1 Kasım 2026 Pazar

11:28   TARSUS’TA 9 BIN YıLLıK TARIH SAHNEYE ÇıKıYOR: 5. ULUSLARARASı TARSUS FESTIVALI İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı!   01:05   ’CUMHURIYET BU MILLETIN BAŞıNDAKI YÜCE ÇATıDıR’: ÖZGÜR ÖZEL’DEN KADıKÖY’DE TARIHI ÇıKıŞ   14:11   MERSIN’DE CUMHURIYET’IN 103. YıLı COŞKUSU! BAŞKAN VEKILI GÜLŞAH YıLDıRıM GENÇ’TEN ANLAMLı MESAJ   11:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ERDEMLI VE SILIFKE ÜRETICISINE TAM DESTEK: FIDANDAN HAYVANA, GÜNEŞ PANELINDEN TOHUMA   10:25    CHP’DE DERIN ÇATLAK VE FLAŞ KURULTAY HAMLESI! KURMAYLARDAN ZIRVEDE ŞOK ’HANÇER’ SÖZLERI!   23:25   DOĞAN TANıŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU BÜYÜTMEK VE YARıNLARA TAŞıMAK BORCUMUZDUR’   23:10   İZZET EYÜBOĞLU’NDAN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYET, ÜRETEN VE DEĞER YARATAN GÜCÜMÜZÜN EN BÜYÜK TEMINATıDıR’   23:02   CHP’LI MAHMUT DÖNMEZ’DEN CUMHURIYETIN 103. YıLıNA VEFA DOLU MESAJ!   22:05   BÜLENT YORULMAZ: ’CUMHURIYET DEĞERLERI DEMOKRASIMIZIN VE HUKUKUN TEMINATıDıR’   21:45   CABBAR ANıLAN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRLEŞTIRICI GÜCÜ EN BÜYÜK ZENGINLIĞIMIZDIR’   20:50   GÖKHAN BÜBER: ’CUMHURIYETIN IŞıĞı AKDENIZ’DEN TÜM TÜRKIYE’YE YAYıLACAK’   20:38   KEMAL TUNCER: ’CUMHURIYET KAZANıMLARıNA SAHIP ÇıKMAK TARIHI GÖREVIMIZDIR’   20:25   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı ERDAL NUR: ’CUMHURIYET, ÖZGÜRLÜĞÜN VE ADALETIN SARSıLMAZ KALESIDIR’   20:17   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKAN YARDıMCıSı HASAN ÖNAL ÖZALP: ’CUMHURIYET IŞıĞıNDA HALKıMıZA HIZMET EDIYORUZ’   19:55   GÖKHAN ÇIÇEKÇILIK’TEN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYETIN AÇTıĞı BAĞıMSıZLıK ÇIÇEKLERI ASLA SOLMAYACAK’   19:45   İSMAIL ÖZGÜN: ’CUMHURIYETIN SUNDUĞU VIZYONLA DAHA GÜÇLÜ BIR EKONOMIYE İLERLIYORUZ’   19:36   HÜSEYIN SAVAŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU VE KÜLTÜREL MIRASıMıZı GELECEĞE TAŞıYACAĞıZ’   19:27   ADD MERSIN ŞUBE BAŞKANı ADEM ÇETIN: ’CUMHURIYET DEVRIMLERI İLELEBET PAYIDAR KALACAKTıR’   19:20   İSMAIL YURTSEVEN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRIKIMI, YARıNLARıMıZı AYDıNLATAN EN BÜYÜK GÜÇTÜR’   19:10   MÜSLÜM ÖZEL: ’CUMHURIYET, TAM BAĞıMSıZ VE DEMOKRATIK TÜRKIYE’NIN PUSULASıDıR’  
 
     
   

SERDAR SOYDAN ERDEMLİ’DE CUMHUR İTTİFAKI ERDEMLİ MAHALLE BAŞKANLARI İLE BULUŞTU


Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan,Erdemli‘deki AK Parti İlçe Mahalle Başkanları ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Mahalle Başkanları ile Erdemli Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

 

Tarih : 31 Ocak 2024 Çarşamba 22:50   Okunma : 862

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan,Erdemli‘deki AK Parti İlçe Mahalle Başkanları ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Mahalle Başkanları ile Erdemli Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Mahalle Başkanları ile yapılan toplantıya Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Lütfi Pırıltı, AK Parti İlçe Başkanı Serdal Kaya, MHP İlçe Başkanı Cevat Şahin ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

Başkan Serdar Soydan 31 Mart Yerel Seçimlerinin önemine dikkat çekti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası bu süreci en başından beri uyumlu şekilde devam ettiriyorlar." diye konuştu.Başkan Serdar Soydan yaptığı konuşmasında, "Cumhur İttifakı olarak, bu geçen süre zarfında şunu çok net bir şekilde göstermiştir ki bu ülkenin kaderine yön verecek olan önce yerel seçimlerdir. " diye konuştu. Başkan Serdar Soydan geleceğimiz için, çocuklarımızın geleceği için önem arz eden 31 Mart Yerel Seçimlerinde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini savundu.

Serdar Soydan : ‘Kadim kent Mersini yönetmek için ben varım’ dedi

Serdar Soydan, Cumhur İttifakı olarak gerek seçim çalışmalarını gerekse diğer konuları istişare içinde sürdüreceklerini vurguladı. Mersin'in sorunlarını iyi bildiğini belirten Başkan Serdar Soydan, şunları kaydetti: "Bu şehirde doğup, büyümüş biri olarak Mersin'in her yerindeki meselelerine hâkimim. Artık bu bilgi ve deneyimimizi belediyeyle, yerelle buluşturarak bu meseleleri çözme noktasında irademizi ortaya koyacağız. İnşallah bunu hem Büyükşehir Belediye başkanı olarak hem de 13 ilçede kazanacağımız belediyelerle hayata geçireceğiz. Çok heyecanlı ve keyif alacağımız yaklaşık 2 aylık bir kampanya dönemi geçireceğiz. Ondan sonra da Akdeniz’in eşsiz kenti Mersinli hemşehrilerimizle 5 yıllık bir belediye başkanlığı döneminde de Mersin'in sokaklarında her yeri gezeceğiz."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA