27 Aralık 2025 Cumartesi

17:22   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN REGAIP KANDILI’NDE GÖNÜLLERE DOKUNAN İKRAM: BINLERCE KANDIL SIMIDI VATANDAŞLARLA BULUŞTU   17:15   MERSIN’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK: BÜYÜKŞEHIR’IN HıYAR FIDESI DESTEĞI HASADA DÖNÜŞTÜ   17:06   CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı AYDıN’DAN KYK BURSUYLA ‘TAVUK DÖNER’ HESABı: 47 TAVUK DÖNER DÜRÜM KAYıP   17:04   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: SAĞLıK HIZMETLERINDE KARA DÜZEN ÇALıŞAN KIM VARSA GÖZÜNÜN YAŞıNA BAKMıYORUZ   17:02   SURIYE’NIN HUMUS KENTINDE CAMIDE PATLAMA: 5 ÖLÜ, 21 YARALı   14:59   LEYLA ZANA’YA YÖNELIK HAKARETLERE ILIŞKIN 116 ÖRGÜTTEN SUÇ DUYURUSU   14:57   CHP’LI AKDOĞAN, AİHM’IN İMAMOĞLU DOSYASıYLA ILGILI KARARıNı DEĞERLENDIRDI: AİHM, AYM KARARıNA UYMAYANLARıN TÜRKIYE CUMHURIYETI’NI DINGO’NUN AHıRı GIBI YÖNETEMEYECEKLERINI SÖYLÜYOR"   09:20   MERSIN’DE KıRSALA ŞEHIR KONFORU: ESENLI–HEBILLI YOLU YENILENDI   23:29   MERSIN, KADıN SINEMASıNıN BAŞKENTI OLDU: UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI 2. KEZ ŞEHIRDE   21:05   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR   18:21   CHP’DEN 2026 YOL HARITASı: HÜKÜMET PROGRAMı, MITINGLER VE YARGı SÜRECI HAZıRLıKLARı   17:59   CHP SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: “KAYYUM AYıBı DERHAL SON BULMALı, TOPLUM SAMIMI ADıM BEKLIYOR”   15:36   MERSIN’DE 30 BINI AŞAN VATANDAŞ MOBIL KUAFÖRLE YENILENDI!   15:29   YENIŞEHIR’DE “DIYABETI TANı, SAĞLıĞıNı KORU” PANELI DÜZENLENDI   15:27   BAŞKAN BOLTAÇ AKGEDIK ANASıNıFı’Nı ZIYARET ETTI   15:25   TOROSLAR ZABıTASı YENI YıL ÖNCESI DENETIMLERINI ARTıRDı   15:19   AYM, TCK’NıN “KAMU GÖREVLISINE HAKARET”TE DAHA AĞıR CEZA ÖNGÖREN DÜZENLEMENIN IPTALI ISTEMINI REDDETTI   15:18   SADETTIN SARAN ADLI KONTROLLE SERBEST BıRAKıLDı   15:17   14 ÜLKEDEN İSRAIL’E ORTAK KıNAMA AÇıKLAMASı: YENI YERLEŞIM KARARı GERI ALıNMALı   15:16   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, REGAIP KANDILI’NI KUTLADı  
 
     
   

İYİ PARTİ`DEN İSTİFA EDEN 100 KİŞİ TÖRENLE CHP`YE GEÇTİ... HİKMET YALIM HALICI: “CHP ARTIK ISPARTA`DA HER DÖNEM BİRİLERİ İLE YOL YÜRÜYEN BİR PARTİ DEĞİLDİR. HERKES HESABINI KİTABINI ONA GÖRE YAPSIN”


Isparta`da İYİ Parti`den istifa eden İl Başkanı Hasan Büyükçam`ın da aralarında bulunduğu 100 kişi, törenle CHP`ye katıldı. CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, Isparta İl Başkanlığı`nda düzenlenen üye katılım töreninde; “CHP, artık Isparta`da her dönem birilerini destekleyen, birileri ile yol yürüyen bir parti değildir. Herkes hesabını kitabını ona göre yapsın. Cumhuriyet Halk Partisi bugün bize güç katan dostlarımız ile beraber artık Isparta`da yeni bir denklem yaratıyor ve bu denklemin sonucunda da halkçı belediyecilik ile tanıştıracağız Ispartalıları” dedi.

 

Tarih : 3 Şubat 2024 Cumartesi 14:15   Okunma : 385

Isparta`da İYİ Parti`den istifa eden İl Başkanı Hasan Büyükçam`ın da aralarında bulunduğu 100 kişi, törenle CHP`ye katıldı. CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, Isparta İl Başkanlığı`nda düzenlenen üye katılım töreninde; CHP, artık Isparta`da her dönem birilerini destekleyen, birileri ile yol yürüyen bir parti değildir. Herkes hesabını kitabını ona göre yapsın. Cumhuriyet Halk Partisi bugün bize güç katan dostlarımız ile beraber artık Isparta`da yeni bir denklem yaratıyor ve bu denklemin sonucunda da halkçı belediyecilik ile tanıştıracağız Ispartalıları” dedi.

Isparta`da İYİ Parti`den istifa ederek CHP`ye katılan 100 kişi için CHP Isparta İl Başkanlığı`nda üye katılım töreni düzenlendi. Aralarında eski İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, eski Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi, gençlik ve kadın kolları yönetim kurulu üyelerinin de olduğu üye katılım töreninde konuşan CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, şunları söyledi:

“Bugün hem benim açımdan hem hepimiz açısından Isparta`nın siyasi tarihi açısından çok özel ve önemli bir gün. Bugün sizlerle birlikte Isparta ittifakının ilk adımlarını atıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi, artık Isparta`da her dönem birilerini destekleyen birileri ile yol yürüyen bir parti değildir. Herkes hesabını kitabını ona göre yapsın. Cumhuriyet Halk Partisi bugün bize güç katan dostlarımız ile beraber artık Isparta`da yeni bir denklem yaratıyor ve bu denklemin sonucunda da halkçı belediyecilik ile tanıştıracağız Ispartalıları. Isparta`daki konut problemini, trafik problemini, kent yoksulluğunu ve aklınıza gelebilecek birçok konuyu Atakan başkanımızın adaylığı sürecinde buradaki yol arkadaşlarımız ile çözmeye talibiz. Isparta artık, iptal edilen festivallerle kar yağışında elektriğinden ve yollarından mahrum kalan bir şehir olmayacaktır. İşte bu yeni ekip Isparta`ya bu vizyonu kazandıracaktır. Buna gönülden inanıyoruz.

31 Mart`a koşarak gidiyoruz. Sizlerin bize verdiği güçle Isparta Belediyemizi Atakan başkanın önderliğinde kazanmaya hazırız. Tekrar şunu söylüyorum, Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel sık sık ifade ediyor; burası baba evidir, baba ocağıdır. Hepiniz baba evine baba ocağına hoş geldiniz.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA