1 Ocak 2026 Perşembe

19:14   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN YENI YıL MESAJı   18:46   BAŞKAN SEÇER’DEN YENI YıL MESAJı: “2026 YıLıNA GIRERKEN UMUDUMUZU DIRI TUTACAĞıZ”   18:26   KORAL ÖMÜR’DEN YENI YıL MESAJı   06:52   “GÜROL AKBAŞ’TAN 2026’YA GÜÇLÜ MESAJ: BIRLIK, DAYANıŞMA VE UMUT”   21:30   “2026’YA GÜÇLÜ BAŞLANGıÇ: CHP AKDENIZ’DEN EMEĞE VE GENÇLERE VURGU”   20:38   TOROSLAR’DA YENI YıL VIZYONU: 2026’DA SANAYI VE TURIZM HAMLESI BAŞLıYOR   20:05   “2026: ADALETIN YıLı, HALKıN İKTIDAR ZAMANı”   19:55   “İKLIM KRIZINE KARŞı TARSUS’UN YANıTı: YEŞIL ÇATı PROJESI HAYATA GEÇIYOR”   19:41   BAŞKAN TUNCER’DEN 2026’YA UMUT VE DAYANıŞMA MESAJı   19:29   ADANA’DA MIMARLıKTA 2026 VIZYONU: KAMU YARARı VE DAYANıŞMA ÖNCELIKLI   19:10   “MERSIN’DE 50 YıLLıK MEZARLıK SORUNU ÇÖZÜLDÜ: BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜCRETSIZ CENAZE VE NAKIL HIZMETI”   19:04   “KADıN GÜÇLENIRSE TÜRKIYE GÜÇLENIR: İŞKAD’DAN 2026’YA UMUT VE CESARET MESAJı”   09:20   “MERSIN İTFAIYESI’NDEN FILM GIBI OPERASYON: KAYALıKLARDA MAHSUR KALAN KEÇI KURTARıLDı”   21:15   GÜLCAN KıŞ: “AKP’NIN AILE YıLı, AILEYI YALNıZ BıRAKMA YıLı OLDU!”   21:05   “TOROSLAR’DA 3 OCAK ZAFERI: KUVAYI MILLIYE YÜRÜYÜŞÜ 104. YıLDA COŞKUYLA”   20:46   “MERSIN BAROSU’NDAN ÇOCUKLARA UMUT   20:42   “MERSIN ESNAFıNDAN GÜÇLÜ DAYANıŞMA MESAJı”   20:37   “MERSIN’DE YENI YıLıN LEZZET VE IŞıLTıSı: MERCEK ATÖLYELERI RENKLI BIR DÜNYA YARATTı”   20:29   “TÜRKIYE BORÇ BATAĞıNDA, DEĞIŞIM 2026’DA ŞART!”   20:12   “YUMURTALıK 2026’YA HAZıR: DAHA GÜÇLÜ, DAHA AYDıNLıK BIR GELECEK”  
 
     
   

İSTANBUL`DA 33 BİN 227 SANDIĞI 100 BİN KİŞİLİK BİR ORDUYLA KORUYACAĞIZ


CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Beylikdüzü ile Eyüpsultan ilçelerinde partisinin belediye başkan adaylarının saha çalışmalarına katıldı. Çelik, “Ne kadar iyi kampanya yaparsanız yapın, ne kadar güçlü çalışma yaparsanız yapın; seçim, seçim günü kazanılır. İstanbul`un 39 ilçesinde sandık görevlilerimiz tam anlamıyla hazır durumda. Sandık güvenliği eğitimlerimiz başladı. Avukat örgütlenmesi eğitimlerimiz başladı. Okul, kat, bilişim sorumlusu eğitimlerimiz başladı. İstanbul`da 33 bin 227 sandığı 100 bin kişilik bir orduyla koruyacağız. Buradan İstanbullulara şunu ifade etmek istiyorum. Sandık güvenliği konusunda en ufak bir endişeniz olmasın” dedi.

 

Tarih : 28 Şubat 2024 Çarşamba 21:51   Okunma : 638

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Beylikdüzü ile Eyüpsultan ilçelerinde partisinin belediye başkan adaylarının saha çalışmalarına katıldı. Çelik, “Ne kadar iyi kampanya yaparsanız yapın, ne kadar güçlü çalışma yaparsanız yapın; seçim, seçim günü kazanılır. İstanbul`un 39 ilçesinde sandık görevlilerimiz tam anlamıyla hazır durumda. Sandık güvenliği eğitimlerimiz başladı. Avukat örgütlenmesi eğitimlerimiz başladı. Okul, kat, bilişim sorumlusu eğitimlerimiz başladı. İstanbul`da 33 bin 227 sandığı 100 bin kişilik bir orduyla koruyacağız. Buradan İstanbullulara şunu ifade etmek istiyorum. Sandık güvenliği konusunda en ufak bir endişeniz olmasın” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında bugün Beylikdüzü ve Eyüpsultan ilçelerindeki saha çalışmalarına katıldı. Beylikdüzü`ndeki Adnan Kahveci Mahallesi`nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi`ne uğrayan Çelik`i burada Beylikdüzü Belediye Başkanı ve yeniden adayı Mehmet Murat Çalık, İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Yankılıç, Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş ve partililer karşıladı.

“BEYLİKDÜZÜ BELEDİYECİLİĞİ, DÜNYAYA MODEL OLDU”

Çelik, burada yaptığı konuşmada, saha gezisini organize eden ilçe örgütüne ve ilçe başkanına teşekkür etti, şunları söyledi:

“Beylikdüzü belediyeciliği sadece İstanbul`a değil, dünyaya model olmuş bir belediyecilik. Beylikdüzü belediyeciliği, 2014`ten bu yana yaptığı çalışmalarla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı gibi bir belediyecilik anlayışı sergiliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü`nde 5 yıl boyunca halkçı belediyecilik uygulamaları gerçekleştirdi. Beylikdüzü`nde çocuklar, gençler, kadınlar, emekliler için çok önemli çalışmalar yaptı ve şimdi o çalışmaları 2019`dan itibaren İstanbul`un dört bir yanına ulaştırmış oldu. Buradan Sayın Ekrem İmamoğlu`na büyük bir teşekkür ve başarı dileklerimizi hep birlikte iletelim. 2019`da Mehmet Murat Çalık başkanımız göreve geldi. Ekrem İmamoğlu`ndan sonra acaba Beylikdüzü`nde bu hizmetler nasıl devam edecek, bu kadar yüksekteki bir çıtayı nasıl daha yukarıya taşıyacak diye aslında bütün İstanbul düşünürken yaptığı çalışmalarla şunu görmüş olduk; Beylikdüzü Belediyesi, 2019`da aldığı çıtayı daha yukarıya taşıdı.”

“İSTANBUL`U YENİDEN KAZANACAĞIZ”

Sandık güvenliği konusunda yaptıkları örgütlenmeye ayrıca vurgu yapan Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hepinizin bildiği gibi ne kadar iyi kampanya yaparsanız yapın, ne kadar güçlü çalışma yaparsanız yapın; seçim, seçim günü kazanılır. İstanbul`da 33 bin 227 sandığımız var. İstanbul`un 39 ilçesinde sandık görevlilerimiz tam anlamıyla hazır durumda. Sandık güvenliği eğitimlerimiz başladı. Avukat örgütlenmesi eğitimlerimiz başladı. Okul, kat, bilişim sorumlusu eğitimlerimiz başladı. İstanbul`da 33 bin 227 sandığı 100 bin kişilik bir orduyla koruyacağız. Buradan İstanbullulara şunu ifade etmek istiyorum. Sandık güvenliği konusunda en ufak bir endişeniz olmasın. İstanbul`un 39 ilçesinde güçlü bir biçimde bizler sandıklara sahip çıkacağız. Bütün İstanbulluları buradan, Beylikdüzü`nden oy kullanmaya, demokrasiye sahip çıkmaya davet ediyorum. 31 Mart`ta İstanbul`un 39 ilçesinde güçlü bir başarı elde edeceğiz. İstanbul`u yeniden kazanacağız. İstanbul`un 39 ilçesinde, 25 ile 30 arası ilçe kazanacağız. Meclis çoğunluğunu sağlayacağız. Bütün engellemeleri ortadan kaldıracağız ve tam yol ileriye diyeceğiz. Yolumuz açık olsun. Yolumuz aydınlık olsun.”

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Çelik`in konuşmasının ardından mahalledeki hane ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Günün ikinci saha programında Eyüpsultan`ı ziyaret eden Çelik, Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş ve Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Mithat Bülent Özmen ile bir araya geldi. Çelik, Alibeyköy Seçim Koordinasyon Merkezi`nde partililerle bir araya geldikten sonra ilçe başkanı ve Özmen ile birlikte cadde üzerindeki esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Çelik, önce 2024 seçimlerini kazanacaklarını ve ardından 2028`de yapılacak genel seçimlerde Türkiye`de yeni bir umudu yeşerteceklerini belirtti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA