19 Mart 2026 Perşembe

09:01   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMı’Nı KUTLADı   22:43   MERSIN ESOB’DA KARTLAR YENIDEN KARıLıYOR: AHMET ÖZDEMIR "DEĞIŞIM ATEŞINI" YAKTı!   22:41   BAŞKAN SEÇER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:40   CHP’DE BAYRAMLAŞMA KARARıNDA BÜYÜK DEĞIŞIM: O PARTI LISTEDE YOK!   22:39   BAŞKAN YıLDıZ’DAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:35   BAŞKAN TUNCER’DEN RAMAZAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı   22:30   ÇANAKKALE RUHU MERSIN’DE DEVLEŞTI: BAŞKAN VAHAP SEÇER’DEN BAYRAM MÜJDESI GELDI!   20:25   AKDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   20:23   MERSIN’DE BAYRAM TıRAŞı BELEDIYEDEN: KAPı KAPı GEZEN BERBER KOLTUĞU KÖYLERI SEVINDIRDI!   16:27   İSRAIL, İRAN’ıN GÜNEYINDEKI ENERJI TESISLERINE SALDıRDı   16:26   MANSUR YAVAŞ, ANıTKABIR’I VE CEBECI ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI: "BU TOPRAKLARı BIZLERE VATAN KıLAN AZIZ ŞEHITLERIMIZI DUALARLA ANDıK"   16:26   ASU KAYA’DAN BAKAN TEKIN’E TEPKI: "GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’SÜZ ÇANAKKALE OLMAZ, BU ZAFERIN RUHU, ONUN ÖNDERLIĞINDE YAZıLMıŞTıR"   16:25   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN GÜRLEK’E: "MAHKEMENIN SORGULARıNA YENI BAŞLADıĞı BIR DAVAYı ’ASRıN YOLSUZLUĞU’ DIYE TANıMLıYOR. BAKANA MASUMIYET KARINESINI, HUKUKU HATıRLATıRıM"   14:32   İSRAIL, İRAN İSTIHBARAT BAKANı İSMAIL HATIB’I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ IDDIA ETTI   14:31   ÖZGÜR ÖZEL: "BANA ATMAYA KALKTıĞı IFTIRAYA, ’BIR CEVAP VERECEK MISINIZ?’ DIYE SORANLAR IÇIN: BEN O CEVABı, BEŞ AY ÖNCE VERDIM"   14:30   18 MART ÇANAKKALE ZAFERI VE ŞEHITLERI ANMA GÜNÜ... CHP ANKARA İL ÖRGÜTÜ ATATÜRK ANıTı’NA ÇELENK BıRAKTı   14:27   "İBB DAVASı"NDA 7. GÜN... KıSıTLAMALARıN KALDıRıLMASıNı ISTEYEN İMAMOĞLU: BU ÜLKE BIR YıLDA 150 MILYAR DOLAR KAYBETTI. BU DAVA ÖYLE SıRADAN BIR DAVA DEĞIL; ÇOK BÜYÜK BIR DAVA. SORUMLULUĞUNUZ ÇOK BÜYÜK   09:15   MERSIN’DE BAYRAM TEMIZLIĞI ‘BÜYÜKŞEHIR’ GÜVENCESINDE: KAPıLAR SEVGIYE AÇıLıYOR!   01:05   MERSIN’DE SIYASET ÜSTÜ İFTAR: BAŞKAN SEÇER GÜLNAR’DAN BIRLIK MESAJı VERDI!   01:01   ATATÜRK’ÜN MERSIN’E O VASIYETINE CHP’DEN TAM BAĞLıLıK SÖZÜ: "MIRASıNıZ EMIN ELLERDE!"  
 
     
   

YERLİ VE MİLLİ PARTİ GENEL BAŞKANI MUTLU: “ASGARİ ÜCRET İÇİN TOPLANAN KURUL MAALESEF ORAYI KISIR TOPLANTISINA ÇEVİRMİŞ VE MİLLETİN TOKADINI YEMEK İÇİN ÖZELLİKLE BEKLİYORLAR”


Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, “Asgari ücret için toplanan kurul maalesef orayı kısır toplantısına çevirmiş ve milletin tokadını yemek için özellikle bekliyorlar. Burada asgari ücretin, normal şartlar altında yoksulluk sınırının üstünde belirlenmesi gerekiyorken, her gün toplanıp sohbet edip kalkıyorlar. Açıklama yapmıyorlar” dedi.

 

Tarih : 23 Aralık 2023 Cumartesi 18:09   Okunma : 377

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, “Asgari ücret için toplanan kurul maalesef orayı kısır toplantısına çevirmiş ve milletin tokadını yemek için özellikle bekliyorlar. Burada asgari ücretin, normal şartlar altında yoksulluk sınırının üstünde belirlenmesi gerekiyorken, her gün toplanıp sohbet edip kalkıyorlar. Açıklama yapmıyorlar” dedi.

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, partinin İzmir İl Başkanlığı`nın açılışına katıldı. Mutlu, burada yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Asgari ücret için toplanan kurul maalesef orayı kısır toplantısına çevirmiş ve milletin tokadını yemek için özellikle bekliyorlar. Burada asgari ücretin, normal şartlar altında yoksulluk sınırının üstünde belirlenmesi gerekiyorken, her gün toplanıp sohbet edip kalkıyorlar. Açıklama yapmıyorlar. Sayın Bakanımız dönüp, halkımızı yanıltıcı söylemlerle doğruyu yansıtmamaktadır. Bu asgari ücretin yılda dört kez güncellenmesi gerektiğini, kendisi bilmesine rağmen; kanunen yılda bir kez olması gerektiğini iddia ediyor. İnsanları kandırarak bir yıl bulmaya çalışıyor. Milyonlarca insan bu kararı beklerken, zamlar üst üste geliyor. Yapacakları üç kuruşluk zammı da şu an hali hazırda açıklamadan eritmiş bulunuyorlar. Bu numaraları yemeyiz. Asgari ücret, enflasyonist yapıda yılda en az 4 kez belirlenmeli ve yoksulluk sınırının üstünde olması lazım.

Çalışan emekliye ikramiye sözlerini tutmadılar. Takipçisi oluyoruz. Çünkü emekli vatandaşlarımızın yüzde 66`sı hala çalışıyor.

Meclis`te bütçeler konuşuluyor. Bu hafta talihsiz bir olay yaşandı. Milli Eğitim Bakanı`nın söylediği cümle… Hükümetimiz hiç mi geçmişten ders almıyor. Aynı hayatı görmezden gelerek yeniden cemaatler veya bu işi farklı noktaya taşıyan tarikatlarla protokol imzaladık cümlesini söylüyor. Millî Eğitim Bakanlığı`nın derdi bunlar olmamalı. Cumhurbaşkanımıza seslenmek istiyorum: Milli Eğitim Bakanı`nın görevden alın.

TİP Hatay Milletvekili Can Atalay`ın, halkın oyları ile seçilen bir milletvekilinin, Anayasa Mahkemesi`nin ikinci bir karar vermesine rağmen, cezaevinde kalması kabul edilebilir değil. Acilen Anayasa Mahkemesi`nin kararının uygulanmasını talep ediyorum. Anayasa Mahkemesi`nin verdiği kararın, sorgulamadan uygulanması zorunluluktur.

Yerli ve Milli Parti, gümbür gümbür geliyor. Teşkilatlanmaları son hızıyla devam ediyor. Sadece 70-80 günde, 36. il merkezimizi açtık. Dalga dalga büyüyoruz. Dağılmış, yok olmuş ve kendini imha etmiş muhalefetin karşısında Yerli ve Milli Parti`nin gücü çok yüksek olacak. Hedefimiz, dağılan muhalefetin yerine geçip, Türkiye`yi yönetmek istiyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA