1 Kasım 2026 Pazar

11:28   TARSUS’TA 9 BIN YıLLıK TARIH SAHNEYE ÇıKıYOR: 5. ULUSLARARASı TARSUS FESTIVALI İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı!   01:05   ’CUMHURIYET BU MILLETIN BAŞıNDAKI YÜCE ÇATıDıR’: ÖZGÜR ÖZEL’DEN KADıKÖY’DE TARIHI ÇıKıŞ   14:11   MERSIN’DE CUMHURIYET’IN 103. YıLı COŞKUSU! BAŞKAN VEKILI GÜLŞAH YıLDıRıM GENÇ’TEN ANLAMLı MESAJ   11:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ERDEMLI VE SILIFKE ÜRETICISINE TAM DESTEK: FIDANDAN HAYVANA, GÜNEŞ PANELINDEN TOHUMA   10:25    CHP’DE DERIN ÇATLAK VE FLAŞ KURULTAY HAMLESI! KURMAYLARDAN ZIRVEDE ŞOK ’HANÇER’ SÖZLERI!   23:25   DOĞAN TANıŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU BÜYÜTMEK VE YARıNLARA TAŞıMAK BORCUMUZDUR’   23:10   İZZET EYÜBOĞLU’NDAN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYET, ÜRETEN VE DEĞER YARATAN GÜCÜMÜZÜN EN BÜYÜK TEMINATıDıR’   23:02   CHP’LI MAHMUT DÖNMEZ’DEN CUMHURIYETIN 103. YıLıNA VEFA DOLU MESAJ!   22:05   BÜLENT YORULMAZ: ’CUMHURIYET DEĞERLERI DEMOKRASIMIZIN VE HUKUKUN TEMINATıDıR’   21:45   CABBAR ANıLAN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRLEŞTIRICI GÜCÜ EN BÜYÜK ZENGINLIĞIMIZDIR’   20:50   GÖKHAN BÜBER: ’CUMHURIYETIN IŞıĞı AKDENIZ’DEN TÜM TÜRKIYE’YE YAYıLACAK’   20:38   KEMAL TUNCER: ’CUMHURIYET KAZANıMLARıNA SAHIP ÇıKMAK TARIHI GÖREVIMIZDIR’   20:25   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı ERDAL NUR: ’CUMHURIYET, ÖZGÜRLÜĞÜN VE ADALETIN SARSıLMAZ KALESIDIR’   20:17   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKAN YARDıMCıSı HASAN ÖNAL ÖZALP: ’CUMHURIYET IŞıĞıNDA HALKıMıZA HIZMET EDIYORUZ’   19:55   GÖKHAN ÇIÇEKÇILIK’TEN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYETIN AÇTıĞı BAĞıMSıZLıK ÇIÇEKLERI ASLA SOLMAYACAK’   19:45   İSMAIL ÖZGÜN: ’CUMHURIYETIN SUNDUĞU VIZYONLA DAHA GÜÇLÜ BIR EKONOMIYE İLERLIYORUZ’   19:36   HÜSEYIN SAVAŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU VE KÜLTÜREL MIRASıMıZı GELECEĞE TAŞıYACAĞıZ’   19:27   ADD MERSIN ŞUBE BAŞKANı ADEM ÇETIN: ’CUMHURIYET DEVRIMLERI İLELEBET PAYIDAR KALACAKTıR’   19:20   İSMAIL YURTSEVEN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRIKIMI, YARıNLARıMıZı AYDıNLATAN EN BÜYÜK GÜÇTÜR’   19:10   MÜSLÜM ÖZEL: ’CUMHURIYET, TAM BAĞıMSıZ VE DEMOKRATIK TÜRKIYE’NIN PUSULASıDıR’  
 
     
   

ELAZIĞ`DA MADEN OCAĞINDAKİ GÖÇÜKTE 4 İŞÇİ TOPRAK ALTINDA KALDI: 3 İŞÇİ KURTARILDI, BİR İŞÇİYİ KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR


Elazığ`ın Palu ilçesinde özel bir firma tarafından işletilen krom madeni sahasında bugün saat. 10.04`de meydana gelen göçükte 4 işçi göçük altında kaldı. Yapılan çalışmalar sonucunda 3 işçi toprak altından çıkartıldı, 1 işçinin ise çıkartılması için çalışmalar devam ediyor. Elazığ Valiliği, olaya ilişkin "İlimiz Palu ilçesi Kayaönü köyünde, 26.2.2024 saat 10.04`de özel bir şirkete ait krom maden işletmesinde meydana gelen göçük olayında 4 kişi göçük altında kalmış olup, yapılan ilk müdahale neticesinde 3 işçi kurtarılmıştır. Bir işçiyi kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Olayla ilgili adli ve idari tahkikat paylaşılmıştır” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 26 Şubat 2024 Pazartesi 12:17   Okunma : 457

Elazığ`ın Palu ilçesinde özel bir firma tarafından işletilen krom madeni sahasında bugün saat. 10.04`de meydana gelen göçükte 4 işçi göçük altında kaldı. Yapılan çalışmalar sonucunda 3 işçi toprak altından çıkartıldı, 1 işçinin ise çıkartılması için çalışmalar devam ediyor. Elazığ Valiliği, olaya ilişkin "İlimiz Palu ilçesi Kayaönü köyünde, 26.2.2024 saat 10.04`de özel bir şirkete ait krom maden işletmesinde meydana gelen göçük olayında 4 kişi göçük altında kalmış olup, yapılan ilk müdahale neticesinde 3 işçi kurtarılmıştır. Bir işçiyi kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Olayla ilgili adli ve idari tahkikat paylaşılmıştır” açıklamasını yaptı.

Elazığ`ın Palu ilçesinde Bilfer Madencilik`in işlettiği krom madeninde saat.10.04`de göçük meydana geldi. Olayda 4 işçi göçük altında kaldı.Kurtarma ekiplerinin çalışması sonucunda 3 işçi göçük altından çıkarılırken, bir işçiyi kurtarma çalışmaları da devam ediyor.

Elazığ Valisi Ömer Toraman, göçükle ilgili ilk açıklamasında göçük altından bir işçinin çıkarıldığı bilgisini ardından diğer bir işçiye daha ulaşıldığı bilgisi paylaşıldı. Vali Toraman, "Ekiplerimiz olay mahalinde. Burası krom madeni ocağı" dedi. Toraman, göçük altındaki iki işçiyi kurtarma çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Elazığ Valiliği`nden de olaya ilişkin "İlimiz Palu ilçesi Kayaönü köyünde, 26.2.2024 saat 10.04`de özel bir şirkete ait krom maden işletmesinde meydana gelen göçük olayında 4 kişi göçük altında kalmış olup, yapılan ilk müdahale neticesinde 3 işçi kurtarılmıştır. Bir işçiyi kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Olayla ilgili adli ve idari tahkikat paylaşılmıştır” açıklamasını yaptı.

AFAD`dan yapılan açıklamada ise, "Elazığ ilimiz Alacakaya bölgesinde bir maden ocağında göçük meydana gelmiş olup ilk belirlemelere göre 3 maden işçisinin göçük altında kaldığı bilgisi alınmıştır. Olay bölgesine AFAD, İtfaiye, Jandarma ve 112 Acil Sağlık Ekipleri sevk edilmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA