10 Mayıs 2026 Pazar

11:32   LÜKS VILLALARıN GÖLGESINDE HAYATTA KALMA MÜCADELESI! ’BURALAR ESKIDEN KÖYDÜ, ŞIMDI KOKUDAN RAHATSıZ OLUYORLAR’   11:07   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DUYGULANDıRAN ANNELER GÜNÜ PAYLAŞıMı: ANıTKABIR’DEN ANLAMLı KARE!   10:54   MERSIN VE ADANA EL ELE: CHP’LI GÜLCAN KıŞ SOKAKTA VATANDAŞıN NABZıNı TUTTU!   07:47   CHP’LI BELEDIYELERDEN DEV ATıLıM! 803 KREŞ, 100 BIN ÇOCUK!   07:40   SÜPER LIG’DE ŞAMPIYON GALATASARAY’A BIR TEBRIK DE TUNCER BAKıRHAN’DAN!   07:39   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞAMPIYON GALATASARAY’A TEBRIK MESAJı: ’EN İÇTEN DILEKLERIMLE KUTLUYORUM’   01:01   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘ANNELER GÜNÜ’ MESAJı   23:51   YENIŞEHIR’DE PAZARıN NABZı CHP İLE ATTı! MILLETVEKILI ŞEVKIN VE İLÇE ÖRGÜTÜ SAHADA   11:55   MEZITLI’DEN YÜREKLERE DOKUNAN MESAJ: ’KADıN GÜÇLÜYSE TOPLUM GÜÇLÜDÜR!’   11:41   KÖYDEN DIJITAL DÜNYAYA: NACIYE ŞAHIN’IN AZIM DOLU BAŞARı HIKÂYESI   11:40   CHP’DEN 81 İLDE BÜYÜK ’SAHA’ HAREKATı! ANKARA’YA GELECEK RAPOR HER ŞEYI DEĞIŞTIRECEK   10:10   MERSIN’IN KÜÇÜK DEHALARı TÜRKIYE’YI SALLADı! MERCAN’DAN TEKNOLOJI ÇıKARMASı   09:45   BAŞKAN SEÇER’DEN ANNELER GÜNÜ’NDE ’EŞITLIK’ VURGUSU: ’ANNELERIN YÜKÜNÜ HAFIFLETMEK GÖREVIMIZ!’   01:38   UŞAK’TA DEVLET KORUMASıNDAKI ÇOCUKLAR İÇIN KORKUNÇ İDDIALAR: MECLIS BU SORULARLA ÇALKALANıYOR!   23:45   CHP’DEN MERSIN TABIP ODASı’NA KRITIK ZIYARET: SAĞLıKTA ÇÖZÜM MASAYA YATıRıLDı!   23:38   YENIŞEHIR’DE ESNAFıN NABZı CHP İLE ATTı: ‘GEÇIM DERDI TEK GÜNDEM!’   19:12   ZEYDAN KARALAR’DAN GÖREVDEN UZAKLAŞTıRMA KARARıNıN 2 AY DAHA UZATıLMASıNA TEPKI   19:10   EMEKLILER DERTLI: "KURBAN KESEMIYORUZ, TORUNUMUZA HARÇLıK VEREMIYORUZ’”   19:09   BURCU KÖKSAL’A YAKıNLıĞıYLA BILINEN CHP AFYONKARAHISAR MERKEZ İLÇE BAŞKANı MURAT ALBAYRAK GÖREVDEN ALıNDı   13:05   İNGILTERE’DE YEREL SEÇIMLERDE GÖÇMEN KARŞıTı REFORM UK BIRINCI PARTI OLDU  
 
     
   

YERLİ VE MİLLİ PARTİ GENEL BAŞKANI MUTLU: “ASGARİ ÜCRET, YILDA DÖRT KEZ BELİRLENMELİ. EN AZ 30 BİN LİRA OLMALI”


Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, Van`da; “Asgari ücret, enflasyonist yapıda, yılda dört kez belirlenmeli. En az 30 bin lira olmalı” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 11 Aralık 2023 Pazartesi 10:43   Okunma : 322

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, Van`da; “Asgari ücret, enflasyonist yapıda, yılda dört kez belirlenmeli. En az 30 bin lira olmalı” açıklamasını yaptı.

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, Van`da partinin il binasının açılışına katıldı. Mutlu, burada şunları söyledi:

“Van`ın sorunlarını ancak sizinle hemhal olan bilir. Biz biliyoruz. Van`ın sadece Türkiye`nin yükselen yıldızı değil, aynı zamanda bölgesinde ve dünyada gıptayla takip edilen bir şehir haline gelmesi lazım. Ne yazık ki o noktada değiliz. En büyük sorun kayyum. Adaletin Teoman`ı, Ahmet`i, Mehmet`i olmaz. Devletin dini adalettir. Yok birbirimizden farkımız... Ne bir vatandaşımıza zarar gelecek ne de bir karış toprağımıza zeval gelecek. Bu, bize Mustafa Kemal Atatürk`ün mirasıdır... Bu kadim kentin en büyük sorunu ne? Sınır güvenliği... Halledebiliyorlar mı? İpini koparan geliyor. Burada yaşayan insanların günlük yaşamını olumsuz etkiliyor. Ekonomik kalkınma potansiyelini etkiliyor. Güvenlik endişeleri, turizm potansiyelini olumsuz etkiliyor. Hudut namustur.

Asgari ücret görüşmeleri başlıyor. Eğer azıcık yüreğiniz varsa bu sefer alın terinin yanında olun, işçinin yanında olun. Yoksulluk sınırı almış başını gitmiş, hala diyorlar ki; ‘yılda bir kere asgari ücret zammı yapılacak.` Utanma da yok bunlarda. Yerli ve Milli Parti`nin ekonomi kurulu harıl harıl çalışıyor. Bakın öyle hayal atıp tutmuyoruz. Bu ülkenin sorunlarını biliyoruz. Asgari ücret, enflasyonist yapıda; yılda dört kez belirlenmeli. En az 30 bin lira olmalı. Bu işin lamı cimi yok. Eğer derde derman olacaksanız, böyle olacaksınız.

Bunların hikayesi derde derman olmak değil. Dostlar pazarda görsün, bunların derdi… Ama buradan Van`dan il binamızın açılışından bir kez daha sesleniyorum... Allah`ın yardımı ve milletimizin, Vanlı kardeşlerimizin desteğiyle; iktidara geldiğimizde halk için, halkın cebi için, adalet için yönetim nasıl olur göreceksiniz.

Yapılacak daha çok işimiz var. Çalışa çalışa bu çetin yolları birlikte aşacağız. Ve kazanan biz olacağız. Unutmayın sadece inananlar kazanır.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA