29 Nisan 2024 Pazartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

MBB, DAĞITTIĞI ÇİÇEKLERLE VATANDAŞI MUTLU ETTİ


Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat`a özel bir dizi etkinlik düzenledi. Sevgililer Günü`nü daha anlamlı kılmak isteyen çiftler, dün Büyükşehir`in nikah salonlarına akın etti. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı`nın koordinesinde Yaşlı Destek Birimi`ne kayıtlı vatandaşlar ile Forum AVM ve Kushimato Sokağı`nda Sevgililer Günü dolayısıyla da vatandaşlara kırmızı gül dağıtıldı.

 

Tarih : 15 Şubat 2024 Perşembe 13:14   Okunma : 540

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat`a özel bir dizi etkinlik düzenledi. Sevgililer Günü`nü daha anlamlı kılmak isteyen çiftler, dün Büyükşehir`in nikah salonlarına akın etti. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı`nın koordinesinde Yaşlı Destek Birimi`ne kayıtlı vatandaşlar ile Forum AVM ve Kushimato Sokağı`nda Sevgililer Günü dolayısıyla da vatandaşlara kırmızı gül dağıtıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat`ta 7`den 70`i mutlu edecek bir dizi etkinlik düzenledi. Çifte mutluluk yaşamak istedikleri için aylar öncesinden nikah günü alan gelin ve damatlar, 14 Şubat`ta nikah salonlarının yolunu tuttu. Kongre ve Sergi Salonu ile sahilde bulunan Nikah Salonu`nda gerçekleşen nikahları, Nikah Memuru Dilek Yörük kıydı. Hafta içi olmasına rağmen nikah sayısı iki katına çıkarken, Büyükşehir Belediyesi de çiftlere sürpriz yaparak, çiftlere günün anısına hediye olarak çikolata, nazar boncuğu ve kalpli balon hediye etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Nikah Memuru Dilek Yörük, şunları söyledi:

“Bugün özel bir gün. Çiftlerimiz, çifte mutluluk yaşamak istiyorlar. O yüzden 14 Şubat`ı tercih ettiler. Yoğun bir talep var. Ağızlarının tadı bozulmasın diye kalpli çikolatalarını yaptırdık. Nazar değmesin diye nazar boncuklarımız var. Bir de kalpli balonlarımız var. Onları bugün hediye ediyoruz.” 

Özel günlerde  yaş almış bireyleri yalnız bırakmayan Büyükşehir ekipleri, bu Sevgililer Günü`nde de onların kapısını çaldı. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı`nın koordinesiyle Büyükşehir`in Yaşlı Destek Birimi`ne kayıtlı vatandaşlara çiçek ve hijyen paketi hediye edildi. 

Sağlık İşler Dairesi Başkanlığı`na bağlı Yaşlı Destek Birimi`nde görev yapan Filiz Akın,“Sevgililer Günü`nde 4 merkez ilçemize çiçek ve hijyen paketi dağıttık. Başkanımızın selamını götürdük. Çok memnun kaldılar” diye konuştu. 

Büyükşehir ekipleri, merkezde vatandaşların uğrak noktalarından olan Forum AVM ve Kushimato Sokağı`nda Sevgililer Günü dolayısıyla kırmızı gül dağıttı. Ekipler, gül dağıtımı yaparken Başkan Seçer`in sevgi ve selamlarını vatandaşlara iletti. 

Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personeli Çağatay Keskin, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında vatandaşların yoğun olduğu noktalarda çiçek dağıtarak onları bu özel günde mutlu etmek istediklerini kaydetti. Keskin, “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hem iyi gününde hem kötü günlerinde memnuniyetle yanlarında olmaya devam ediyoruz” dedi. 

 


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA