20 Haziran 2025 Cuma

09:20   BÜYÜKŞEHIR’IN ENGELSIZ YAŞAM PARKı, ÖZEL GEREKSINIMLI BIREY VE AILELERINE SANATLA DESTEK OLUYOR   09:10   BÜYÜKŞEHIR’DEN TARSUS’UN DOĞU VE BATı GIRIŞ NOKTALARıNDA PEYZAJ ÇALıŞMASı…    08:10   TARSUS BELEDIYESI’NDEN MIMAR-MÜHENDIS ÇALıŞTAYı   08:07   TÜRKIYE BAROLAR BIRLIĞI, İMAMOĞLU’NUN AVUKATı PEHLIVAN’ıN TUTUKLANMASı ÜZERINE OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı: SAVUNMA ASLA SUSMAYACAK, KORKMAYACAK VE ITAAT ETMEYECEK   21:19   MERSIN VE HATAY’DAN BIR İLK: ‘KARDEŞ KENT KONSEYI’   16:46   CHP TARSUS İLÇE KADıN KOLLARı EV ZIYARETLERINE DEVAM EDIYOR   10:15   TARIHE, DOĞAYA VE KÜLTÜRE YOLCULUK: KILIKYA YOLU TANıTıM YÜRÜYÜŞLERI SÜRÜYOR   10:09   KADıNLAR ÜRETMEYE, MERSIN GÜÇLENMEYE DEVAM EDIYOR   10:05   CHP’LI GÜLCAN KıŞ, “MERSIN ÜRETIYOR AMA YATıRıM ALAMıYOR, BU BIR IHMALKÂRLıK DEĞIL, SIYASI TERCIHTIR!”   09:01   BÜYÜKŞEHIR’IN İTAIYE ERI SıNAVLARıNDA ADAYLAR TER DÖKTÜ   14:39   TARSUS BELEDIYESI’NDEN YAŞAMA DOKUNAN HIZMET    14:01   YENIŞEHIR BELEDIYESI MERSIN’E KENT KÜTÜPHANESI VE OYUNCAK MÜZESI KAZANDıRıYOR   13:59   MEZITLI’DE KADıNLARA, EMEKLILERE VE ENGELLILERE YÖNELIK MOBIL KUAFÖR HIZMETI 15.500 KIŞIYE ULAŞTı   13:55   GOLDEN GLOBAL YATıRıM BANKASı VE ICD 20 MILYON DOLARLıK FINANSMAN ANLAŞMASıNı İMZALADı   10:28   YÖNETICI KRIZI KAPıDA: TERFI SISTEMI ÇÖKÜYOR, ŞIRKETLER GELECEĞINI KAYBEDIYOR   10:23   RAHMI M. KOÇ MÜZESI’NDE BOYANıN SUYLA DANSı: EBRU SERGISI   10:19   MINIK SPORCULAR SPORA İLK ADıMLARıNı AKDENIZ’DE ATıYOR   10:16   ULUSLARARASı PARA TRANSFERI ARTıK DAHA KOLAY: MORPARA VE MONEYGRAM İŞ BIRLIĞI   10:12   YUMURTALıK BELEDIYESI, HALK SAĞLıĞı IÇIN ÇALıŞıYOR   10:08   “ZEYTINLIKLER MADENCILIĞE KURBAN EDILIYOR”  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK, 2 GÜNDE 12 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ


Seçim kampanyası kapsamındaki ziyaretlerine hız veren Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, hafta sonunda ilçeye bağlı 12 mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Akdeniz’i 5 yılda değiştiren hizmet ve projeleri anlatan Başkan Gültak, dönüşümün devam etmesi; barış, huzur ve kardeşlik ikliminin sürmesi için 31 Mart’ta destek istedi.

 

Tarih : 26 Şubat 2024 Pazartesi 11:58   Okunma : 438

Hafta sonu gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Gültak; Mithat Paşa, Camili, Civanyaylağı, Bekirde, Dikilitaş, Esenli, Iğdır, Yeşilova, Hebilli, Akdam, Kazanlı, Cumhuriyet mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Mersin Milletvekili Alı Kıratlı, MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, AK Parti ve MHP il ve ilçe teşkilat başkanları ile yöneticileri, başkan yardımcıları, meclis üyesi adayları ile muhtarların da katıldığı buluşmalarda vatandaşlara hitap eden Başkan Gültak, Akdeniz’de yakalanan hizmet ve yatırım temposunun devam etmesi; barış, kardeşlik ve huzur ikliminin sürmesi için 31 Mart’ta destek istedi.

 

“BARIŞA, HUZURA VE KARDEŞLİĞE EVET DEMENİZİ İSTİYORUM”

Renkli anların yaşandığı buluşmalarında vatandaşlara Türk Bayrağı hediye eden ve kadınlarla birlikte börek pişiren Başkan Gültak, gittiği mahallelerde her yaştan vatandaşın ilgisi ve sevgi gösterisi altında karşılandı. Vatandaşlara hitabında, “31 Mart’ta huzura, barışa, kardeşliğe yeniden ‘evet’ demenizi istiyorum” diyen Başkan Gültak; “Mersin’e, Türkiye’nin en güzel ve en büyük millet bahçesini kazandırdık. Tam 140 dönüm genişliğinde; parklar, çocuk oyun alanları, bir tarafı deniz… Halkımıza söz verdik, sözümüzün gereğini yerine de getirdik. Birçok hizmeti yaptık ve bitirdik. Hizmetlerimize yeni dönemde de yenilerini eklemeye, Akdeniz’i değiştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

“HİÇBİR AYIRIM YAPMADAN HERKESİ KUCAKLADIK”

Akdeniz’de göreve gelir gelmez hiçbir ayırım yapmadan herkesin belediye başkanı olduğunun altını çizen Başkan Gültak, “Personelimiz, belediyeye gelen vatandaşlarımızı kolonya ile karşılıyor ve yardımcı oluyor. Belediye binamızın üzerine, bir tarafta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi; solda da şehit kanları ile sulanmış bayrağımız var.

Bunlar daha önce yoktu. Yani biz bir yandan imarla, gençlere eğitim projeleri, spor tesisleri, kadınlara yönelik projeler, hastalara yönelik projeler ve herkesin belediye başkanı olma noktasında, en kuzeydeki köylüsünden, en sahildeki Arap’ından, en merkezindeki Kürt’ünden ve Zaza’sından, ayrımı yapmadan herkesi kucakladık.” ifadelerini kullandı.

 

“AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFA BAKILMAZ”

Başkan Gültak; yeni dönemde kentsel dönüşüm projelerine de kesintisiz şekilde devam edeceklerinin altını çizerek; “Nitekim Çay Mahallesi’nde 500 konutu bitirdik ve insanlarımız yeni evlerine yerleşti. Barış Mahallemizde de 415 konut hızla yükseliyor. Yeni dönemde kadınlar, gençler ve çocuklarımıza yönelik eğitim, spor ve kültür ve sanat faaliyetlerimizi de arttırarak devam edeceğiz.

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Biz yaptık! Bir daha da yaparız. Bu kadar basit... Barışın, huzurun, kardeşlik ve güvenin teminatıyız. Rahat olun. Herkesin ve her kesimin belediye başkanıyım ben. Hangi partiye oy verirse versin tüm vatandaşlarımızın belediye başkanıyım.” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Mustafa Gültak, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA