29 Nisan 2024 Pazartesi

09:36   BÜYÜKŞEHİR’DEN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME BİR KATKI DAHA…TARSUS 100. YIL ATATÜRK ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ`NDE EĞİTİM BAŞLADI   09:27   BİRBİRİNDEN SEÇKİN ULUSLARARASI FİLMLER, `FRANKOFON FİLM FESTİVALİ` İLE MERSİNLİ SİNEMASEVERLERLE BULUŞUYOR   13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI  
 
     
   

  ÖZGÜR KARABAT, TOKAT`TA: “SADECE BEŞ MİLYON EURO İÇİN BU ÜLKENİN ONURUNU VE GURURUNU SATTILAR”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, “Bu ülkeyi ziyarete geldiklerinde Atatürk`ü, Anıtkabir`i ziyaret etmeyen Suud yetkililerin ülkesinde, bu ülkenin en büyük kupasını oynatmaya kalktılar. Ne için? Sadece 5 milyon Euro için; bu ülkenin onurunu ve gururunu sattılar. Ve sadece 5 milyon Euro… Bu ülkeyi yönetenlerin ufku bu kadar dar” dedi.

 

Tarih : 30 Aralık 2023 Cumartesi 17:54   Okunma : 332

Haber: GÜLARA SUBAŞI / Kamera: DURSUN ALKAYA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, “Bu ülkeyi ziyarete geldiklerinde Atatürk`ü, Anıtkabir`i ziyaret etmeyen Suud yetkililerin ülkesinde, bu ülkenin en büyük kupasını oynatmaya kalktılar. Ne için? Sadece 5 milyon Euro için; bu ülkenin onurunu ve gururunu sattılar. Ve sadece 5 milyon Euro… Bu ülkeyi yönetenlerin ufku bu kadar dar” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Tokat`ta; Akarçay Görümlü Belediyesi`nin belediye konutları, aşevi ve sosyal hizmet binası açılış törenine katıldı. Karabat, törende yaptığı konuşmada; şunları söyledi:

“Cumhuriyet kimsesizin kimsesidir. CHP de öyledir. Üşümüşü ısıtan, düşmüşün elinden tutan, yalnıza kardeş olan bir parti olmak durumundayız. Bugün aslında burada yapılan iş tam da bu. Cumhuriyet, kimsesizin kimsesidir lafının bizatihi burada gerçekleştiğini görüyoruz.

Öncelikle geçen hafta kaybettiğimiz Almuslu şehidimizi ve diğer şehitlerimizi saygıyla, minnetle, rahmetle anıyorum… Tam da bu şehitlerin üzerine, o şehitlerin uğuruna canlarını feda ettiği Atatürk ilkeleri, bayrak, vatan… Bu ülkeyi yönetenler, ondan birkaç gün sonra; bu ülkeyi ziyarete geldiklerinde Atatürk`ü, Anıtkabir`i ziyaret etmeyen Suud yetkililerin ülkesinde, bu ülkenin köklü iki kulübünün, en büyük kupasını oynatmaya kalktılar. Ne için? İnsanların canını verdiği bu ülkede, gencecik askerlerimizin sınır için canını verdiği bu ülkede sadece 5 milyon Euro için; bu ülkenin onurunu ve gururunu sattılar. Oysa Almuslu genç, bu değerler üzerine canını verdi. Ve sadece 5 milyon Euro… Bu ülkeyi yönetenlerin ufku bu kadar dar.

CHP`li belediyeler işlerini tıkır tıkır yapıyorlar. Vatandaşın yanında olmaya devam ediyorlar, devam edecekler. Akarçay ve Görümlü, dışarıdan uzakta görünen yerler; ama CHP`li belediyeler sayesinde ne kadar sıcak hale gelmiş. Yanınıza yeni belediyeler eklenecek…

Buraları yaşanacak yerler haline getirip, buralara sahip çıkan sizler; aynı zamanda vatan bekçilerisiniz. İşte bu da büyük bir milliyetçiliktir.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA