1 Mayıs 2025 Perşembe

01:20   CHP`LI GÜLCAN KıŞ: TELEF OLAN, BU HALKı YıLLARDıR YOKSULLUĞA MAHKÛM EDEN, LIYAKATSIZLIĞI ÖDÜLLENDIREN, GENÇLERI UMUTSUZLUĞA SÜRÜKLEYEN ÇÜRÜMÜŞ AKP IKTIDARı OLACAKTıR   22:09   AVUKATLAR “SEVGILI DOKTOR” ADLı TIYATRO OYUNUNU SAHNELEDI   20:02   İSVEÇLI GAZETECI MEDIN`IN “CUMHURBAŞKANı`NA HAKARET” DAVASı... AVRUPA PARLAMENTOSU MILLETVEKILI SJÖSTEDT: TÜRKIYE`DEKI GAZETECILERIN HABER YAPMAKTAN DOLAYı CEZALANDıRıLMALARı BIZI DERINDEN ENDIŞELENDIRIYOR   19:57   TÜLAY HATIMOĞULLARı: İSTANBUL`DA VE DÖRT BIR YANDA EKMEK, BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM MÜCADELEMIZI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ   19:53   İSTANBUL`DA 1 MAYıS`TA OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER   19:49   CHP`LI ZEYBEK: İBB IŞTIRAK ŞIRKETLERLE ILGILI TÜM IHALE VE PROJELERIN BILGI-BELGELERININ TALEP EDILMESI SIYASI HESAPLAŞMANıN YENI TEZAHÜRÜDÜR   19:47   KARTALKAYA`DAKI OTEL YANGıNıNDA OĞLUNU KAYBEDEN DANıŞTAY 9. DAIRE BAŞKANı GENÇBAY SORUMLULARı SAYDı: BEN BUNA ORGANIZE KÖTÜLÜK DIYORUM   19:22   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A `KANAL İSTANBUL` ÇAĞRıSı: KANAL İSTANBUL REFERANDUMU IÇIN SANDıKLAR KURULSUN   19:09   TBMM GENEL KURULU... ALI MAHIR BAŞARıR: "AKıN GÜRLEK KADAR BIR TAŞ ADALETIN, YARGıNıN ÜZERINE DÜŞMÜŞ"   18:52   CHP`LI TANAL: TUTUKLULUK SÜRESI 30 GÜNÜ GEÇEN ÖĞRENCILERIN, BILGILENDIRILMEDEN SEGBİS ÜZERINDEN SAVUNMALARı ALıNMAK ISTENIYOR   18:50    BAŞKAN TUNCER’DEN 1 MAYıS EMEK VE DAYANıŞMA GÜNÜ MESAJı   18:31   İSVEÇLI GAZETECI JOAKIM MEDIN`E "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇUNDAN 11 AY 20 GÜN HAPIS CEZASı   17:58   ANKARA BAROSU HAYVAN HAKLARı MERKEZI BAŞKANı GÜRSOY`DAN HAYVANLARı EVINDE ÖLDÜREN DOKTORA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SERI KATILLER ÖNCE HAYVANLARLA BAŞLıYOR, DAHA SONRA INSANLARA SIRAYET EDIYOR"   17:47   CHP`LI DINÇER: "TÜRKIYE`DEKI DOĞURGANLıK ORANLARıNıN DÜŞMESININ SEBEBI, AKP IKTIDARıNıN BIZZAT KENDISIDIR"   17:27   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA KıZı VE TORUNUNU KAYBEDEN SEMA ŞAHIN: ``YAŞAMAM GEREKIYOR. BEN BU DAVANıN SONUNU GÖRECEĞIM``   17:17   CHP`LI KAYA`DAN, AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANı GÖKTAŞ`A: "GENÇLERIN ASıL IHTIYACı MOBILYA INDIRIMI DEĞIL, GELECEK GÜVENCESI"   17:13   CHP`NIN KONYA MITINGI... CHP KONYA MILLETVEKILI BARıŞ BEKTAŞ: “AK PARTI`NIN KALESI VARSAYıLAN KONYA`DAKI MITINGIMIZE CIDDI BIR KATıLıM BEKLIYORUZ”   16:47   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN, ‘`YENI SÜREÇ`` UYARıSı: “OLUMSUZ KIMI PRATIKLERLE, SÖYLEMLERLE KARŞıLAŞABILIRIZ, BUNLAR BIZI KORKUTMALı. UZAKLAŞTıRMAMALı``     16:28   ANKARA`DA SOKAK HAYVANLARıNı ÖLDÜRDÜĞÜ SUÇLAMASıYLA TUTUKLANAN DOKTOR HAKKıNDAKI TÜM IDDIALARı REDDETTI   16:13   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA AILESINI KAYBEDEN ANNE DUYGU CAN: "BIRI YANıMA YAKLAŞTı. ‘VALI BEY ÜZÜLÜYOR. BURADA AĞLAMA` DEDI BANA. BEN ÖMRÜMÜ ADADıĞıM EVLATLARıMı KAYBEDERKEN, ACıM BILE RAHATSıZLıK SAYıLDı"  
 
     
   

DR. ALİ ÖZ: “TOROSLAR’I TEKSTİL KENTİ YAPACAĞIZ”


Mersin Tekstil Üreticileri Derneği’ni (METÜD) ziyaret eden Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Şehrimizde tekstil sektöründe faaliyette olan ve ilçemizde yatırım yapmak isteyen firmalarımız ya da esnafımız için üretimbölgesi planlayıp, altyapısını sağlayacağız. Böylelikle de Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız. Tekstil üreticilerine istihdam olanağı yaratarak Torosların ekonomik gelişmesine de katkısağlayacağız” dedi.

 

Tarih : 25 Şubat 2024 Pazar 10:55   Okunma : 539

Mersin Tekstil Üreticileri Derneği’ni (METÜD) ziyaret eden Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Şehrimizde tekstil sektöründe faaliyette olan ve ilçemizde yatırım yapmak isteyen firmalarımız ya da esnafımız için üretimbölgesi planlayıp, altyapısını sağlayacağız. Böylelikle de Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız. Tekstil üreticilerine istihdam olanağı yaratarak Torosların ekonomik gelişmesine de katkısağlayacağız” dedi.

Beraberinde AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ve önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile birlikte METÜD’ü ziyaret eden Öz, Dernek Başkanı Kemal Dede, yönetim kurulu ve dernek üyeleri tarafından karşılandı.

“TOROSLAR ÇAĞ ATLAYACAK”

Ziyarette dernek üyelerinin taleplerini dinleyen ve tek tek not alan Öz, Toroslar’ı tekstil sektörünün merkezi haline getireceklerini vurguladı. Öz, burada yaptığı konuşmada, “Toroslar’a ekonomik anlamda çağ atlatacağız. Toroslar tekstilin merkezi olacak. Sadece bununla da kalmayacak. Her anlamda Toroslar bugüne kadar görmediği hizmetleri ve akabinde yatırımları görecek. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

“TOROSLAR’I TEKSTİL KENTİ YAPACAĞIZ”

Tekstil üreticilerinin kent ekonomisine ciddi katkı sunduklarını ifade eden Öz, “Şehrimizde tekstil sektöründe faaliyette olan ve ilçemizde yatırım yapmak isteyen firmalarımız ya da esnafımız için üretim bölgesi planlayıp, altyapısını sağlayacağız. Böylelikle de Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız. Tekstil üreticilerine istihdam olanağı yaratarak Torosların ekonomik gelişmesine de katkı sağlayacağız” şeklinde konuştu.

“TOROSLAR’A KATKI SUNAN KİM VARSA YANINDA OLACAĞIZ”

Gerçekleştirdiği her ziyarette Toroslar’ın büyümesi ve gelişmesinin en büyük hayali olduğunun altını çizen Öz, “Allah’ın izniyle seçildiğimiz takdirde 1 Nisan sabahından itibaren bu kent için kim katkı sunuyorsa, kim elini taşın altına koyuyorsa yanında olacağız. Her ortamda söylediğim sözü burada da tekrarlamak istiyorum. Toroslar benim en büyük hayalim. Gelişen ve büyüyen bir Toroslar’ı hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA