24 Şubat 2026 Salı

16:27   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA, İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMEYECEK   16:26   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “MILLI PARKLARı GIDERAYAK 49 VE 99 YıLLıĞıNA KIRALAMAK IÇIN KANUN TEKLIFI GETIRMIŞLER”   16:25   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ TÜRKIYE: "RUSYA’NıN SALDıRıLARıNıN SIVILLER ÜZERINDEKI YıKıCı ETKISININ SÜRÜYOR; ULUSLARARASı TOPLUM, ADALET VE HESAP VEREBILIRLIK KONUSUNDA KARARLı OLMALı"   16:25   MAHKEME KARARı ISTINAFTAN DÖNDÜ, GAZETECI ORHAN BURSALı BERAAT ETTI   15:01   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, SAADET PARTISI IFTARıNA YÖNELIK ELEŞTIRILERI YANıTLADı: "O MASADAN DÜŞMANLıK ÇıKARANLAR TARIHE GÖMÜLECEK"   14:59   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı HATIMOĞULLARı: SAYıN BAHÇELI’NIN İMRALı VE SAYıN ÖCALAN IÇIN ÖZEL STATÜ VURGUSU SON DERECE ÖNEMLI BIR VURGUDUR   14:57   “AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı” 17’INCI GÜNÜNDE TUTUKLU SANıKLARıN AVUKATLARıNıN BEYANLARıYLA DEVAM EDIYOR   14:51   İYİ PARTI’LI AYYÜCE TÜRKEŞ TAŞ: "ÖCALAN’ıN STATÜSÜ GAYET NET VE BELLIDIR. KENDISI 55 BIN KIŞININ KATILI, HAIN BIR TERÖRIST BAŞıDıR"   14:50   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI: "TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFININ ICRASıNDA PKK’NıN KURUCU ÖNDERININ BÜYÜK BIR DAHLI VE PAYı VARDıR. BU ÇAĞRı AYNı ŞEKILDE KCK’Yı DA BAĞLAMAKTADıR"   09:30   MERSIN’DE KADıNLARıN    09:25   "SIYASETIN KALBI 2 MART’TA CHP’DE ATACAK: ÖZGÜR ÖZEL 18 MADDELIK ’KURTULUŞ REÇETESINI’ AÇıKLıYOR!"   01:01    AYDıNCıK’TA GÖNÜL SOFRALARı KURULDU! BAŞKAN SEÇER: “BIZIM GECEMIZ GÜNDÜZÜMÜZ SIZSINIZ”   22:15   KADIKÖY’DE 90+ DRAMI: FENERBAHÇE’YE KASıMPAŞA ŞOKU! ASENSIO ATTı, ALLEVINAH YıKTı...   17:59   MERSIN VE DIYARBAKıR ARASıNDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ: DİTAV’DAN DEV ÇıKARTMA!   17:54   TARSUS TEK YÜREK! BAŞKAN BOLTAÇ SEL BÖLGESINDEN SESLENDI: "AFETIN SIYASETI OLMAZ, YARALARı BIRLIKTE SARACAĞıZ"   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVANıN, 9 MART’TA GÖRÜLECEK İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMESI ISTENDI   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAY DAVASı… LÜTFÜ SAVAŞ’ıN AVUKATı ÜREGEN: "GERÇEKLER ELBETTE AÇıĞA ÇıKACAKTıR"   17:01   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN TUTUKLULUĞUNA ITIRAZ EDILDI   16:35   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARı, YARıN TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ ILE BIR ARAYA GELECEK   16:33   CHP’LI ÜMIT ERKOL, AKıNCı GIŞELERI’NDEN IKTIDARA SESLENDI: "HALKıN MALıNı SATARAK BU KRIZI ÖRTEMEZSINIZ"  
 
     
   

ULAŞ KARASU, DİYARBAKIR`DA PİSTTEN ÇIKAN ÖZEL JETİ SORDU: “BU UÇAĞA, HANGİ KAMU GÖREVLİLERİ BUGÜNE KADAR KAÇ KEZ BİNDİ? PARASINI KİM ÖDEDİ? YOKSA KALYON HOLDİNG, RANT İÇİN HEP ÜCRETSİZ Mİ TAHSİS ETTİ?”


CHP Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Atatürk Havalimanı`ndan kalkan özel bir jetin Diyarbakır Havalimanı`na inişi sırasında pistten çıkmasını değerlendirdi. Karasu, “Bu uçak, sabık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu`nun seçim zamanı halkın parası ve vergisiyle seçim propagandası yaptığı uçak mı? Bu uçağı kimsenin denetleyemediği doğru mu? Bu uçağa, hangi kamu görevlileri bugüne kadar kaç kez bindi? Parasını kim ödedi? Yoksa Kalyon Holding, rant için hep ücretsiz mi tahsis etti?” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 30 Aralık 2023 Cumartesi 16:23   Okunma : 573

CHP Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Atatürk Havalimanı`ndan kalkan özel bir jetin Diyarbakır Havalimanı`na inişi sırasında pistten çıkmasını değerlendirdi. Karasu, “Bu uçak, sabık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu`nun seçim zamanı halkın parası ve vergisiyle seçim propagandası yaptığı uçak mı? Bu uçağı kimsenin denetleyemediği doğru mu? Bu uçağa, hangi kamu görevlileri bugüne kadar kaç kez bindi? Parasını kim ödedi? Yoksa Kalyon Holding, rant için hep ücretsiz mi tahsis etti?” açıklamasını yaptı.

Atatürk Havalimanı`ndan kalkan TC-LLL kuyruk tescilli Cessna 560XL Citation XLS tipi özel jet içinde yolcusuyla saat 08.30`da Diyarbakır seferini yapmak üzere Atatürk Havalimanı`ndan kalkış yaptı. Özel jet, yoğun sisin bulunduğu Diyarbakır Havalimanı`na inişi sırasında pistten çıktı. Kaza sonrası olay yerin ekipler yönlendirilirken yolcular uçaktan tahliye edildi.

Kazayı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla değerlendiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu`nun açıklaması şöyle:

“Uçak pistten çıktı, pislikler ortaya döküldü! Çok soru var ama ben bazılarını sıralayayım, bakalım reklam yıldızı olma yolunda ilerleyen Abdulkadir Uraloğlu ses verecek mi?

Bu uçak, sabık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu`nun seçim zamanı halkın parası ve vergisiyle seçim propagandası yaptığı uçak mı? Ya da adı yolsuzluklar ile anılan eski danışmanınız Murat Gül`ün kişisel işleri için kullandığı uçak mı?

Bu uçağı kimsenin denetleyemediği doğru mu? Bu uçağa, hangi kamu görevlileri bugüne kadar kaç kez bindi? Parasını kim ödedi? Yoksa Kalyon Holding, rant için hep ücretsiz mi tahsis etti? Bu uçağın son 1 yıllık yolcu listesinde kimler var? Peki uçağın son yolcusunun kamudan ihale yağan yandaş anketçi Genar Araştırma`nın Başkanı İhsan Aktaş olması tesadüf mü? Uçak, THK`den yok pahasına iç edilen Kalyon`un uçağı mı? Cevap ver Uraloğlu.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA