22 Mart 2026 Pazar

19:59   DIYARBAKıR’DA NEVRUZ KUTLAMALARı BAŞLADı... DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN: “KÜRTLER ARTıK DEVLETLE MÜNAZARA DEĞIL, MÜZAKERE YAPMAK ISTIYOR”   19:57   SIYASI PARTILER ARASı BAYRAMLAŞMA… CHP’LI ÖZCAN: "MEMLEKETI DAHA BEREKETLI, HUZURLU, YAŞANABILIR BIR YERE GETIRMEK IÇIN KARDEŞLIK RUHUNA IHTIYAÇ VAR"   19:55   RUSYA DEVLET BAŞKANı PUTIN: "RUSYA, İRAN’ıN YANıNDA SADıK BIR DOST VE GÜVENILIR ORTAKTıR"   20:24   TİP, "BIR DILIM BAKLAVANıN 80 TL" OLDUĞU GÖRSELLE BAYRAM MESAJı PAYLAŞTı: "YOKLUKTA DEĞIL VARLıKTA EŞITLENECEĞIMIZ GÜZEL GÜNLERE OLAN INANCıMıZLA HALKıMıZıN BAYRAMıNı KUTLUYORUZ"   20:23   BURHANETTIN DURAN: ÜLKEMIZ NATO’NUN KOLEKTIF SAVUNMA MIMARISINDE VAZGEÇILMEZ BIR MERKEZ ÜLKE   20:22   ÖZGÜR ÖZEL, MANISA’DA BAYRAM NAMAZıNıN ARDıNDAN KABRISTANLARı ZIYARET ETTI   20:20   TAYFUN KAHRAMAN’ıN EŞI MERIÇ DEMIR KAHRAMAN: “YOK YERE ÇOCUKLUKLARıNDAN NEŞELI BAYRAMLARı BILE ÇALıNAN HERKESE BU ÜLKENIN ADALET BORCU VAR”   21:35   MERSIN’DE SEÇER FıRTıNASı: "ANKETLER ORTADA, OYUMUZU %45’TEN %60’A ÇıKARDıK!"   20:54   BAŞKAN YARDıMCıSı TANıŞ’TAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   09:01   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMı’Nı KUTLADı   22:43   MERSIN ESOB’DA KARTLAR YENIDEN KARıLıYOR: AHMET ÖZDEMIR "DEĞIŞIM ATEŞINI" YAKTı!   22:41   BAŞKAN SEÇER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:40   CHP’DE BAYRAMLAŞMA KARARıNDA BÜYÜK DEĞIŞIM: O PARTI LISTEDE YOK!   22:39   BAŞKAN YıLDıZ’DAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:35   BAŞKAN TUNCER’DEN RAMAZAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı   22:30   ÇANAKKALE RUHU MERSIN’DE DEVLEŞTI: BAŞKAN VAHAP SEÇER’DEN BAYRAM MÜJDESI GELDI!   20:25   AKDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   20:23   MERSIN’DE BAYRAM TıRAŞı BELEDIYEDEN: KAPı KAPı GEZEN BERBER KOLTUĞU KÖYLERI SEVINDIRDI!   16:27   İSRAIL, İRAN’ıN GÜNEYINDEKI ENERJI TESISLERINE SALDıRDı   16:26   MANSUR YAVAŞ, ANıTKABIR’I VE CEBECI ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI: "BU TOPRAKLARı BIZLERE VATAN KıLAN AZIZ ŞEHITLERIMIZI DUALARLA ANDıK"  
 
     
   

GÜLCAN KIŞ; “BU MİLLET AFFETMEYECEK”


CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin “Bazı depremzedeler iyi ki evimiz yıkıldı bize villa verdiniz diyorlar.” şeklindeki sözlerine tepki gösterdi. Kış, “Depremzedelerimizin acılarını bu şekilde manipüle edenleri, şantajla oy toplamaya çalışanları tarih affetmeyecektir, bu millet affetmeyecektir.” dedi.

 

Tarih : 9 Şubat 2024 Cuma 11:02   Okunma : 907

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Gülcan Kış, TBMM genel kurulunda söz alarak depremzede yurttaşların sesi oldu. Gülcan Kış’ın gündemine AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin skandal sözleri de vardı.

Gülcan Kış, “Acının siyaseti olmaz, defalarca "Yaşanan felaketler üzerinden siyaset yapılmaz" dedik ancak tarihimizin en büyük felaketi olan depremin daha birinci yıl dönümünde AKP Hükûmetinden skandal sözlere tanık olduk. 21 yıllık iktidardan depremzedelere verdiği sözleri tutması beklenirken Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bize oy vermezseniz size hizmet yok!" diye halkı açıkça tehdit etmiştir. Yetmedi, AKP'li Çevre Bakanı milyonların karşısında, canlı yayında, depremzedelerin "İyi ki evlerimiz yıkılmış, bize villa verdiniz" dediğini iddia etmiştir. Ailesini, yakınlarını, yuvalarını kaybeden insanlarımıza verilecek hiçbir villa, acılarını dindiremez Sayın Bakan. Depremzedelerimizin acılarını bu şekilde manipüle edenleri, şantajla oy toplamaya çalışanları tarih affetmeyecektir, bu millet affetmeyecektir.” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, Gülcan Kış, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA