulaştırıyor. Ayrıca vatandaşların etkinliklerini yapabilecekleri çok rahat bir yer de yoktu. Şu anda konser, nikâh, kına ve düğün gibi etkinlikleri de bu alanda gerçekleştirebiliyorlar” diye konuştu.

 HEM ESNAF HEM VATANDAŞ, ÇAMLIYAYLA KATLI OTOPARKI SAYESİNDE RAHAT BİR NEFES ALDI

Çamlyayla`da esnaflık yapan Fatma Tepebağlı, otoparkın oldukça güzel yapılmış bir mekan olduğunu söyleyerek, “Hem trafiği rahatlatması, hem de pazarcılar açısından yapılmış güzel bir mekân. Otopark yapıldığı için insanlar arabalarını oraya koyuyor ve daha rahat oluyoruz. Güzel bir hizmet oldu” dedi.

Uzun yıllardır pazarcılık yapan İsmail Yıldırım, otopark hizmeti sayesinde çok rahat ettiğini dile getirerek, “Daha önce yazın sıcaktan, kışın da soğuktan ve yağmur çamurdan dolayı rahatsız oluyorduk. Çoğu zaman kötü havalarda tezgahımızı açamıyor ve o gün gelir elde edemiyorduk. Vahap Başkanımız, bize hak ettiğimiz hizmeti verdi” dedi. İnsanların artık rahatlıkla arabasını park edecek yer bulduğunu da ifade eden Yıldırım, “Çarşı içi çok rahatladı. Herkes önceden arabalarını yol kenarlarına bırakırken, şimdi otoparka bırakıyor. Yapılan hizmetlerden memnunuz” ifadelerini kullandı.

Bir diğer pazarcı esnafı Mehmet Akkaş ise, “Burada büyük bir otopark sorunu vardı. Daha önce çektiğimiz çileleri biz biliriz. Önceden çadır kurardık. Yağmur yağdı mı bütün mallarımız ıslanırdı, fırtına çıktığında mallarımız uçardı, rezil olurduk. Çok güzel bir hizmet oldu. Yollarımız da çok güzel yapılıyor ” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA