25 Mart 2026 Çarşamba

20:02   MERSIN’DE DEV ROTA: TARIHI KILIKYA YOLU BAYRAMDA DOĞA TUTKUNLARıNıN AKıNıNA UĞRADı!   19:36   DOĞUBEYAZıT’TAKI ASKERI ARAÇ KAZASıNDA ŞEHIT SAYıSı 2 OLDU   19:32   İBB DAVASı’NDA 9. GÜN... TUTUKLU RESUL EMRAH ŞAHAN: "72 KATLı GÖKDELEN YAPMAK ISTEDILER, KARŞı ÇıKTıK. GÖRMEZDEN GELSEYDIM BUGÜN BURADA OLMAZDıM"   19:31   AYŞE TOKYAZ CINAYETI DAVASıNDA IKINCI DURUŞMA... CHP’LI NAZLıAKA: “AYŞE’NIN HAYKıRıŞı HAVADA ASıLı KALMAYACAK”   15:52   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN AK PARTILI MILLETVEKILLERINE: "ELINIZDEKI BELGELERI BIR GENEL BAŞKANA GÖTÜRECEKSENIZ, BU GENEL BAŞKANA DEĞIL, AK PARTI’NIN GENEL BAŞKANıNA GÖTÜRÜN KARDEŞIM"   15:50   CHP GRUP TOPLANTıSı... EMINE ÜLKER TARHAN CHP’YE DÖNDÜ   14:46   İBB DAVASı’NDA 9’UNCU GÜN... ALTAN ERTÜRK: "143 EYLEMDEN OLUŞAN IDDIANAMEDE, ÇEYREK EYLEMDEN DOLAYı 6 AYDıR BOŞU BOŞUNA ÇOCUKLARıMDAN UZAK TUTUKLUYUM"   13:45   GAZETECI HAKAN TOSUN’UN ÖLDÜRÜLMESINE ILIŞKIN IDDIANAME TAMAMLANDı... ŞÜPHELILERIN "AĞıRLAŞTıRıLMıŞ MÜEBBET" HAPIS CEZASıYLA CEZALANDıRıLMALARı ISTENDI   13:43   DILOVASı DAVASı... YAKıNLARıNı KAYBEDEN AILELER: "ADALETIMIZE GÜVENMEK ISTIYORUM, BÖYLE ADALET OLACAKSA OLMASıN"   10:55   EKONOMIDE ’İŞSIZLIK’ ALARMı! RAKAMLAR DUDAK UÇUKLATTı: TAM 2 MILYON 456 BIN KIŞI...   10:35   MERSIN’IN 2026 İKLIM KARNESI AÇıKLANDı: İŞTE ŞEHRIN EN GÜÇLÜ VE ZAYıF ALANLARı!   10:31   SILIVRI’DEN YÜKSELEN DOĞUM GÜNÜ MESAJı: "ASLA ALıŞMAYı KABUL ETMIYORUZ!"   10:10   İBB DAVASı’NDA BASıNA ’SES VE GÖRÜNTÜ’ ENGELI: "GERÇEKLER KARARTıLMAK İSTENIYOR!"   10:03   TKP’DEN RADIKAL ÇıKıŞ: "HALKıN ÇıKARı NATO’DAN ÇıKMAKTADıR!"   09:46   SILIFKE’DE TIYATRO RÜZGARı: 2 BIN 400 MINIK YÜREK ‘BISKÜVI ADAM’ İLE GÜLDÜ!   18:13   MERSIN’DE LOJISTIK KRIZI: "KONTAK KAPATMA NOKTASıNA GELDIK!"   16:34   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı HATIMOĞULLARı: “DEM PARTI’NIN BU SÜREÇTE NE TALEP ETTIĞI NETTIR, BIZLER KÜRT HALKıNıN BÜTÜN HAKLARıNıN TANıNMASıNı ISTIYORUZ”   16:33   İRAN: "ABD ILE HERHANGI BIR GÖRÜŞME YAPıLMıYOR; TRUMP’ıN AÇıKLAMALARı, ENERJI FIYATLARıNı DÜŞÜRMEYE YÖNELIK BIR ÇABANıN PARÇASı"   15:34   KATAR’DA ŞEHIT OLAN ASELSAN TEKNISYENLERI SÜLEYMAN CEMRE KAHRAMAN VE İSMAIL ENES CAN, ANKARA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   15:33   ABD BAŞKANı TRUMP: "İRAN’A YÖNELIK HER TÜRLÜ ASKERI SALDıRıNıN 5 GÜNLÜK SÜREYLE ERTELENMESINE ILIŞKIN TALIMAT VERDIM"  
 
     
   

CHP LİDERİ ÖZEL: ``BAŞKASININ GARİBAN ÇOCUĞU ÜZERİNDEN NİYE SİYASET YAPIYORSUN?``


CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın bir şehit cenazesinde elini tabuta koyarak konuşma yapmasını hatırlatarak, "Biz vatanımızı severiz, sizinkiler gibi bedelli ile çürük raporu ile kaçmayız. Başkasının gariban çocuğu üzerinden niye siyaset yapıyorsun`` dedi.

 

Tarih : 2 Mart 2024 Cumartesi 16:55   Okunma : 461

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın bir şehit cenazesinde elini tabuta koyarak konuşma yapmasını hatırlatarak, "Biz vatanımızı severiz, sizinkiler gibi bedelli ile çürük raporu ile kaçmayız.Başkasının gariban çocuğu üzerinden niye siyaset yapıyorsun`` dedi.


Partisinin Manisa`nın Salihli ilçesinde düzenlediği mitingte konuşan CHP Genel Başkanı Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın kamuflaj kıyafetlerle fotoğraf çektirmesini eleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın iki oğlundan birisinin bedelli askerlik yaptığını diğerinin de çürük raporu alarak askere gitmediğini söyleyen Özel, şöyle konuştu:

"Dedim ki bu ülke için canını verecek herkesten oy istiyorum. Bir yandan da şunu söylüyorum: Biz hepimiz bu ülke için canımızı veririz ama Tayyip Erdoğan bu ülke için canını veren şehidin tabutunun ucundan tutacak, bir elinde şehidin tabutu bir elinde mikrofon orada siyaset yapacak. Kerpiç briket bir ev penceresiz camına naylon çekilmiş oraya gidecek siyaset yapacak. Sonra da üzerine bir kamuflaj, buraya Cumhurbaşkanlığı forsu, efendim, `Recep Tayyip Erdoğan`a kamuflaj ne de yakışmış` yedi tane gazete birden manşet atacak. Eğer bir kamuflaj bir Erdoğan`a yakışacaktıysa Bilal Erdoğan`a yakışaydı, Burak Erdoğan`a yakışaydı. Bunu söyleyip biz vatanseveriz biz vatanımızı severiz, sizinkiler gibi bedelli ile çürük raporu ile kaçmayız dedim. Diyorlar ki Özgür Özel `bedelliden oy istemedi mi?`. O kanunun altında imzam var benim. Oyum var. Bedelli askerlik yapan da bu milletin evladıdır, gidip normal askerlik yapan da evladıdır. Bir dil sürçmesinden siyaset çıkarmaya çalışan Erdoğan`a şunu söylüyorum: Sen kendi evladına çürük raporu alıyorsun da bedelli yapıp askere yollamıyorsun da başkasının gariban çocuğu üzerinden niye siyaset yapıyorsun onu soruyorum onu.``

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA