1 Mayıs 2024 Çarşamba

01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:40   AHMET SERKAN TUNCER’DEN 1 MAYIS MESAJI   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:15   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ’1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"   19:49   CHP`NİN, "ÜNİVERSİTELERDE YAŞANAN ANTİDEMOKRATİK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN ETKİLERİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ TBMM`DE REDDEDİLDİ   19:25   DEM PARTİ`Lİ ÇİFTYÜREK: "2024`ÜN 4 AYINDA 425 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ. TERÖR MÜ ARIYORSUNUZ; BUYRUN SİZE SOSYAL TERÖR"   19:10   MAN TOPLU TESLİMATLARINA BU KEZ MERSİN’DE DEVAM ETTİ   18:28   ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ 2 MAYIS`TA AKP GENEL MERKEZİ`NDE GERÇEKLEŞECEK   18:13   TBMM GENEL KURULU`NDA AKP VE CHP MİLLETVEKİLERİ ARASINDA "İBB ÇUKURU" TARTIŞMASI... MURAT EMİR: "TABİİ Kİ GEREĞİNİ YAPACAĞIZ AMA BUNDAN SİYASET ÜRETELİM DİYORSANIZ BAŞKA KAPIYA"   17:50   GÜLÜSTAN KOÇYİĞİT: "YARIN İSTANBUL`DA KİMİN BURNU KANASA BUNUN SORUMLUSU TAKSİM`İ YASAKLAYAN HÜKÜMETTİR, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI`DIR"   17:34   CANDAN YÜCEER`DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI   17:32   KEÇİÖREN AİLE TERAPİ MERKEZİ`NDE ``GİZLİ`` GİRİŞ... BAŞKAN ÖZARSLAN: "ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER VE TURGUT ALTINOK TARAFINDAN KULLANILMIŞ"   17:07   SOSYAL MEDYADA “HER YER TAKSİM HER YER 1 MAYIS” ETİKETİYLE KAMPANYA BAŞLATILDI  
 
     
   

SERDAR SOYDAN’A KARADUVAR’DAN YOĞUN İLGİ


Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Karadauvar’da gördükleri ilgiden memnun olduklarını dile getirerek, “Kıymetli Karaduvar halkının bizlere olan teveccühünden dolayı çok mutluyuz. Yüzlerinden gülümseme hiç eksilmesin diye elimizden gelenin fazlasını yapacağız” diye konuştu.

 

Tarih : 1 Mart 2024 Cuma 14:07   Okunma : 390

Seçime sayılı günler kala vatandaşlarla sık sık bir araya gelen ve çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak ile Karaduvar Mahallesi’ni ziyaret etti. Ataş Yolu üzerindeki esnaflar ve muhtarlık ziyareti ile başlayan programda, vatandaşlarla da sohbet eden Soydan, sonrasında Akdeniz Belediyesi Karaduvar Kültür ve Sanat Evi’ndeki eğitmen ve kursiyerler ilebir araya geldi. Serdar Soydan, gelen talep, öneri ve şikayetleri dikkatle dinleyip göreve gelmeleri halinde nasıl bir yol izlenmesi gerektiğine dair bilgilendirme yaptı. Çok yoğun bir ilgi ve 7’den 77’ye her yaştan vatandaşın sevgisi ile karşılanan Serdar Soydan’a, ziyaretinde Cumhur İttifakı il ve ilçe teşkilatları da eşlik etti.

 

“TÜM BÖLGEYİ KALKINDIRACAĞIZ”

Soydan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Karaduvar’da bizlere olan teveccühten dolayı çok mutluyuz. Vatandaşlarımızın güvenini asla boşa çıkarmayacağımızın bilinmesini isteriz. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak birliğin gücü ile yalnızca Karaduvar değil, tüm bölgeyi kalkındırma adına elimizden gelenin fazlasını yapmak için biz hazırız. İlçe belediyeleri ile büyükşehir belediyesinin koordinesi sonrası Mersin hak ettiği yere gelecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kentimizin geleceği adına ortaya koyduğumuz hedefler ile hepsi birbirinden önemli projelerimizi 9 Mart’ta açıklayacağız.” dedi.

 

“TARIM AŞ’Yİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Çiftçi dostu belediye olacaklarına vurgu yapan Soydan, “Kentimiz birçok ürünün üretim rekoltesinde üst sıralarda yer alıyor. Var olan bu çıtayı yukarı çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Tarım bu kentin olmazsa olmazıdır. Dolayısıyla çiftçilerimiz için de önemli projelere imza atacağız. Tarım AŞ bunlardan bir tanesidir. Gerek ziraat mühendisleri ile gerekse gübre, sulama borusu, gübre, fide gibi desteklerle çiftçimizin her daim yanında olacağız. Ürünü pazarlama noktasında da onları yalnız bırakmayacağız.” ifadelerini kullandı.

 

KADIN VE ÇOCUKLAR İÇİN PROJELER

Mersin’in Cumhur İttifakı ile güçleneceğini ve 31 Mart’ta vatandaşların desteği ile güçlerine güç katacaklarını söyleyen Soydan, “Herkesi, her kesimi düşünüyoruz. Ayrı gayrı yok. Bu kentin mutluluğu için durmadan çalışacağız. Örneğin geleceğimizin teminatı evlatlarımız için, çocuk kreş ve gündüz bakım evleri, çocuk oyun evleri, çocuk doğa gelişim çiftliği gerçekleştireceğimiz projelerimiz arasında yer almaktadır. Ayrıca kadın sağlığı spor merkezi, anneliğe ilk adım danışma merkezi, melek yatırımcı proje destek merkezi ile kadınlara her alanda destek sunacağız. Kadın üretici pazarlarının sayısını artırma konusunda da çalışmalarımız var.” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  Serdar Soydan, Mersin, Cumhur İttifakı, MHP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA