30 Haziran 2025 Pazartesi

16:57   BÜYÜKŞEHIR, ERDEMLI KıRSALıNDAKI YOLLARı YENILEMEYI SÜRDÜRÜYOR    15:49   MERSIN BÜYÜKŞEHIR GÜLNAR’DA 105 BIN DOMATES FIDESI DAĞıTTı   14:31   DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇıLARLA ‘MERSIN’DE MÜZIK’ KONUŞULDU    21:18   MILLETVEKILI ALI BOZAN: KAHTA’NıN SUSAM (ORTANCA) KÖYÜNDE HAFTANıN 5 GÜNÜ SU YOK. ACILEN BU SORUNU ÇÖZÜN!   16:15   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “NE BUTLAN OLACAK NE KAYYUM OLACAK, OLSA DAHI PARTIYI SEÇILMEYEN KIMSEYE TESLIM ETMEYECEĞIZ”   13:55   MERSIN’DE EMEKLILER BÜYÜKŞEHIR’LE ‘YAZA MERHABA’ DEDI   13:06   MHP MYK ÜYESI UYSAL: SAVAŞıN KAZANANı, BARıŞıN KAYBEDENI YOKTUR   12:52   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN İSPANYA’YA TEKNIK ZIYARET   21:16   VAHAP SEÇER, ‘MESİAD VE MEP 2. İSTIŞARE KURULU TOPLANTıSı’NA KATıLDı    21:12   TARSUS BELEDIYESI’NDEN ÜRETICIYE DESTEK: MEYVE VE SEBZE KURUTMA TESISIYLE KATMA DEĞERLI ÜRETIM   21:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN MAKINE DESTEKLERI ILE ÜRETICI KAZANıYOR, KıRSAL KALKıNıYOR   20:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN YÜZME KURSLARı BAŞLADı   09:35   SEÇER: “MERSIN’DE 2020 YıLıNDAN BU YANA VAHŞI DEPOLAMA OLMADı”   08:30   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HANE HANE HIZMET ATAĞı   20:02   MEZITLI’DE BAŞARıR VE TUNCER’DEN SAHA ÇıKARMASı   11:55   “ACIL SERVIS HAYAT KURTARMAK İÇINDIR.”   10:50   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM ÇALıŞMALARı ARALıKSıZ SÜRÜYOR   10:42   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN ÇÖPÜNÜ EKONOMIK VE ÇEVRECI BIR ANLAYıŞLA TAŞıYOR   09:29   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP’YI, KURULTAYDA SEÇILMEMIŞ KIMSE YÖNETEMEZ. AKP’NIN OYUNUNA GELMEMEK GEREKIR"   09:09   TBMM GENEL KURULUNDAKI YOKLAMADA “SAHTE OY” KRIZI  
 
     
   

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL VE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER ALMANCA ÖĞRETMENLERİYLE KARŞILAŞTI... ASUMAN ÖĞRETMEN: İKİSİYLE DE GURUR DUYUYORUM


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Özel`in İzmir programında Bornova Anadolu Lisesi`nden Almanca öğretmenleri Asuman Ünal ile karşılaştı. Ünal, Özel`in Almanya`daki Sosyal Demokrat Partisi (SPD) kongresinde Almanca konuşmasına tam not verdi. Ünal, Öğrencileri Özel ve Soyer için “İkisiyle de gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 24 Aralık 2023 Pazar 11:35   Okunma : 754

HABER: SULTAN EYLEM KELEŞ – KAMERA: KERİM UĞUR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Özel`in İzmir programında Bornova Anadolu Lisesi`nden Almanca öğretmenleri Asuman Ünal ile karşılaştı. Ünal, Özel`in Almanya`daki Sosyal Demokrat Partisi (SPD) kongresinde Almanca konuşmasına tam not verdi. Ünal, Öğrencileri Özel ve Soyer için “İkisiyle de gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Menemen`de 93 yıl önce katledilen Şehit Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay ve arkadaşlarının anma töreninde Bornova Anadolu Lisesi`ndeki Almanca öğretmeni Asuman Ünal ile karşılaştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer`in de öğretmenliğini yapan Ünal, Özel ve Soyer ile birlikte CHP İzmir İl Başkanlığı`na geldi.

ANKA Haber Ajansı`na değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, öğretmeni Asuman Ünal`ın öğrencilik yıllarında iyi olduğunu söylemesi üzerine şöyle konuştu:

“Hocam yalan söyleme. Bornova Anadolu Lisesi`nde 1985`teki ilk almanca öğretmenim benim. Hazırlık, sonra da yıllarca okuttu. İlk Almancayı ondan öğrendim. İlk aldığım not `ein viertel minus`, çeyrek eksi verdi bana. Eksi bile alamadım yani. Dünyanın en disiplinli Almanca öğretmenidir, tam Alman disipliniyle”

ALMANCA ÖĞRETMENİ ÜNAL, ÖZEL`İN SPD KONGRESİNDEKİ KONUŞMASINA TAM NOT VERDİ

Genel Başkan Özel, öğretmeni Ünal`a Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) kongresinde Almanca konuşmasını beğenip beğenmediğini sordu. Ünal, “Beğendim, beğendim” yanıtını verdi. Özel bunun üzerine “Dört yerde hata tespit etmiş” deyince Öğretmen Ünal gülerek, “Bir iki yerde okuma hatası var, olur öyle” dedi.

Özel, konuşmasına şöyle devam etti:

“Asuman Ünal, Bornova Anadolu Lisesi`nin çok efsane öğretmenlerinden bir tanesidir, çok uzun yıllar. Bugün de Menemen`de karşılaştık. Hem benim hem Tunç Başkanın da okuldan öğretmenimiz olduğu için bugün birlikteydik. Kalabalıktan çekiniyor, ‘seni meşhur edeceğim gel` dedim, geldi. Çok iyi bir Atatürkçü`dür. Biz bugünlere geldiysek onun sayesinde geldik. Her sene 24 Kasım`da -ilk başlarda telefonu yoktu, edindikten beri 4-5 yıldır- arıyorum. Bir eczane açılışında karşılaştık, her sene konuşuyoruz 24 Kasım`larda.

ÖĞRETMEN ÜNAL: İKİSİYLE DE GURUR DUYUYORUM 

“İki öğrencinizin bugün bu konumda olması size ne hissettiriyor?” sorusunu yanıtlayan Ünal ise “Çok mutlu ediyor. Ama bizim öğrencilerimizin çoğu bu şekilde, hepsiyle çok gurur duyuyoruz. Okulumuzla da gurur duyuyoruz, ikisiyle ayrıca gurur duyuyoruz” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA