7 Ağustos 2026 Cuma

16:06   TÜRKIYE VE 7 ÜLKE, İSRAIL’IN GAZZE’DEKI SALDıRıLARıNı KıNADı   16:05   ÇAĞLAYAN’DA IFADE VEREN GAZETECI ERTUĞRUL ÖZKÖK: CUMHURBAŞKANıNA HAKARET, ASLA AKLıMıN UCUNDAN DAHI GEÇMEYECEK BIR ŞEY   16:04   DERVIŞOĞLU, 16 AĞUSTOS’TA BALıKESIR KUVAYı MILLIYE MEYDANı’NDA YAPıLACAK "BAYRAK KALDıRıYORUM" MITINGE ÇAĞRıDA BULUNDU   16:02   ERDOĞAN, BAHÇELI’YI KABUL ETTI   16:01   DEM PARTI SÖZCÜSÜ DOĞAN’DAN "ÇERÇEVE YASA" TEKLIFI DEĞERLENDIRMESI: "BÜTÜN SORUNLARı ÇÖZEN NIHAI BIR DÜZENLEME DEĞIL, BIR BAŞLANGıÇ"   16:01   AHMET ÖZER’DEN "ÇERÇEVE YASA" YORUMU: "BU DÜZENLEME BIR SON DEĞIL, YENI BIR BAŞLANGıÇTıR”   13:57   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI AV. ALI BOZAN, BAKAN YUMAKLı’YA SORDU: "MERSIN’IN YANGıNLARA KARŞı HAZıRLıK KAPASITESI NE DÜZEYDE"   13:53   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN "ÇERÇEVE YASA" TEPKISI: "ŞU ANDA CEZAEVLERINDE BULUNAN ADLI MAHKUMLARıN SUÇU NE, YETERINCE ADAM ÖLDÜRMEMELERI MI?"   13:52   ADALET BAKANı GÜRLEK, UĞUR MUMCU’NUN AILESIYLE GÖRÜŞTÜ   13:50   ÖZGÜR ÖZEL’DEN, ER ŞEHIT YAKıNLARı VE ER GAZILERIN EYLEMINE DESTEK ZIYARETI   13:49   MALATYALı KAYıSı ÜRETICISI MALIYET VE DÜŞÜK FIYAT KıSKACıNDA: “KAYıSıNıN SAHIBI YOK”   13:48   ADALET BAKANı AKıN GÜRLEK’TEN "ÇERÇEVE YASA" AÇıKLAMASı: "HEDEFIMIZ; GÜVENLIĞIN, HUZURUN VE KARDEŞLIĞIN KALıCı OLDUĞU GÜÇLÜ BIR TÜRKIYE’DIR"   10:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN AILELERI RAHATLATAN MODEL: GÜLÜMSE ALZHEIMER YAŞAM MERKEZI’NE NASıL BAŞVURULUR?   10:15   ÜSKÜDAR’DA KOLTUK SAHIBINI BULDU! GÖREVDEN UZAKLAŞTıRıLAN SINEM DEDETAŞ’TAN İLK AÇıKLAMA: ’EN GÜZEL CEVAP...’   10:10   MEZITLI BELEDIYESI ARAÇ FILOSUNU GÜÇLENDIRDI: HIZMET HıZı İKI KATıNA ÇıKACAK   06:28   TUZLA’DA TRANSFER DEPREMI! ÖZGÜR ÇELIK’TEN ŞOK İDDIA: ’40 MILYARLıK VURGUNA KıLıF Mı ARANıYOR?’   21:39   AKDENIZ BELEDIYE MECLISI’NDEKI GERGINLIĞE CHP’DEN İLK TEPKI! SEMIH PALAMUT ŞEFFAFLıK VURGUSU YAPTı   14:21   DEM PARTI’NIN "ÇERÇEVE YASA" TOPLANTıSı SÜRÜYOR.... BAKıRHAN: "DEĞERLENDIRIYORUZ, IÇERIDE BAKACAĞıZ"   14:20   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN AÇLıK GREVINDEKI ŞEHIT YAKıNLARı VE GAZILERE DESTEK ÇAĞRıSı: "BÜYÜK TÜRK MILLETI’NI CUMARTESI GÜVENPARK’A DAVET EDIYORUM"   14:19   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU’NDAN ’ÇERÇEVE YASA’ TEKLIFINE IMZA ATAN VEKILLERE TEPKI: "SIZ LOZAN’A DEĞIL SEVR’E IMZA ATıYORSUNUZ"  
 
     
   

BAYRAM İKRAMİYESİ ZAMMINA TEPKİ GÖSTEREN KADİRLİLİ EMEKLİ: "İKRAMİYELERİMİZ YÜZDE ELLİ ARTTI, ANCAK HER ŞEY YÜZDE YÜZ ELLİ ARTTI. HİÇ BİR FAYDASI YOK"


Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde vatandaşlar, emeklilere verilen bayram ikramiyesine yapılan yüzde 50 zamma tepki gösterdi. Emekli bir vatandaş "İkramiyelerimiz yüzde elli arttı ancak her şey yüzde yüz, yüzde yüz elli arttı. Hiç bir faydası yok. İki binden üç bine çıktı o kadar yani, bir faydası yok. Geldiği gibi fazlasıyla gidiyor geri. Yeterli değil" dedi.

 

Tarih : 18 Şubat 2024 Pazar 10:57   Okunma : 485

BURHAN DEMİRCİOĞLU

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde vatandaşlar, emeklilere verilen bayram ikramiyesine yapılan yüzde 50 zamma tepki gösterdi. Emekli bir vatandaş "İkramiyelerimiz yüzde elli arttı ancak her şey yüzde yüz, yüzde yüz elli arttı. Hiç bir faydası yok. İki binden üç bine çıktı o kadar yani, bir faydası yok. Geldiği gibi fazlasıyla gidiyor geri. Yeterli değil" dedi.

Osmaniye`nin Kadir ilçesinde emekliler bayram ikramiyelerinin yüzde elli artmasını az bularak tepki gösterdi.

"YETERLİ DEĞİL"

Emekli vatandaşlar şunları söyledi:

Emekli vatandaş: "Ben emekliyim. İkramiyelerimiz yüzde elli arttı ancak her şey yüzde yüz, yüzde yüz elli arttı. Hiç bir faydası yok. İki binden üç bine çıktı o kadar yani, bir faydası yok. Geldiği gibi fazlasıyla gidiyor geri. Yeterli değil, yeterli değil kesinlikle yeterli değil." 

"10 BİN LİRA OLMASI LAZIM"

Başka bir emekli: "Emekliyim, Bu ikramiye yüzde elli arttırıyorlar. 5 bin lira da olsa bir anlamı yok bu ikramiyenin. Yetmez 3 bin lira yetmez. 5 bin lirada olsa yetmez. Pazarda ondan sonra yüzde yüz artmış herşey." 

Bir başka emekli: "Her şey pahalı. 5 bin, 6 bin olması lazım, 10 bin olması lazım hatta. İkramiye yüzde elli çok az, 10 bin lira olması lazım. Güç yetmiyor, pazarı gezdim geldim her şey iki katı. İkramiye 10 bin lira olması lazım." 

"ZAMLARI KESSİN YETER"

Bir emekli: "Bize avanta para vermeye alıştırmasın kardeşim. Zamları kessin yeter. 3 bin lira kendinde dursun. Bize para falan vermesin. Kurbanlık şimdi 10 bin, 15 bin lira, kurbanlığı normal seviyeye getirsin. Malzemeleri normale getirsin para da vermesin. Devlet, baba gibi düşün devleti babam zengin olduktan sonra ben parayı ne yapayım. Artıp artmaması hiç önemli değil. Benim babam devlet, devlet zengin olsun benim param olmasın." 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA