30 Nisan 2026 Perşembe

09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HEM AKDENİZ HEM BÜYÜKŞEHİR İÇİN ESNAFIMIZDAN SÖZ ALDIK”


Seçim kampanyasına aralıksız devam eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, AK Parti İl Başkanı Âdem Aldemir, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can ile birlikte İstiklal Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.

 

Tarih : 21 Şubat 2024 Çarşamba 13:02   Okunma : 598

Renkli anların ve sıcak görüntülerin yaşandığı ziyarette, çarşı esnafı ve her yaştan vatandaşın yoğun ilgisi ve sevgi seli ile karşılaşan Başkan Gültak; “Esnafımızdan, 31 Mart akşamı için sözümüzü aldık. Bu şehri hem Akdeniz’de hem de Büyükşehir’de onlara danışarak, onların da fikir, görüş ve eleştirilerini alarak birlikte yöneteceğiz.” dedi.

 

“BARIŞ VE HUZUR ORTAMIYLA BİRLİKTE HİZMET VE PROJELERİMİZ SÜRECEK”

Tüm Türkiye’nin 31 Mart’ta çok önemli bir seçime gireceğinin altını çizen Başkan Gültak, “Akdeniz, son zamanlarda Türkiye’ye şamil oldu. Adı çok fazla duyuldu. Dolayısıyla göreve geldiğimiz günden beri Akdeniz’de güzel işler yaptık. Cumhurbaşkanımızın desteklerini Akdeniz’e yansıttık. Kentsel dönüşüm projeleri, spor tesisleri, kadınlara ve gençlere yönelik projelere imza attık. Bunların aynısını yapacağımızı söylüyoruz. En önemlisi de Akdeniz’de huzuru tesis ettik. Biz 5 yıl daha huzur garantisi veriyoruz insanlarımıza ve yaptığımız projelerin devamını getireceğiz.” dedi.

 

“GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRDİĞİMİZDE TÜM MERSİN KAZANACAK”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’a da 31 Mart yerel seçimlerinde destek isteyen Başkan Mustafa Gültak, “Çünkü ikimiz yan yana geldiğimizde, güçlerimizi birleştirip yan yana geldiğimizde, hem Akdeniz hem Mersin kazanacak. Liman şehriyiz; yapılacak birçok proje var. Burada mutlaka ve mutlaka Büyükşehir ayağının da Cumhur İttifakı’nda olması gerekir.” diye konuştu.

 

“ÇARŞI ESNAFININ EN BÜYÜK ŞİKÂYETİ CADDENİN ŞERİDE DÖNÜŞMESİ”

Başkan Gültak, bir araya geldikleri vatandaşlardan çok olumlu tepkiler aldıklarını da sözlerine ekleyerek “Esnafımızın en çok şikâyet ettiği bölge, şu an üzerinde olduğumuz ve tek şeride dönüşen İstiklal Caddesi. Bu düzenlemede esnafın kararının hiç alınmadığını biliyorum. Bir belediye başkanı olarak benim bile fikrimi almadılar. Dolayısıyla Serdar Soydan Başkanımız göreve geldiğinde, 1 Nisan’da ilk yapacağı işlerden bir tanesi, bu cadde üzerinde düzenleme yapmak olacak.” ifadelerini kullandı.

Kentin en hareketli yerlerinden ve yüzlerce esnafın faaliyet gösterdiği İstiklal Caddesi ziyaretinde her yaştan vatandaşla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden ve 31 Mart’ta desteklerini isteyen Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak, her zaman olduğu gibi küçük çocukları da unutmadı, onları çeşitli hediyelerle sevindirdi.

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Mustafa Gültak, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA