3 Mayıs 2024 Cuma

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS GENÇLİK KAMPI`NDA ANNE VE ÇOCUKLARI MORAL DEPOLADI


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı`na bağlı Tarsus Gençlik Kampı anneler için dinlenme, çocuklar için ise eğlenme fırsatları yaratmaya devam ediyor. Kentin birçok farklı noktasından kadınlar ve çocuklar, Tarsus Gençlik Kampı`nda misafir edildi.

 

Tarih : 9 Şubat 2024 Cuma 09:09   Okunma : 347

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı`na bağlı Tarsus Gençlik Kampı anneler için dinlenme, çocuklar için ise eğlenme fırsatları yaratmaya devam ediyor. Kentin birçok farklı noktasından kadınlar ve çocuklar, Tarsus Gençlik Kampı`nda misafir edildi.  

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Gençlik Kampı`nda annelerin çocuklarıyla birlikte keyifli anlar yaşamaları için etkinlikler düzenlendi. Anne ve çocuklarının bir gece konakladıkları Tarsus Gençlik Kampı`nda, yine farklı ilçelerden gelen birçok grup, günübirlik olarak gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Anneler ve çocuklarını biraz dinlendirmek amacıyla bir gece konaklattıklarını ve keyifli bir zaman geçirmelerini sağladıklarını kaydeden Tarsus Gençlik Kampı görevlilerinden Aslı Özkan, şöyle konuştu:

“Burada ayrıca değişik mahallelerimizden gelen vatandaşları da eğlenceli aktivitelere katılmaları ve kampımızı tanıtmak amacıyla misafir ediyoruz. Kamp bünyesinde 8 adet parkurumuz var ve birçok aktivite gerçekleştiriyoruz. Kamp sayesinde annelerimiz dinlenirken, çocuklar da eğlenme fırsatı buldu.”

Mahalle sakinleri kadınlar ve çocuklarıyla birlikte ikinci kez Tarsus Gençlik Kampı`na geldiklerini belirten Mezitli Atatürk Mahallesi Muhtarı Badegül Kaptan, şunları söyledi:

“Büyükşehir`in otobüsleriyle geldik. 3-4 yıl önce yine gelmiştik. Şimdi çok daha güzel olmuş. Çocuk parkur alanları, piknik alanları gerçekten harika. Üstü açık araçla gezinti yaptırdılar. Herkes çok memnun oldu. Çocuklar çok mutlu oldu. Çocuklarını dışarıya çıkartamayan aileler, bu sayede çocuklarını dışarı çıkarmış oldular. Vahap Seçer Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” 

Kamp etkinliklerine katılan veliler ve çocuklardan bazıları da düşüncelerini, şu sözlerle dile getirdi:

-Anne Berna Akbaş: “Öncelikle Vahap Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. O`nu çok seviyoruz. Öncesinde ben buraya LÖSEV ailesini getirmiştim. Bugün etkinliğe kızımla ve 3 arkadaşımla, onların kızlarıyla geldik. Teşekkür ediyoruz her şey için. İyi ki Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız var.”

-Anne Havva Dal: “Çok güzel bir kamp yeri. Oğlum zaten parkurlara bayılıyor. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”

-İsmet Ali: “Ben buraya karne hediyesi olarak geldim. Annem söz vermişti buraya geleceğimize.”

-Ayşenur Kaya: “Çok güzel bir yer burası. Burada yarışlar ve aktiviteler yapıyoruz, çok hoşuma gidiyor.”

Yemek ikramından müzikli dakikalara, çocukların survivor parkurlarında yarışmasından gezi aracıyla tur atılmasına kadar birçok aktivitenin gerçekleştiği Tarsus Gençlik Kampı`ndan, kendi imkanlarıyla gidebilen vatandaşlar da faydalanabiliyorlar.



 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA