1 Kasım 2026 Pazar

11:28   TARSUS’TA 9 BIN YıLLıK TARIH SAHNEYE ÇıKıYOR: 5. ULUSLARARASı TARSUS FESTIVALI İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı!   01:05   ’CUMHURIYET BU MILLETIN BAŞıNDAKI YÜCE ÇATıDıR’: ÖZGÜR ÖZEL’DEN KADıKÖY’DE TARIHI ÇıKıŞ   14:11   MERSIN’DE CUMHURIYET’IN 103. YıLı COŞKUSU! BAŞKAN VEKILI GÜLŞAH YıLDıRıM GENÇ’TEN ANLAMLı MESAJ   11:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ERDEMLI VE SILIFKE ÜRETICISINE TAM DESTEK: FIDANDAN HAYVANA, GÜNEŞ PANELINDEN TOHUMA   10:25    CHP’DE DERIN ÇATLAK VE FLAŞ KURULTAY HAMLESI! KURMAYLARDAN ZIRVEDE ŞOK ’HANÇER’ SÖZLERI!   23:25   DOĞAN TANıŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU BÜYÜTMEK VE YARıNLARA TAŞıMAK BORCUMUZDUR’   23:10   İZZET EYÜBOĞLU’NDAN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYET, ÜRETEN VE DEĞER YARATAN GÜCÜMÜZÜN EN BÜYÜK TEMINATıDıR’   23:02   CHP’LI MAHMUT DÖNMEZ’DEN CUMHURIYETIN 103. YıLıNA VEFA DOLU MESAJ!   22:05   BÜLENT YORULMAZ: ’CUMHURIYET DEĞERLERI DEMOKRASIMIZIN VE HUKUKUN TEMINATıDıR’   21:45   CABBAR ANıLAN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRLEŞTIRICI GÜCÜ EN BÜYÜK ZENGINLIĞIMIZDIR’   20:50   GÖKHAN BÜBER: ’CUMHURIYETIN IŞıĞı AKDENIZ’DEN TÜM TÜRKIYE’YE YAYıLACAK’   20:38   KEMAL TUNCER: ’CUMHURIYET KAZANıMLARıNA SAHIP ÇıKMAK TARIHI GÖREVIMIZDIR’   20:25   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı ERDAL NUR: ’CUMHURIYET, ÖZGÜRLÜĞÜN VE ADALETIN SARSıLMAZ KALESIDIR’   20:17   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKAN YARDıMCıSı HASAN ÖNAL ÖZALP: ’CUMHURIYET IŞıĞıNDA HALKıMıZA HIZMET EDIYORUZ’   19:55   GÖKHAN ÇIÇEKÇILIK’TEN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYETIN AÇTıĞı BAĞıMSıZLıK ÇIÇEKLERI ASLA SOLMAYACAK’   19:45   İSMAIL ÖZGÜN: ’CUMHURIYETIN SUNDUĞU VIZYONLA DAHA GÜÇLÜ BIR EKONOMIYE İLERLIYORUZ’   19:36   HÜSEYIN SAVAŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU VE KÜLTÜREL MIRASıMıZı GELECEĞE TAŞıYACAĞıZ’   19:27   ADD MERSIN ŞUBE BAŞKANı ADEM ÇETIN: ’CUMHURIYET DEVRIMLERI İLELEBET PAYIDAR KALACAKTıR’   19:20   İSMAIL YURTSEVEN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRIKIMI, YARıNLARıMıZı AYDıNLATAN EN BÜYÜK GÜÇTÜR’   19:10   MÜSLÜM ÖZEL: ’CUMHURIYET, TAM BAĞıMSıZ VE DEMOKRATIK TÜRKIYE’NIN PUSULASıDıR’  
 
     
   

CHP MERSİN İL BAŞKANI KORAL ÖMÜR: “HALKA HİZMET İLE GEÇEN 5 YILI VATANDAŞLARIMIZA ANLATARAK YENİ ZAFERLERE İMZA ATACAĞIMIZA EMİNİM”


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Örgütü tarafından, yaklaşan yerel seçimler öncesi il ve ilçe başkanlıkları, belediye başkan adayları ve seçim koordinasyon merkezi yöneticileri ile değerlendirme toplantısı yapıldı. Seçimler öncesi sık sık tekrarlanacak değerlendirme toplantılarında kampanya döneminde yapılması gereken tüm çalışmalar detayları ile masaya yatırılıyor. Toplantıların hedefi ise 31 Mart akşamı tüm sandıklardan zafer ile çıkmak.

 

Tarih : 12 Şubat 2024 Pazartesi 12:33   Okunma : 682

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Örgütü tarafından, yaklaşan yerel seçimler öncesi il ve ilçe başkanlıkları, belediye başkan adayları ve seçim koordinasyon merkezi yöneticileri ile değerlendirme toplantısı yapıldı. Seçimler öncesi sık sık tekrarlanacak değerlendirme toplantılarında kampanya döneminde yapılması gereken tüm çalışmalar detayları ile masaya yatırılıyor. Toplantıların hedefi ise 31 Mart akşamı tüm sandıklardan zafer ile çıkmak.

Önceki gün Marde Hotel’de gerçekleştirilen toplantıya, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, tüm ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, ilçe belediye başkan adayları ve seçim koordinasyon merkezi sorumluları katıldı.

 

“HALKA HİZMET İLE GEÇEN 5 YILI VATANDAŞLARIMIZA ANLATARAK YENİ ZAFERLERE İMZA ATACAĞIMIZA EMİNİM”

Toplantıda yaptığı konuşmada yaklaşan yerel seçimlerin tüm Türkiye için büyük önem taşıdığını belirten CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, yetkili tüm kurulların bu bilinç ve sorumluluk il çalışmalarını sürdürmesi gerektiğini söyledi. Mersin örgütü olarak partinin tüm kadrolarının gece-gündüz yağmur-çamur demeden tüm adayların başarısı için çalışacağını ifade eden Ömür “Mersin’de başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in hizmetleri olmak üzere, halka hizmet ile geçen 5 yılı vatandaşlarımıza anlatarak yeni zaferlere imza atacağımıza eminim.” dedi.

Toplantıların amacının başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere mevcut CHP’li belediyelerin oy oranını yükseltmek ve mümkün olduğunca çok ilçede belediyeleri CHP’li başkanlar tarafından yönetilmesini sağlamak olduğunu aktaran Ömür, “Gücümüzü, enerjimizi en verimli şekilde kullanmak için planlı, mahallelerin nüfus yoğunluğu ve demografik yapısına göre planlama yapıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalar yapacağız. İlçelerimizde de bunun bir çalışmasını yaptık, başlattık. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, il ve ilçe örgütlerimiz ve ilçe belediye başkan adaylarımız ile uyumlu ve entegre bir şekilde bu çalışmayı yapacağız.” diye konuştu.

 

“MAHALLE MAHALLE, EV EV, KADIN-ERKEK, GENÇ-YAŞLI HERKESE VE HER KESİME ULAŞIP OYLARINA TALİP OLACAĞIZ”

Söz konusu çalışmayı genel seçimler öncesinde de gerçekleştirdiklerini ve Mersin özelinde başarılı bir sonuç aldıklarını dile getiren Ömür “Entegre, organize ve planlı olarak genel seçimlerde başlattığımız o başarılı ve özellikle seçim gününde sonuçların aktarılması yönündeki kusursuz çalışmayı yerel seçimde dahada iyi şekilde tekrarlamak istiyoruz. 31 Mart akşamı Mersin’de tüm belediyelerin CHP’li arkadaşlarımız tarafından kazanılması için yılmadan, usanmadan tüm örgütlerimizle birlikte mahalle mahalle, ev ev, kadın-erkek, genç-yaşlı herkese ve her kesime ulaşıp oylarına talip olacağız.” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, Koral Ömür, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA