23 Mart 2026 Pazartesi

20:11   ÖZGÜR ÖZEL’DEN GAZETECI İSMAIL ARı’NıN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI: GAZETECILIK FAALIYETI, BIRILERININ HOŞUNA GITMEDI DIYE SUÇ OLMAZ   20:10   GAZETECI İSMAIL ARı’NıN GÖZALTıNA ALıNMASı ANKARA’DA PROTESTO EDILDI... BIRGÜN YAYıN KOORDINATÖRÜ YAŞAR AYDıN: "İSMAIL ARı’YA HER ŞEYIYLE KEFILIZ"   20:09   İSTANBUL’DA NEVRUZ KUTLANDı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: "ANKARA BARıŞıN SESINE KULAK VERMELI, YASAL ADıMLAR ATMALıDıR"   15:08   MSB, KATAR’DAKI HELIKOPTER KAZASıNDA ŞEHIT OLANLARıN KIMLIKLERINI AÇıKLADı   14:07   FATIH’TE IKI BINA ÇÖKTÜ... İSTANBUL VALISI DAVUT GÜL: "7 KIŞI GÖÇÜKTEN ÇıKARıLARAK HASTANEYE KALDıRıLDı"   14:04   MSB: KATAR’DA KAZA KıRıMA UĞRAYAN HELIKOPTERDE DÖRT KATAR SILAHLı KUVVETLERI PERSONELI, BIR TSK PERSONELI ILE ASELSAN’A BAĞLı IKI TEKNISYEN ŞEHIT OLDU   19:59   DIYARBAKıR’DA NEVRUZ KUTLAMALARı BAŞLADı... DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN: “KÜRTLER ARTıK DEVLETLE MÜNAZARA DEĞIL, MÜZAKERE YAPMAK ISTIYOR”   19:57   SIYASI PARTILER ARASı BAYRAMLAŞMA… CHP’LI ÖZCAN: "MEMLEKETI DAHA BEREKETLI, HUZURLU, YAŞANABILIR BIR YERE GETIRMEK IÇIN KARDEŞLIK RUHUNA IHTIYAÇ VAR"   19:55   RUSYA DEVLET BAŞKANı PUTIN: "RUSYA, İRAN’ıN YANıNDA SADıK BIR DOST VE GÜVENILIR ORTAKTıR"   20:24   TİP, "BIR DILIM BAKLAVANıN 80 TL" OLDUĞU GÖRSELLE BAYRAM MESAJı PAYLAŞTı: "YOKLUKTA DEĞIL VARLıKTA EŞITLENECEĞIMIZ GÜZEL GÜNLERE OLAN INANCıMıZLA HALKıMıZıN BAYRAMıNı KUTLUYORUZ"   20:23   BURHANETTIN DURAN: ÜLKEMIZ NATO’NUN KOLEKTIF SAVUNMA MIMARISINDE VAZGEÇILMEZ BIR MERKEZ ÜLKE   20:22   ÖZGÜR ÖZEL, MANISA’DA BAYRAM NAMAZıNıN ARDıNDAN KABRISTANLARı ZIYARET ETTI   20:20   TAYFUN KAHRAMAN’ıN EŞI MERIÇ DEMIR KAHRAMAN: “YOK YERE ÇOCUKLUKLARıNDAN NEŞELI BAYRAMLARı BILE ÇALıNAN HERKESE BU ÜLKENIN ADALET BORCU VAR”   21:35   MERSIN’DE SEÇER FıRTıNASı: "ANKETLER ORTADA, OYUMUZU %45’TEN %60’A ÇıKARDıK!"   20:54   BAŞKAN YARDıMCıSı TANıŞ’TAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   09:01   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMı’Nı KUTLADı   22:43   MERSIN ESOB’DA KARTLAR YENIDEN KARıLıYOR: AHMET ÖZDEMIR "DEĞIŞIM ATEŞINI" YAKTı!   22:41   BAŞKAN SEÇER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:40   CHP’DE BAYRAMLAŞMA KARARıNDA BÜYÜK DEĞIŞIM: O PARTI LISTEDE YOK!   22:39   BAŞKAN YıLDıZ’DAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı  
 
     
   

MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR 


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, GMK Bulvarı üzerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Tarhan, “Bu kenti önceleyen ve 10 yıldır bu kentte bir gönüllü gibi çalışan bir kardeşiniz ve yoldaşınız olarak bana verdiğiniz destek için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Tarih : 29 Şubat 2024 Perşembe 11:50   Okunma : 744

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, GMK Bulvarı üzerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Tarhan, “Bu kenti önceleyen ve 10 yıldır bu kentte bir gönüllü gibi çalışan bir kardeşiniz ve yoldaşınız olarak bana verdiğiniz destek için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mezitli Belediye Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde bağımsız aday olarak yarışacak Tarhan, GMK Bulvarı üzerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Burada konuşan Tarhan, şunları söyledi:

“10 yıldır sürdürdüğüm Mezitli Belediye Başkanlığı boyunca sayısız birçok hizmete ve projeye imza attım. İktidar olmanın güçlü ve başarılı yerel yönetimlerden geçtiği her kesim tarafından bilinen bir gerçektir. Bunun da en önemli işaretlerinden birisi memnuniyet anketi ve ön seçimlerdir. Yapılan kamuoyu araştırmalarında Mersin`de mevcut belediyeler arasında, memnuniyet oranı en yüksek çıkan ilçenin Mezitli Belediyesi olduğu görülmüştür. Bu süreçte partimin İlçe Örgütü eğilim yoklaması yönünde daha sonra da benim parti adayım olmam yönünde oy birliği ile karar almıştır. Ancak Genel Merkez bu kararı dikkate almamıştır. Ayrıca aday belirleme anketlerinde Mersin`de en başarılı belediye başkanı olarak Neşet Tarhan isminin birinci sırada çıkmasına rağmen aday gösterilmemiş olmamı Mezitli halkının vicdanına ve takdirine bırakıyorum. 

Ben ve Mezitli kamuoyu aday belirleme sürecinin hangi kriter ve değerlendirme yönetimi ile yapıldığını anlamış değiliz. Bu kararın değişeceğine olan inancımla YSK`nın adaylar için belirlediği son başvuru tarihi olan 20 Şubat`a kadar sağduyu ile bekledim. Ancak sonucun değişmediğini gördüm. Bu süreçte şahsıma Mezitli kamuoyundan oluşan pozitif değerlendirmeler, aday olmam yönünde çığ gibi büyüyen bir desteğe dönüştü. Mezitli halkının yoğun ısrarı ile ilçemiz için bağımsız aday olma kararı aldım. Bu kenti önceleyen ve 10 yıldır bu kentte bir gönüllü gibi çalışan bir kardeşiniz ve yoldaşınız olarak bana verdiğiniz destek için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar Mezitli`yi birlikte yönettik, başardık yine birlikte başaracağız. Temel amacım ayrıştırmak değil birleştirmek, bu kentte oluşturduğumuz değerleri huzuru daha da ileri götürmektir. Tam da bu noktada demokrasiyi sandık demokrasisinden ibaret sayanlar için ileri demokrasiye geçişte Mezitli yine en güzel örnek olacaktır. Tepeden inme dayatılan adayları değil, ileri demokrasilerde kabul gören bir anlayışla halkın istediği adayı seçmemesi için kendimi sizlerin vicdanına ve takdirine emanet ediyorum. Bu bir demokrasi ve kent savunmasıdır. Birlikte başaracağız.”


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA