16 Mart 2026 Pazartesi

17:22   MUHITTIN BÖCEK, HAKIM KARŞıSıNDA: "HIÇBIR AKRABAMı ZENGIN ETMEDIM. BÜTÜN SUÇLAMALARı REDDEDIYORUM. KIMSENIN BIR KURUŞUNDA GÖZÜM YOK"   16:29   BAYRAMDA YAĞıŞLı VE SOĞUK HAVA ETKILI OLACAK   16:28   CHP’LI BAŞARıR’DAN IKTIDARA TEPKI: "SIZ ÖMER GÜNEL’E DÜŞMANLıK YAPMıYORSUNUZ; AYDıN’A, KUŞADASı HALKıNA DÜŞMANLıK YAPıYORSUNUZ"   15:27   PROF. DR. İLBER ORTAYLı IÇIN GALATASARAY ÜNIVERSITESI’NDE ANMA TÖRENI... TÖRENE, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL’IN DE ARALARıNDA OLDUĞU BIRÇOK SIYASI, SANATÇı VE AKADEMISYEN KATıLDı   14:26   CHP’LI NAZLıAKA: HIÇ DEĞILSE BAYRAMDAN ÖNCE TUTSAK ETMEYE ÇALıŞTıĞıNıZ ARKADAŞLARıMıZı SERBEST BıRAKıN   14:25   İSTANBUL 40. AĞıR CEZA MAHKEMESI, “TURAN TAŞKıN ÖZER” KRIZI SONRASı “İBB DAVASı” IÇIN YENI MÜZEKKERE YAZDı   13:54   CHP KUŞADASı ÖRGÜTÜNDEN ÇAĞLAYAN ADLIYESI ÖNÜNDE "ÖMER GÜNEL" NÖBETI: HEPIMIZ ÖMER BAŞKAN’ıMıZA DESTEK IÇIN BURADAYıZ   13:53   MURAT EMIR: İBB KUMPAS DAVASıNDA GAZETECILERIN GÖREVINI YAPMALARı ENGELLENIYOR, SUÇ IŞLENIYOR; ALENIYET ILKESI AYAKLAR ALTıNDA ÇIĞNENIYOR   13:52   ATLAS ÇAĞLAYAN’ıN AILESINE YÖNELIK TEHDITLERLE ILGILI 9 KIŞI HAKKıNDA IDDIANAME DÜZENLENDI   12:49   ÖZGÜR ÖZEL: “BIN AYDAN DAHA HAYıRLı OLDUĞU MÜJDELENEN KADIR GECESI MÜBAREK OLSUN”   09:20   MERSIN’IN MINIK ŞEFLERI İŞ BAŞıNDA! TOROSLAR ÇOCUK KAMPÜSÜ’NDE LEZZET RÜZGARLARı ESIYOR   01:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ DOĞUKAN UYAN TUTUKLANDı   01:03   MERSIN’DE DEVLERIN SAVAŞı TEK TARAFLı BITTI: CARETTALAR GALATASARAY’ı PARKEYE GÖMEREK TARIH YAZDı!   14:46   MERSIN’DE SOSYAL BELEDIYECILIK DEVRIMI: HER ÇOCUĞA EŞIT GELECEK, HER MAHALLEYE FıRSAT!   13:55   MERSIN’DEN DÜNYAYA 1,7 MILYAR DOLARLıK İMZA: İŞTE İHRACATıN 50 DEV FIRMASı!   10:40   OTOYOLDA %650 ZAM KAPıDA! CHP’LI YAVUZYıLMAZ İSIM VEREREK UYARDı: "BU BIR SOYGUN PLANıDıR"   10:31   İRAN’DAN ABD ÜSSÜNE AĞıR DARBE! NETANYAHU İÇIN DEHŞET VEREN ’ÖLÜM’ YEMINI: ’PEŞINI BıRAKMAYACAĞıZ!’   10:29   LIMON İTHALATıNDA VERGI ŞOKU! ÖMER FETHI GÜRER RAKAMLARLA KONUŞTU: "ÜRETICI SOĞUYOR, TÜKETICI KAYBEDIYOR"   23:46   ANAMUR’DA TARIHI GECE: VAHAP SEÇER’DEN 4 DEV MÜJDE BIRDEN! 2028’E KADAR HER ŞEY DEĞIŞECEK   23:40   TOROSLAR’DA "MUTFAK" DEĞIL SANKI ÇÖP EV! MERDIVEN ALTı PASTA İMALATHANESINE ŞOK BASKıN  
 
     
   

ERDOĞAN ADIYAMAN`DA: "32 BİN KONUTUMUZU YIL SONUNA KADAR TESLİM EDECEĞİZ"


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman`da; "Halen inşası süren 32 bin konutumuzu yıl sonuna kadar peyderpey teslim edeceğiz. Önümüzdeki sene tüm hak sahiplerini evlerine ve iş yerlerine kavuşturmayı hedefliyoruz" dedi.

 

Tarih : 8 Şubat 2024 Perşembe 15:29   Okunma : 223

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman`da; "Halen inşası süren 32 bin konutumuzu yıl sonuna kadar peyderpey teslim edeceğiz. Önümüzdeki sene tüm hak sahiplerini evlerine ve iş yerlerine kavuşturmayı hedefliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Adıyaman Üniversitesi Kapalı Spor Salonu`nda düzenlenen deprem konutları kura ve anahtar teslim törenine katıldı. Erdoğan özetle şöyle konuştu:

"BUGÜN 2 BİN 798 KONUTUMUZUN TESLİMİNİ YAPIYORUZ"

"Adıyaman 6 Şubat 2023 depremlerinden en çok yara alan şehirlerimizden biridir. Asrın felaketi olarak adlandırılan bu depremlerde Adıyamanımızda 8 bin 561 insanımız hayatını kaybetti. Depremde yıkılan 6 binin üzerindeki yıkılan binaya ilave olarak acil yıkılacak durumda 8 binin üzerinde ağır hasarlı olarak da 19 binin üzerinden bina var. Yapılan tespitler sonunda Adıyaman`da yaklaşık 39 bini konut, 3 bin 400`e yakın iş yeri ve 3 bine yakın ahır olmak üzere toplam 45 bin 305 hak sahibi belirlendi. Bugün 2 bin 798 konutumuzun teslimini yapıyoruz. Konutlarımızın hak sahibi vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu, bereketli olmasını diliyorum. İnşallah içinde huzurla, güvenle, emin bir şekilde oturacağınız evlere kavuşuyorsunuz. Halen inşası süren 32 bin konutumuzu yıl sonuna kadar peyderpey teslim edeceğiz. Önümüzdeki sene tüm hak sahiplerini evlerine ve iş yerlerine kavuşturmayı hedefliyoruz.

Toplam 1,2 milyar liraya yakın kaynak kullanarak 27 bin 609 haneye kira yardımı yaptık. Kalıcı konutların teslimine başlayarak şehrimizin ayağa kalkmasında yeni bir safhaya geçtik.

Adıyamanımıza savunma sanayi şirketlerimizin ortaklığıyla ve TUSAŞ`ın koordinasyonunda hem laboratuvar ve test altyapısı hem de kablo, konnektör ve kablaj üretim tesisi kuruyoruz. İnşası süren bu tesis inşallah yıl sonuna doğru faaliyete geçecektir.

"ÇEYREK ASIR ÖNCESİNİN TÜRKİYE`SİNDE 3-5 MİLYAR DOLARLIK OPERASYONLARLA EKONOMİMİZ ÇÖKERTİLİRDİ"

Terör örgütleri üzerinden ülkemize istikamet verme, toplumu huzursuz etme, siyaseti yönlendirme çabaları hiç bitmiyor. Hem sınırlarımızın ötesinde hem de şehirlerimizde birden artış gösteren terör eylemleri, provokasyonlar, tahrikler, tuzaklar boşuna değildi. Hepsi de bu amaca hizmet üzere yazılmış aynı senaryonun bir parçası olarak tedavüle konulmuş araçlardır. Bu oyunu kuranların bilmedikleri bir şey var; o da Türkiye`nin artık eski Türkiye olmadığıdır. Hatırlarsanız, çeyrek asır öncesinin Türkiye`sinde 3-5 milyar dolarlık operasyonlarla ekonomimiz çökertilir, 3-5 eylemle güvenliğimiz bozulur, 3-5 provokasyonla huzurumuz kaçırılırdı. Zayıf siyasi iktidarlar ve vesayetin güdümündeki kurumlar sebebiyle bu basit operasyonların önü süratle kesilemediği için güvensizlik ve istikrarsızlık iklimi bir kara bulut gibi başımızdan hiç eksik olmazdı. İktidara geldiğimizde milletimizden aldığımız destek ve güçle önce güven ve istikrar iklimini tesis edecek adımları attık. Elbette önümüze pek çok tuzak kuruldu, pek çok sinsi oyunla yolumuz kesilmeye çalışıldı. Gezi olaylarından darbe girişimlerine, terör eylemlerinden sınırlarımızın tacizine, sosyal kaos çıkarma denemelerinden ekonomik tuzaklara her yolu denediler. Hamdolsun, hepsinin de birer birer üstesinden gelerek demokrasi ve kalkınma atılımımızı kararlılıkla hayata geçirdik.

"BAY KEMAL`E İLK HANÇERİ VURANLAR SIRTINDA MECLİS`E TAŞIDIĞI UYANIKLAR OLDU"

Normal şartlarda yolda birbirlerini görseler selam vermeyecek olanları aynı ittifak çatısı altında birleştirdiler ama yine de başaramadılar. Bütün günahı da bay Kemal`in sırtına yükleyip kenara çekildiler. Bay Kemal`e ilk hançeri vuranlar ise toplam oyları yüzde 1`i dahi bulmadığı halde sırtında Meclis`e taşıdığı uyanıklar oldu. Halbuki milletimiz o dönem kimin nerede durduğunu gayet iyi hatırlıyor. Şimdi de önümüzdeki mahalli idareler seçimlerinde bilhassa bazı belediyeleri kaybetmemek için yine akıllara ziyan arayışlara giriştiler. Terör örgütleriyle ilişkileri tescilli partilerle demlenmek mi dersiniz, daha önceki gün Çağlayan Adliyemize saldıranların da aralarında olduğu teröristlere kol kanat germek mi dersiniz, emperyalistlerin ülkemizi köşeye sıkıştırmak için kullandıkları her araca, her argümana sarılmak mı dersiniz, velhasıl, akla gelen gelmeyen nice karanlık pazarlıkla garip bir telaş ve saldırganlık içinde çırpınıp duruyorlar. Bir yandan da kendi içlerinde saç saça, baş başa kavga halindeler. Milletimiz Mayıs seçimlerinin ardından altılı ittifakın düştüğü duruma bakıp `Ülke iyi ki bunların eline kalmadı` diye hamdediyor. Mart seçimlerinin ardından da herhalde aynı şükrü, şehirlerimizdeki vatandaşlarımız `İyi ki bunların eline düşmedik` diye yapacak, gidişat onu gösteriyor."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA