18 Mart 2026 Çarşamba

16:27   İSRAIL, İRAN’ıN GÜNEYINDEKI ENERJI TESISLERINE SALDıRDı   16:26   MANSUR YAVAŞ, ANıTKABIR’I VE CEBECI ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI: "BU TOPRAKLARı BIZLERE VATAN KıLAN AZIZ ŞEHITLERIMIZI DUALARLA ANDıK"   16:26   ASU KAYA’DAN BAKAN TEKIN’E TEPKI: "GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’SÜZ ÇANAKKALE OLMAZ, BU ZAFERIN RUHU, ONUN ÖNDERLIĞINDE YAZıLMıŞTıR"   16:25   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN GÜRLEK’E: "MAHKEMENIN SORGULARıNA YENI BAŞLADıĞı BIR DAVAYı ’ASRıN YOLSUZLUĞU’ DIYE TANıMLıYOR. BAKANA MASUMIYET KARINESINI, HUKUKU HATıRLATıRıM"   14:32   İSRAIL, İRAN İSTIHBARAT BAKANı İSMAIL HATIB’I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ IDDIA ETTI   14:31   ÖZGÜR ÖZEL: "BANA ATMAYA KALKTıĞı IFTIRAYA, ’BIR CEVAP VERECEK MISINIZ?’ DIYE SORANLAR IÇIN: BEN O CEVABı, BEŞ AY ÖNCE VERDIM"   14:30   18 MART ÇANAKKALE ZAFERI VE ŞEHITLERI ANMA GÜNÜ... CHP ANKARA İL ÖRGÜTÜ ATATÜRK ANıTı’NA ÇELENK BıRAKTı   14:27   "İBB DAVASı"NDA 7. GÜN... KıSıTLAMALARıN KALDıRıLMASıNı ISTEYEN İMAMOĞLU: BU ÜLKE BIR YıLDA 150 MILYAR DOLAR KAYBETTI. BU DAVA ÖYLE SıRADAN BIR DAVA DEĞIL; ÇOK BÜYÜK BIR DAVA. SORUMLULUĞUNUZ ÇOK BÜYÜK   09:15   MERSIN’DE BAYRAM TEMIZLIĞI ‘BÜYÜKŞEHIR’ GÜVENCESINDE: KAPıLAR SEVGIYE AÇıLıYOR!   01:05   MERSIN’DE SIYASET ÜSTÜ İFTAR: BAŞKAN SEÇER GÜLNAR’DAN BIRLIK MESAJı VERDI!   01:01   ATATÜRK’ÜN MERSIN’E O VASIYETINE CHP’DEN TAM BAĞLıLıK SÖZÜ: "MIRASıNıZ EMIN ELLERDE!"   22:23   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘18 MART ÇANAKKALE ZAFERI’ MESAJı   21:20   TARSUS TSO BAŞKANı RUHI KOÇAK’TAN BAYRAM MESAJı: “BIRLIK RUHUMUZU GÜÇLENDIRMELIYIZ”   21:18   BINLERCE DIŞ HEKIMI İŞSIZ, VATANDAŞ RANDEVU ALAMıYOR! MECLIS’TE "AILE DIŞ HEKIMLIĞI" ÇAĞRıSı   21:17   MERSIN’DE BAYRAM BOYUNCA ULAŞıM ÜCRETSIZ! BAŞKAN SEÇER TALIMATı VERDI: TÜM EKIPLER TEYAKKUZDA   19:12   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "RAMAZAN PAYLAŞMAKTıR"   13:35   YENIŞEHIR’DE SPOR DEVRIMI: 10 BIN ÇOCUĞUN HAYATıNA DOKUNAN ‘SPORCU FABRIKASı’ KAPıLARıNı AÇTı!   13:30   "KURU EKMEK BILE LÜKS OLDU!" VAN PAZARı’NDA İSYAN: "2 YıLDıR EVE ET GIRMIYOR"   12:20   LÖSEV’DEN KANSERLE MÜCADELEDE HAYATI ADıM: 81 İLDE ON BINLERCE AILEYE ’MUTLU ET’ DESTEĞI!   10:59   MAHIR POLAT KARARıNDA YENI GELIŞME: EV HAPSI ADLI KONTROLÜ KALDıRıLDı!  
 
     
   

ENİS BERBEROĞLU, ESKİŞEHİR`DE: “HALK, YILMAZ HOCA ÖNDERLİĞİNDE BAŞLAYAN VE DEVAM EDEN SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK ANLAYIŞININ EN SOMUT ÖRNEĞİNİ ESKİŞEHİR`DE YAŞIYOR VE RAZI”


CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, Eskişehir`de; “Halk, Yılmaz Hoca önderliğinde başlayan ve devam eden sosyal demokrat belediyecilik anlayışının en somut örneğini Eskişehir`de yaşıyor ve razı… Profil olarak da tecrübenin biriktiği bir kent burası. Burası küresel rüzgarla yelken şişiren bir yer. İnsanlar burayı görmek istiyor, burada yaşamak istiyor. İnsanlar buraya sadece okumaya gelmiyor, sadece dolaşmaya gelmiyor. İnsanlar burada yaşamayı tercih ediyor. Burada yaratılan ortam halkın kendini evinde hissetmesidir” dedi.

 

Tarih : 11 Aralık 2023 Pazartesi 10:58   Okunma : 522

MELTEM KARAKAŞ

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, Eskişehir`de; “Halk, Yılmaz Hoca önderliğinde başlayan ve devam eden sosyal demokrat belediyecilik anlayışının en somut örneğini Eskişehir`de yaşıyor ve razı… Profil olarak da tecrübenin biriktiği bir kent burası. Burası küresel rüzgarla yelken şişiren bir yer. İnsanlar burayı görmek istiyor, burada yaşamak istiyor. İnsanlar buraya sadece okumaya gelmiyor, sadece dolaşmaya gelmiyor. İnsanlar burada yaşamayı tercih ediyor. Burada yaratılan ortam halkın kendini evinde hissetmesidir” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ve Namık Tan, dün Eskişehir`de; CHP İl Başkanlığı`nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Berberoğlu ve Tan`a; CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ve İl Başkanı Talat Yalaz da katıldı. Berberoğlu, şunları söyledi:

“1999 öncesi Eskişehir ile 1999 sonrası Eskişehir arasında inanılmaz fark var. Artık burası dünya kenti olduğu için, sadece yerel dinamiklere göre değil neredeyse dünyanın sadece Türkiye`nin değil değişen dinamiklerine göre de seçim yapıyorsunuz. O yüzden aday belirlemek her yerden daha zor burada. Ben de öyle bir iddia ile gelmedim. Bu yerel siyasete fevkalade büyük bir ayıp olur. Ben sadece rapor derken de gördüğümü tarif etmeye belli bir formatta parti yönetimine takdime etmek üzere geldim. Yaptığım görüşmelerin hiçbiri mülakat niteliğinde değil. Hükümetin, daha doğrusu mevcut çarpık sistemin mülakatı ne kadar kelime olarak aşağı çektiğini düşünürseniz, zaten o kelimeyi kullanmaya da cesaret edemem. Birbirinden kaliteli insanlarla çalıştım, CHP`ye adaylık başvurusu yapan. Çok dinamik, çok genç bir il ve ilçe örgütleriyle tanıştım. Onların da sesini duyduk. Yöntemler ne kadar masada olursa olsun, sonuçta örgüte soracağız. Meselenin özeti bu.

Halk bir kere Yılmaz Hoca önderliğinde başlayan ve devam eden sosyal demokrat belediyecilik anlayışının en somut örneğini Eskişehir`de yaşıyor ve razı. Sokakta gezerken dolaşırken siz bile rastlamış olabilirsiniz. Bir rıza göstermeyen, isim olarak verip de ben şundan razı değilim, şu belediyecilik anlayışına karşıyım diyen büyükşehir olsun, merkez ilçeler olsun böyle biriyle karşılaşmadım. Bir tek bile şikâyet almadım. Profil olarak da tecrübenin biriktiği bir kent burası. Ama onun ötesinde söylediğim gibi burası küresel rüzgarla yelken şişiren bir yer. Yılda 1 milyon turist... Bunun başka bir Anadolu kentinde örneği yok. Sahil kenti değil burası. Mutfağı; bir İtalyan mutfağı bir Antep mutfağı değil. Bir dünya kenti olmuş burası. İnsanlar burayı görmek istiyor, dahası burada yaşamak istiyor… İnsanlar buraya sadece okumaya gelmiyor, sadece dolaşmaya gelmiyor. İnsanlar burada yaşamayı tercih ediyor. Burada yaratılan ortam halkın kendini evinde hissetmesidir.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA