25 Aralık 2025 Perşembe

22:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ÇARPıCı IDDIALAR: “96 MILYONLUK VILLA, 40 MILYONLUK EV… BU MAAŞLA NASıL ALıNDı?”   20:39   “TOROSLAR’DA YıLBAŞı COŞKUSU: CUMHURIYET ALANı RENGÂRENK PAZARA DÖNÜŞTÜ”   20:10   “MÜSİAD MERSIN, SUDAN ILE STRATEJIK TICARET KÖPRÜSÜ KURDU”   19:47   “11. YARGı PAKETI MECLIS’TEN GEÇTI: 55 BIN HÜKÜMLÜYE TAHLIYE İMKANı, 3.2 MILYAR LIRALıK GSS AFFı”   19:35   TARSUS’TA YENI YAŞAM ALANı: YEŞILEVLER YÜRÜYÜŞ VE SPOR PARKı AÇıLDı   19:28   “İSTANBUL BAROSU’NDAN CEZAEVLERINE ÇARPıCı ZIYARET: ‘TUTUKLAMA GEREĞI YOK’”   19:19   “MERSIN’DE MINIK SEYIRCILER ‘BISKÜVI ADAM’LA KAHKAHAYA DOYDU”   15:29   YENI ASGARI ÜCRET… DIYARBAKıR’DAKI ASGARI ÜCRETE TEPKI: “ASGARI ÜCRET SEFALETIN ADıDıR”   15:27   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN IŞıKHAN’A: "ASGARI ÜCRET NEDEN AÇLıK SıNıRıNıN ALTıNDA BıRAKıLMıŞTıR?"   15:25   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, LIBYA MILLI BIRLIK HÜKÜMETI BAŞBAKANı DIBEYBE ILE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ   15:24   MILLI DAYANıŞMA KARDEŞLIK VE DEMOKRASI KOMISYONU... GÜLISTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT: BARıŞı ICRA EDECEK, HUKUKI ZEMINI KURACAK BIR PERSPEKTIF GEREKLI   10:40   MERSIN’DE GECE MESAISI: BÜYÜKŞEHIR’DEN 2 BIN 500 TONLUK ASFALT HAMLESI   10:19   “İMEP 2 ILE MERSIN’DE 2 BIN KIŞIYE MESLEKI EĞITIM, 200 KIŞIYE İSTIHDAM”   19:40   “MERSIN DOB’DAN YıLBAŞı KLASIĞI: FıNDıKKıRAN BALESI SAHNEYE BÜYÜ KATıYOR”   19:31   “ÇAMLıYAYLA’DA KADıN EMEĞI ŞENLIĞI: ÜRETICI KADıNLAR DOĞAL ÜRÜNLERIYLE BULUŞTU”   19:20   YUMURTALıK’TA GÜÇLÜ İŞBIRLIĞI: BALıKÇıLARA DESTEK, ESNAFA MORAL!   17:02   TOROSLAR’DA YÜZ GÜLDÜREN SÖZLEŞME   16:56   SıCAK ÇORBA İKRAMı İÇIN İLK DURAK: TARSUS’UN KADIM MEKANı ULU CAMII   16:54   ÖLDÜRÜLEN HIRANUR AYGAR IÇIN ADALET ÇAĞRıSı   12:44   MERSIN’IN KALBI YENI YıL IŞıKLARıYLA PARLıYOR: BÜYÜKŞEHIR’DEN SÜRDÜRÜLEBILIR SÜSLEMELER  
 
     
   

VELİ AĞBABA: “YİĞİTSEN, İSRAİL İLE OLAN İLİŞKİNİ KESSENE; İSRAİL`E GİDEN GEMİLERİN ÖNÜNÜ KESSENE, MALATYA`DA KURDUĞUN İSRAİL`İ KORUMAYA YÖNELİK FÜZE KALKANINI KAPATSANA”


CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Niğde`de; “Niğde`de Starbucks`ta eylem yapmışlar, eyleme müdahale eden polisi de tokatlamışlar. Bunlar ikiyüzlü. Bir taraftan, alttan gemileri yürütüyorlar. İsrail`e mal satmaya devam ediyorlar… Yiğitsen, İsrail ile olan ilişkini kessene; İsrail`e giden gemilerin önünü kessene; Malatya`da kurduğun İsrail`i korumaya yönelik füze kalkanını kapatsana. Böyle ikiyüzlü siyasetle karşı karşıyayız” dedi.

 

Tarih : 9 Aralık 2023 Cumartesi 15:08   Okunma : 588

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Niğde`de; “Niğde`de Starbucks`ta eylem yapmışlar, eyleme müdahale eden polisi de tokatlamışlar. Bunlar ikiyüzlü. Bir taraftan, alttan gemileri yürütüyorlar. İsrail`e mal satmaya devam ediyorlar… Yiğitsen, İsrail ile olan ilişkini kessene; İsrail`e giden gemilerin önünü kessene; Malatya`da kurduğun İsrail`i korumaya yönelik füze kalkanını kapatsana. Böyle ikiyüzlü siyasetle karşı karşıyayız” dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, dün CHP Niğde İl Başkanlığı`nda yaptığı açıklamada;

“İsrail, Gazze`ye saldırıyor. Sivilleri öldürüyor. Bizim buradaki ikiyüzlü siyaset de tedbir alıyor. Ne yapıyor? Starbucks`ta oturma eylemi yapıyor, Nescafe`yi, kolayı; TBMM`de yasaklıyor. Vallahi helal olsun. İsrail`in de Netanyahu`nun da dizleri titriyor. Nasıl korkuyorlar. Allah bunlara akıl versin.

Dün akşam, Niğde`de Starbucks`ta eylem yapmışlar, eyleme müdahale eden polisi de tokatlamışlar. Bunlar ikiyüzlü. Bir taraftan, alttan gemileri yürütüyorlar. İsrail`e mal satmaya devam ediyorlar. Diğer taraftan Starbucks`taki polisi tokatlıyorlar. Bunlar bu kadar samimiyetsiz, bu kadar iğrenç bir siyasetin ürünü. Eylem yapacaksan, kolayı yasaklasan ne olur, Starbucks`ı yasaklasan ne olur. TBMM`de Nescafe servisi yapmıyorlar. Aldıkları tedbir bu.

Yiğitsen, İsrail ile olan ilişkini kessene. Yiğitsen, İsrail`e giden gemilerin önünü kessene. Malatya`da kurduğun İsrail`i korumaya yönelik füze kalkanını kapatsana. Madem yiğitsen, madem efeysen. Utanmadan polisi tokatlıyorsun. Böyle ikiyüzlü siyasetle karşı karşıyayız. Hepsini, bunların yüzüne vurmaya devam edeceğiz. Katliamı da tekrar, kınıyoruz.”

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA