9 Mayıs 2025 Cuma

13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"   21:42   ÖZGÜR ÖZEL, KENDISINE YÖNELIK SALDıRıYı DEĞERLENDIRDI: "BIR EMNIYET MÜDÜR YARDıMCıSıNıN AÇıK KUSURU VAR, PARÇASı DEĞILSE PARÇASı OLANDAN EMIR ALMıŞTıR"   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:48   VATIKAN: "14`ÜNCÜ LEO ADıNı ALAN KARDINAL ROBERT FRANCIS PREVOST, 267``ÜNCÜ PAPA OLARAK SEÇILDI"   20:35   İMAMOĞLU`NDAN X HESABıNA ERIŞIM ENGELI GETIRILMESI ÜZERINE ERDOĞAN`A TEPKI: BEN RAKIBINDEN BU KADAR KORKAN BAŞKA SIYASETÇI GÖRMEDIM   19:59   VATIKAN`DA BEYAZ DUMAN GÖRÜLDÜ, YENI PAPA SEÇILDI  
 
     
   

Seyir Terası açılışı Teoman konseriyle taçlandırıldı


Silifke Belediyesi tarafından yapılan Kale Seyir Terası, ünlü sanatçı Teoman’ın verdiği konser ile açıldı. Seyir Terası’nın açılışının ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Teoman, Silifkelileri gecenin geç saatlerine kadar coşturdu.

 

Tarih : 18 Mart 2019 Pazartesi 11:27   Okunma : 2757

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, ‘Üstü Silifke Kalesi, önü Çamlık Mesire Alanı, Aşağısı Göksu Nehri, manzarası Silifke olan Seyir Terasımız, kentimize hayırlı ve uğurlu olsun’dedi. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Seyir Terasının açılış kurdelesini CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve vatandaşlarla birlikte kesti.

‘İKİNCİ 5 YILDA SİLİFKE’NİN BİRÇOK EKSİĞİNİ TAMAMLAMIŞ OLACAĞIZ’

Kale eteğinde yapımı tamamlanan 3200 m2’lik Seyir Terası’nın Silifke’ye bambaşka bir hava ve canlılık kattığını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Halkımızın hoşça vakit geçirebileceği, şehir manzarasına hâkim bir alanda ve içerisinde kafeteryalar, çocuk oyun alanları ve seyir mekânlarının bulunduğu güzel bir projeyi kentimize kazandırdık. Vatandaşlarımız burayı gezip görmeye geldiklerinde yaptığımız hizmetlerin ne kadar kalıcı ve şehrin ihtiyaçlarına yönelik olduğunu görebiliyorlar.

Emeği geçen, gecesini gündüzüne katarak burayı tamamlayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birçok kırsal ve merkez mahallelerimize sosyal alanlar kazandırdık. Bu çalışmalarımız her geçen gün artarak devam ediyor. Bir taraftan yeni parkları hizmete açarken, diğer taraftan da mahallelerimizdeihtiyaç duyulan hizmetleri bir bir yerine getirmeye gayret gösteriyoruz.

Bunlardan biride kale eteğindeki belediyemize ait 3200 m2’lik alana seyir terası yapma projesiydi. Kent sakinlerimizin merakla beklediği ve yoğun bir talepte bulunduğu seyir terası çalışmalarımıznihayet tamamlandı ve halkımızın hizmetinde…

Kentimize hâkim bir noktaya yaptığımız bu teras sayesinde Pazarkaşı Mahallemizin tanınması, gelişip ve kalkınması da sağlanacak. Aynı zamanda ilçemizin sahip olduğu tarihi ve doğal güzellikleri turizme kazandırmaya devam etmiş olacağız. Türkiye'de sayılı seyir teraslarından biri olan ve özellikle bölgemizde bir ilk olacak olan bu projenin çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüttük.

Silifke’mizin ve Göksu Nehrimizin eşsiz doğa güzelliğini görmeyen ve bilmeyen kalmayacak. Ailenizle birlikte hafta sonlarını geçirebileceğiniz, çaylarınızı yudumlayacağınız güzel bir mekân haline getirdik. Temiz havası ve sakinliğiyle halkımızın tercih edeceği ender mekânlardan biri olacak. Silifke’mize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

BAŞKAN TURGUT, 5 YIL İÇERİSİNDE YAPTIĞI HİZMETLERİ ANLATTI

Silifke’de görev yaptığı 5 yıl içerisinde Atatürk Köprüsü, Lütfi Vural Sanat Merkezi, Çarşı Camii, Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi, Sayağzı Mesire Alanı, Demokrasi Parkı, Halk Ekmek, Sosyal Market, İhtiyaç Sahibi Ailelere Odun Yardımı, Yaşlı ve Engellilere Yönelik Evde Bakım Hizmeti, Engelli ve Yaşlı Hastane Transfer Aracı, Gezici Sağlık Aracı, Kadın El Emeği Pazarı, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Kale Seyir Terası, Bisiklet ve Yürüme Yolu, Çamlık Mesire Alanı, Kültür Evi Restorasyonu, Taşucu Kapalı Pazar Yeri, Gazi Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, Canlı Hayvan Pazar Yeri, Sayağzı Gündüz Bakım Evi, Sayağzı Mahallesi Cem Evi gibi birçok yatırım ve hizmeti kente kazandırdıklarını açıklayan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Silifke Belediyesi olarak vatandaşlarımız için daha yaşanılır bir şehir için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah ikinci bir 5 yılda seçilirsem Silifke’mizin birçok eksiğini tamamlamış olacağız’ dedi.

SİLİFKE’DE MUSTAFA TURGUT, MERSİN’DE VAHAP SEÇER İÇİN SÖZ ALDI

Kale Seyir Terası açılışına katılan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer’de yapmış olduğu hizmetlerden ve özverili çalışmalarından dolayı Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ederek, vatandaşlardan Silifke’de Mustafa Turgut’a, Mersin’de Vahap Seçer’e destek vermelerini istedi.

BİNLERCE KİŞİ TEOMAN KONSERİNE AKIN ETTİ

Seyir Terasının açılışının ardından Göksu Parkı’nda sahne alan ünlü sanatçı Teoman, bir birinden güzel şarkılarını seslendirdi. Konsere katılanlar hayranları da zaman zaman eşlik etti. Silifkeliler yediden yetmişe Teoman’ı dinlemek için adeta konser alanına akın etti. Binlerce kişinin katıldığı konserde Teoman yaklaşık 2 saat sahne aldı. Konsere katılanlar ise kendilerini müziğin ritmine bırakarak unutulmaz bir akşam yaşadı.

Paylaş :
Etiketler :  SİLİFKE BELEDİYESİ, BAŞKAN, MUSTAFA TURGUT, VAHAP SEÇER, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA