20 Aralık 2025 Cumartesi

14:35   “MERSIN’DE EMEKÇILERIN SıCAK DURAĞı: BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜNE ÇORBAYLA BAŞLANGıÇ”   14:21   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR, BUGÜN IŞ BıRAKTı; MECLIS ÖNÜNDEKI AÇıKLAMAYA POLIS IZIN VERMEDI...    10:09   MERSIN’DE FASL-ı KONSER: TÜRK SANAT MÜZIĞI’NIN İHTIŞAMı BÜYÜKŞEHIR’DE YANKıLANDı   17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”   12:39   KATAR BAŞBAKANı AL SANI: İSRAIL’IN ATEŞKES IHLALLERI TÜM GAZZE SÜRECINI TEHLIKEYE ATıYOR   12:37   KARA HARP OKULU MEZUNIYETINDE KıLıÇLı YEMIN EDEN TEĞMENE “EMRE ITAATSIZLIK”TEN VERILEN DISIPLIN CEZASı HUKUKA UYGUN BULUNDU   12:35   İSRAIL BAŞBAKANı NETANYAHU, İSRAIL TARIHININ EN BÜYÜK DOĞAL GAZ ANLAŞMASıNı MıSıR ILE IMZALADı   09:20   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÇIFTÇIYE CAN SUYU: ÖRTÜ ALTı ÜRETIME GÜÇLÜ DESTEK”   14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:03   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:23   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”   16:51   “72 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUN ARDıNDAN TAHLIYE: HÜSEYIN KOCABıYıK İLK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA”   16:40   PFDK, 224 FUTBOLCUYA VE 24 HAKEME BAHIS CEZASı VERDI   16:30   “YENIMAHALLE’DE YENI NESIL PARK: ŞEHIT EMRE ÖZTÜRK’ÜN ADı YAŞATıLıYOR”   16:20   ÇOCUK MECLISI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı  
 
     
   

SAADET PARTİSİ İSTANBUL ADAYI BİROL AYDIN, PROJELERİNİ ANLATTI


Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, “Medya Buluşması ve Proje Tanıtım Toplantısı” düzenledi. Toplantıda projelerini tanıtan Aydın, “İstanbul`un asıl sorunu ne sadece trafiktir ne de sadece depremdir. İstanbul`un ve İstanbullunun temel sorunu geçimdir” dedi.

 

Tarih : 22 Şubat 2024 Perşembe 22:21   Okunma : 483

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, “Medya Buluşması ve Proje Tanıtım Toplantısı” düzenledi. Toplantıda projelerini tanıtan Aydın, “İstanbul`un asıl sorunu ne sadece trafiktir ne de sadece depremdir. İstanbul`un ve İstanbullunun temel sorunu geçimdir” dedi.

Saadet Partisi İBB Adayı Birol Aydın`ın, İstanbul Kongre Merkezi`ndeki “Medya Buluşması ve Proje Tanıtım Toplantısı”na , Saadet Partisi İstanbul Milletvekilleri Bülent Kaya, Mustafa Kaya, İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ve Saadet Partisi`nin 39 ilçe belediye başkan adayı katıldı.

“İSTANBULLUNUN ASIL SORUNU GEÇİMDİR”

Toplantıda konuşan Birol Aydın, şunları söyledi:

“İstanbul`un sorunları adı altında, trafik ve deprem ve diğer konularla ilgili bir sürü çözümler sunuyorum, çokça projeler vadediyorum. Ancak İstanbul`un asıl sorunu ne sadece trafiktir ne de sadece depremdir. İstanbul`un ve İstanbullunun temel sorunu geçimdir. İstanbul`un sorunlarını, bu sorunlara önerdiğimiz çözümleri ve İstanbul tasavvurumuzu konuşacağız. İnşallah 31 Mart sonrası İstanbul`u hangi anlayışla yöneteceğimizi neleri önceleyeceğimizi, neleri yapacağımızı konuşacağız. Aslında yöneticilerin görmeleri ve akıllarından hiç çıkarmamaları gereken üç sayı vardır. İşte biz inşallah 1 Nisan sabahı göreve başlayıp beş sene sonra görevimizin sonuna geldiğimizde şu üç sayıyı işin merkezine almadığımız, aldığımız her kararda üç sayının temsil ettiklerini öncelemediğimiz tek bir gün bile geçirmemiş olacağız. Peki bu sayılar hangileridir ve ne anlam ifade etmektedir. Birinci sayımız seksen altı milyon doksan dokuz bin elli üç. Bu biricik dediğimiz Türkiye`mizde yaşayan insanların sayısıdır. Altını çizerek söylüyorum. İstanbul sadece İstanbul değildir. İstanbul, Türkiye`dir. İstanbul`a yaptığımız ve yapmadığımız her iş için Sivas`ta, Kastamonu`da, Diyarbakır`da, Sinop`ta ve Türkiye`nin her bir yerinde etkisinin olduğunu bilmek zorundayız. Bunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayacağız. İkinci sayımız on beş milyon altı yüz elli beş bin yedi dokuz yüz elli dört. Bu göz bebeğimiz İstanbul`da yaşayan insanlarımızın sayısıdır. Görev süremiz boyunca bu şehirde yaşayan ve Türkiye`mizin ekonomi, eğitim, sağlık, teknoloji, kültür, sanat ve spor alanlarında alternatifsiz omurgasını oluşturan hemşehrilerimizin için toplam fayda oluşturan işler yapacağız. Vatandaşlarımızın hayat konforunu arttıracağız. Üçüncü sayımız ise bir. Çünkü biz en küçüğünden en büyüğüne kadından erkeğine İstanbul`da yaşayan her bir insanımızın hayalleri, umutları, sevdaları, korkuları, endişeleri olan öznel birer fert olduklarını unutmayacağız. Neşesinde ve üzüntüsünde yanında olmayı, korkularını gidermeyi, duygularını yeşertmeyi, yönetimimizin temel şiarı yapacağız.

İstanbul`umuzun otuz dokuz ilçesi dokuz yüz altmış dört mahallesine ilişkin çalışmalarımızı tamamladık. İstanbullu vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için hangi çalışmalarımızı yapacağımızı planladık. İstanbul`un nüfusunu arttıracak her projenin İstanbul`a ve Türkiye`ye ihanet olduğu bir gerçektir. Biz İstanbul`un nüfusunu azaltacak tedbirleri alacak, teşvikleri, kararlılıkla uygulayacağız. Uygun olan vatandaşlarımızın başka bir şehirde yaşamalarını teşvik edeceğiz. Bu kapsamda büyükşehirin iştiraki Kiptaş`ın Anadolu ve Trakya`da vereceği nitelikli konutlarla bu projelere dahil olmak isteyen vatandaşlarımızın İstanbul`daki konutlarını takas etme imkanı tanıyacağız. İstanbul`da Kiptaş`a geçecek konutlarla, şehir içinde kentsel dönüşümü kolaylaştırmak için bir araç olarak kullanacağız. İstanbul`dan Anadolu`ya kalkınma merkezleri projesi gerçekleştireceğiz. Anadolu ve Trakya`daki belediyelerle iş birliği yaparak inşa edeceğimiz kamp şeklinde kalkınma merkezleriyle özellikle genç girişimcilerimizin hayatlarını bu illerde kurmalarına teşvik edeceğiz. Belirli bir süreyle bu girişimcilerimize ücretsiz ofis, lojman, kreş, yabancı merkezi, finansal hukuki danışmanlık, ihracat danışmanlığı ve tanıtım destekleri vereceğiz. İstanbul tarım merkezi projemiz ile öncelikle İstanbul`a yakın illerde tarımsal üretimi teşvik edeceğiz. Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Yalova gibi illerin nüfusuna kayıtlı vatandaşlarımızın kendi memleketlerinde tarımsal üretim yapmaları için teşvikler sağlayacağız. Bu merkezlerde üretilen tarım ürünlerine alım garantisi verecek, bu ürünleri marketlerle buluşturacağız. 

“İŞSİZ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI SAĞLAYACAĞIZ”

Başıboş köpeklerin takip edilebilir barınaklarda toplanmasını temin edeceğiz. Rehabilitasyon süreçlerini titizlikle yerine getirip sahiplendirilmelerini sağlayacağız. İstanbulluların evlerinde, mutfaklarında akan suyu içebilecekleri altyapı operasyonlarını süratle tamamlayacağız. Vatandaşlarımız içme suyuna ayrıca para ödemek zorunda kalmayacak. Engelli vatandaşlarımıza, kadınlara ve 65 yaş üstü vatandaşlarımıza hizmet verecek bir Pembe Metrobüs projesini hayata geçireceğiz. Ayrıca engelli vatandaşlarımızı istihdam eden iş yerlerine yönelik teşvik programları uygulayacağız. Binlerce engelli vatandaşımızı istihdama kazandırarak engelsiz bir yaşamı mümkün hale getireceğiz. İşsiz vatandaşlarımız için ücretsiz ulaşım imkanı sağlayacağız."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA