24 Ekim 2025 Cuma

15:25   MAZBATASıNı ALAN CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: BU CEBERUT IKTIDARı HEP BIRLIKTE DEĞIŞTIRECEĞIZ   15:23   EKREM İMAMOĞLU: YOLSUZLUK VE TERÖR SUÇLAMALARıYLA IKNA EDEMEDIĞINIZ AZIZ MILLETI CASUSLUK GIBI AKıL ALMAZ IFTIRA ILE MI IKNA EDECEKSINIZ?   15:21   32 GÜNDÜR TUTUKLU BULUNAN “SOĞUK SAVAŞ” SUNUCUSU VE KONUĞU HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   15:18   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN “KADıN SAĞLıĞı VE OTIZME ÇOK YÖNLÜ BIR BAKıŞ” SEMINERI   15:16   GÜLCAN KıŞ: MERSIN İÇIN PLAN YOK!   11:33   MAHKEMEDEN CHP KURULTAYLARıNA ONAY: İPTAL TALEBI REDDEDILDI   10:25   MUT’TA YOLLAR DEĞIŞTI, HAYAT KOLAYLAŞTı   10:15   AKDENIZ’DE SOKAKLAR YENILENIYOR: 7 MAHALLEDE DÖNÜŞÜM BAŞLADı   10:13   CHP KURULTAYLARı MAHKEMEDE: İPTAL DAVASıNDA KRITIK VIRAJ   09:18   TELE1’E “CASUSLUK” OPERASYONU: MERDAN YANARDAĞ GÖZALTıNDA, İMAMOĞLU VE ÖZKAN’A SORUŞTURMA ŞOKU   09:05   HAMURDAN CESARETE: ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA SOSYAL KATıLıMıN EN LEZZETLI HALI   15:05   CHP’LI KıŞ: “BIR YANDA MILYAR EUROLUK KAYNAKLAR, DIĞER YANDA SUSUZ KALAN TARLALAR!”   15:04   CAN ATALAY’DAN TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ’A ÇAĞRı   15:03   CHP’LI ÖZÇAĞDAŞ, YENIŞEHIR BELEDIYESI’NIN ’ERKEN ÇOCUKLUK GELIŞIMI PROJESI’NI INCELEDI   15:01   VAHAP SEÇER: “BIZIM ADAY GÖSTERDIĞIMIZ BIR ARKADAŞıMıZ ÇANKAYA’DA CUMHURBAŞKANı OLACAK”   14:50   GAZETECI ERCÜMENT AKDENIZ HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   14:47   ÖZGÜR ÖZEL: “İMAMOĞLU CUMHURBAŞKANı OLDUĞUNDA ILK TALIMATı, ‘CUMHURIYET YURTLARı’Nı BITIRIN’ OLACAK”   14:45   CHP’NIN KURULTAY IPTAL DAVASıNıN BEŞINCI DURUŞMASı YARıN YAPıLACAK   14:44   ABB: MANSUR YAVAŞ’A VERILEN 7 GÜNLÜK SÜRE, MÜLKIYE SORUŞTURMALARıNDA STANDART UYGULAMA   14:42   BULDAN VE SANCAR’DAN EDIRNE VE KANDıRA’DA CEZAEVI ZIYARETI: "DEMIRTAŞ VE YÜKSEKDAĞ’ıN SÜRECE DESTEĞI TAM"  
 
     
   

CHP YEREL YÖNETİMLERDEN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI KELEŞ: “VATANDAŞ BIRAK ET YEMEYİ, KURU EKMEK BULAMAZ HALDE. SİZE HALK EN BÜYÜK CEVABI 31 MART GÜNÜ SANDIKTA VERECEK”


CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ecevit Keleş, “Vatandaş enflasyon sebebiyle yiyecek ekmek bulmakta dahi zorlanıyor” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 8 Şubat 2024 Perşembe 13:21   Okunma : 356

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ecevit Keleş, “Vatandaş enflasyon sebebiyle yiyecek ekmek bulmakta dahi zorlanıyor” açıklamasını yaptı.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ecevit Keleş, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Keleş`in değerlendirmeleri şöyle:  

“VATANDAŞ BIRAK ET YEMEYİ, KURU EKMEK BULAMAZ HALDE”

“Yerel seçim yaklaşıyor. İktidar ise vaat vermeye devam ediyor. Ülkenin geldiği son durum ne yazık ki ortada ve bu kişiler hala ülke düzelecek, oy verin yeter naraları atabiliyor.  Saray iktidarı vatandaşı enflasyon enkazının altında bırakıyor. Öyle ki Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü, Dünyada gıda fiyatlarının son bir yılda yüzde 10,4 düştüğünü ifade ederken, Türkiye`de son bir yılda gıda fiyatları yüzde 69,6 arttı. G20 ülkeleri arasında da Arjantin`den sonra enflasyonu en yüksek olan ikinci ülke Türkiye. Vatandaş bırak et yemeyi, kuru ekmek bulamaz halde. Her gün her ürünün fiyatı fahiş olarak zamlanmakta. İktidarda olan kişiler ise hala halktan oy istemekte. Siz oyu 31 Mart günü olacaksınız. Size halk en büyük cevabı 31 Mart günü sandıkta verecek.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA