13 Temmuz 2025 Pazar

09:35   ERDEMLI BELEDIYESI KURS MERKEZLERI’NDEN 2 LGS TÜRKIYE BIRINCISI   09:30   BÜYÜKŞEHIR ZABıTASı KALDıRıM VE YOL İŞGALLERINE GEÇIT VERMIYOR   09:20   MERSIN’DE KURUMLAR YEŞIL DÖNÜŞÜM İÇIN BULUŞTU   16:53   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… ÖZGÜR ÖZEL: TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BUGÜNKÜ SEMBOLIK SILAH BıRAKMA ADıMıNı MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUZ   16:51   ANJIYO OLAN MURAT ÇALıK YENIDEN CEZAEVINE SEVK EDILDI... CHP’LI ZEYBEK: "BUNUN ADı AÇıKÇA CINAYETE TEŞEBBÜSTÜR"   16:49   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… İYİ PARTI GENEL BAŞKANı DERVIŞOĞLU: "BUNA VESILE OLANLARıN UTANMASı GEREKIR"   16:47   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… 250 GÖZLEMCININ KATıLıMıYLA SILAHLAR IMHA EDILDI   02:01   ADANA, BAŞKANıNA SAHIP ÇıKTı… BINLERCE VATANDAŞ, TUTUKLANAN ZEYDAN KARALAR’A ÖZGÜRLÜK ISTEDI   01:59   CHP’NIN ADANA MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: BIZIM ARKAMıZDA MILLET VAR, ERDOĞAN’ıN ARKASıNDA TRUMP VAR, İSRAIL VAR   15:52   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN: "İKLIM KANUNU’NU, 10. YARGı PAKETI’NIN ANAYASA’YA AYKıRı HÜKÜMLERINI ANAYASA MAHKEMESINE TAŞıYACAĞıZ"   15:50   ÇYDD’DEN LISE EĞITIM SÜRESININ 2 YıLA INDIRILMESI ÖNERISINE TEPKI   14:45   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı PARTI GENEL MERKEZINDE BIR ARAYA GELDI... "BIRLIK VE BERABERLIK IÇINDE MÜCADELEYI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ"   14:38   YENILENEN ALTYAPıSıYLA MEZITLI ÇÖZÜM MERKEZI VATANDAŞLARıN HIZMETINDE!   14:37   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: “EMEKLIYI İNŞAATLARDA BEKÇI YAPTıNıZ, VICDANıNıZ RAHAT Mı?”   14:34   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HAL YOLU VE ANA CADDELERDE TITIZ TEMIZLIK   14:31   “BIR TAŞıYANıM OLSA” DIYEN ÖĞRENCILERIN EV TAŞıMASı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KLIMA DENETIMI   09:02   BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI TRAFIK GÜVENLIĞI İÇIN SAHADAYDı   21:33   TOROSLAR’DA SıFıR ATıK SEFERBERLIĞI: MOBIL ATıK GETIRME MERKEZI MAHALLELERDE   16:50   MURAT ÇALıK TEKRAR HASTANEYE KALDıRıLDı... ÇALıK’ıN EŞI ZEHRA ÇALıK: "DAHA NEYI BEKLIYORUZ? SAVCıLıKTAN TAHLIYE KARARıNı ACILEN BEKLIYORUZ"  
 
     
   

MTSO EMLAK VE DESTEK FAALİYETLERİ KOMİTESİ’NDEN MUHTEŞEM GALA


Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 39 Nolu Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesi tarafından Gala yemeği düzenlendi. Galaya gelen Ünlü sanatçı Rafet El Roman, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. MTSO Emlak Komitesi Başkanı Ümit Mete, her zaman emlak sektörünü iyi bir noktaya götürmenin amacını taşıdıklarını söyledi.

 

Tarih : 17 Aralık 2023 Pazar 20:42   Okunma : 2657

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 39 Nolu Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesi, 2023 yılının bitmesi ve yeni yılın gelecek olması dolaysıyla Divan otelde gala yemeği etkinliği düzenledi.

Galaya MTSO Başkanı Hakan Sefa Çakır, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, iş, bürokrasi ile yüzlerce emlakçı katıldı.

Açılış konuşmasını yapanMTSO Emlak Komitesi Başkanı Ümit Mete, bu etkinliği yapmanın amaçlarından birinin meslektaşları arasındaki dayanışmayı artırmak ve bir moral gecesi yaratmak olduğunu belirterek,” Bu gece için sponsor olan 14 emlak firmasına çok teşekkür ederiz. Bizim en büyük amacımız emlak sektörünü daha iyi bir noktaya taşımaktır. Sektörün ne tür sorunu varsa çözmeye çalışacağız. Her zaman meslektaşlarımızın hizmetinde olacağız. Biz hepimiz biriz. Farkımız yok. Birlikte yönetip birlikte başaracağız. MTSO Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesi olarak 1 yıldır bu görevi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Komite olarak son 1 yıldır birçok etkinlik ve toplantılar yaptık. Yapmaya devam edeceğiz. Sektörün gelişmesi için ne gerekirse yapacağız. MTSO buna şahit oldu. Bizi bu noktaya getiren tüm meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Hepiniz hoşgeldiniz.” Dedi.

MTSO Başkanı Hakan Sefa Çakır ise 39 Nolu Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesinin çok başarılı çalışmalar yaptığına dikkat çekerek, “Başta Ümit Mete başkanımız ve değerli ekibi MTSO’ya girdiğinden beri çok güzel çalışmalar yaptı. Emlak komitesi çok önemli çalışmalar yapıyor. Ümit başkan ekibi çok güzel topladı. Şu anda görüldüğü gibi salonda baya kişi var. Hepinizi burada görmekten mutluluk duyduk” diye konuştu.

MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol,da Ümit Mete ve ekibinin her zaman başarılı iyi çalışmalara imza attığını ifade ederek, başarı çalışmaların devamını diledi.

Konuşmaların ardından gala için sponsor olan 14 emlak firmasına teşekkür plaketleri verildi. Geceye sponsor olan Ümit Mete’nin sahip olduğu Joker Gayrimenkule de plaket verildi. Mete plaketi MTSO Başkanının elinden aldı.

Plaket töreninin ardından ise Ünlü sanatçı Rafet El Roman, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Roman’ın şarkılarıyla büyük bir heyecan oluşurken, birçok misafir Roman’ın şarkılarına eşlik ederek dans etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA