28 Nisan 2024 Pazar

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

VAHAP SEÇER, ‘ESKİMEYEN ŞARKILAR KONSERİ`NE KATILDI


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir`in Emekli Evi`nden faydalanan üyelerden oluşan Gönülden Sesler Korosu`nun  ‘Eskimeyen Şarkılar Konseri`ne katıldı.

 

Tarih : 28 Şubat 2024 Çarşamba 09:14   Okunma : 428

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir`in Emekli Evi`nden faydalanan üyelerden oluşan Gönülden Sesler Korosu`nun  ‘Eskimeyen Şarkılar Konseri`ne katıldı.

Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi`nde düzenlenen konsere, Başkan Seçer`in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz, CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Emekli Evi üyeleri ve sanatseverler katıldı.

Seslendirilen şarkıları çok beğendiğini belirtip tüm koristleri ve saz heyetini tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Seçer, “Sizler hayatta deneyimli insanlarsınız. Hayatın her aşamasında önemli olaylar yaşamışsınız ve bugünlere gelmişsiniz. Şu anda bizim gibi olan insanlara ve daha geri yaşta olan insanlara aslında önderlik ediyorsunuz. Bir arada olmak, sosyalleşmek, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar kurmak çok güzel” dedi.

“TÜM YURTTAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yerel seçimlerden sonra da toplumun tüm kesimleri ile bir arada olmaya devam edeceğine vurgu yapan Başkan Seçer, “Seçimden sonrada buradayım, bir yere gittiğim yok. 1 Nisandan sonrada buradayız. O günde, bugünde, yarında gelecekte de emekli insanlarımızın, sizlerin ve tüm yurttaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

TUNCER: “GENCİNİN, ESNAFININ, ÇİFTÇİSİNİN BİLDİĞİM GİBİ EMEKLİNİN DE SORUNLARINI BİLİYORUM”

CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet serkan Tuncer ise Başkan Vahap Seçer`e sanata, sanatçıya ve emekli yurttaşlara verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti. Mezitli`de yaşayan herkesim sorunlarını bildiğini belirten Tuncer, “Mezitli`nin her mahallesinin sorununu bildiğim gibi, gencinin, esnafının, çiftçisinin bildiğim gibi emeklinin de sorunlarını biliyorum. Bu kardeşiniz bir yola çıktı. İnanın 1 Nisanda belediye başkanı olduktan sonra da sanatın, sanatçının ve emeklinin yanında olacağım. Bunun referansı Vahap Seçer Başkanımdır. Sizlere inanıyorum, güveniyorum” dedi.

Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konserde, katılımcılar unutulmaz bir akşam yaşadı. Konserde, konuşmaların ardından Emekli Evi üyelerinden Nedret Uygur Başkan Seçer`e katkılarından ötürü çiçek takdim etti.

Seçer de Koro Şefi Zeynep Özer Gündüz`e plaket takdim etti.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin, Vahap Seçer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA