30 Nisan 2026 Perşembe

09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HİZMET VE PROJELERİMİZİ YENİ DÖNEMDE ARTTIRARAK SÜRDÜRECEĞİZ”


Akdeniz’de, huzurun, barışın ve kardeşliğin teminatı olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Gültak, “Halkımızın teveccühü ile 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde yeniden seçildiğimiz takdirde, farklı mahallelerimizde en az bin yeni konut daha sözünü yapma sözünü veriyoruz. Kentsel dönüşüm projelerine hızla devam edeceğiz. Kadınlara ve gençlere yönelik projelerimizi de arttırarak sürdüreceğiz.” dedi.

 

Tarih : 22 Şubat 2024 Perşembe 13:01   Okunma : 522

Esnaf ve mahalle gezilerine hız veren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, bu kez Mesudiye Mahallesi’nde kurulan semt pazarını gezdi, pazarcı esnafı ve alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, kadın erkek, genç yaşlı her yaştan vatandaşın sıcak ilgisi, desteği ve sevgi gösterisi ile karşılaşan Başkan Gültak, yeşillik ve baharat satarak ailesinin geçimine katkıda bulunan kadınlarla ilgilenip alışveriş yaptı. Vatandaşlara pazar çantası hediye eden Başkan Gültak, gençlerle de sohbet ederek bir talepleri olup olmadığını sordu.

 

“GENÇLERİMİZİN EĞİTİMİNE VERDİĞİMİZ DESTEĞİN MEYVELERİNİ TOPLUYORUZ”

Akdeniz’de gençler ve çocuklar için hayata kattıkları ve ücretsiz üniversite hazırlık eğitimi verilen Etüt Merkezi, Akdeniz’in Parlayan Yıldızları ile mesleki kurs ve eğitimleri hatırlatan Başkan Gültak; “Biz göreve geldiğimizde Akdeniz’de, zeki ve üstün yetenekli olduğu için Bilim ve Sanat Merkezi’ne kayıtlı sadece 2 öğrencimiz vardı. Bizim saha araştırmalarımız sonucu bu sayı bugün 54’e yükseldi. Etüt Merkezimiz yoktu, çocuklarımız diğer ilçelerden gençlerle sınavlarda yarışamıyordu. Şu an ise gençlerimiz Türkiye’nin en havalı etüt merkezinde, uzman öğretmenler gözetiminde sınavlara hazırlanıyor. Biz de bunun meyvelerini toplamaya başladık. Üniversite ve lise giriş sınavlarında Türkiye ve Mersin sıralamasında dereceye giren öğrencilerimiz var. Akdeniz, artık üreten, mutluluğun, barışın şehri oldu. Okumak isteyen hiçbir engelle karşılaşmadan okuyabiliyor; spor yapmak isteyen gençlerimiz ve sporseverler için 400 milyon TL tutarında spor yatırımları gerçekleştirdik. Kadınlara yönelik mesleki ve eğitim projelerimiz var.” dedi.

 

“HUZURUN, BARIŞIN VE KARDEŞLİĞİN TEMİNATIYIZ”

Akdeniz’de, huzurun, barışın ve kardeşliğin teminatı olduğunun da altını çizen Başkan Gültak, şöyle konuştu; "İlk kez bizim dönemimizde başlamasını sağladığımız kentsel dönüşüm projeleri sayesinde şu ana kadar bin konutu bitirdik. Yeniden seçildiğimiz takdirde farklı mahallelerde en az yine bin konut daha sözünü yapma sözünü veriyoruz. Kentsel dönüşüm projelerine hızla devam edeceğiz. Kadınlara ve gençlere yönelik projelerimizi arttırarak sürdüreceğiz. Kentimizin en büyük sorunu imardı.

Şimdi ihalelere çıktık, yavaş yavaş şehrimizin imar sorununu da çözeceğiz. Hal’den Nacarlı’ya kadar binlerce hektar arazi imara açılacak. Sonuçta yeni lojistik sahaları ve sanayi ve depolama alanları açılacak. Bu sayede şehrimizde istihdam imkânı artacak, binlerce insanımız, özellikle de gençlerimiz kolayca iş bulabilecek. Her şeyden önce de barışın, kardeşliğin ve huzurun teminatı olmaya devam edeceğiz.”

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Mustafa Gültak, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA