25 Mart 2026 Çarşamba

11:45   KıYıLARıN GELECEĞI MERSIN’DE ŞEKILLENIYOR: VAHAP SEÇER’DEN TÜRKIYE İÇIN ‘MAVI YOL HARITASı’ HAMLESI!   10:30   NAKLIYECIDEN "KONTAK KAPATMA" RESTI! MAZOT ZAMLARı TEKERLEĞI DURDURDU: "ANKARA’YA GIDENE KADAR ZARAR EDIYORUZ"   07:30   ÜNLÜ İSIMLERE ŞOK UYUŞTURUCU OPERASYONU: FIKRET ORMAN, BURAK ELMAS VE HANDE ERÇEL HAKKıNDA KARAR!   07:03   15 BARODAN ORTAK TEPKI: GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR!   20:02   MERSIN’DE DEV ROTA: TARIHI KILIKYA YOLU BAYRAMDA DOĞA TUTKUNLARıNıN AKıNıNA UĞRADı!   19:36   DOĞUBEYAZıT’TAKI ASKERI ARAÇ KAZASıNDA ŞEHIT SAYıSı 2 OLDU   19:32   İBB DAVASı’NDA 9. GÜN... TUTUKLU RESUL EMRAH ŞAHAN: "72 KATLı GÖKDELEN YAPMAK ISTEDILER, KARŞı ÇıKTıK. GÖRMEZDEN GELSEYDIM BUGÜN BURADA OLMAZDıM"   19:31   AYŞE TOKYAZ CINAYETI DAVASıNDA IKINCI DURUŞMA... CHP’LI NAZLıAKA: “AYŞE’NIN HAYKıRıŞı HAVADA ASıLı KALMAYACAK”   15:52   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN AK PARTILI MILLETVEKILLERINE: "ELINIZDEKI BELGELERI BIR GENEL BAŞKANA GÖTÜRECEKSENIZ, BU GENEL BAŞKANA DEĞIL, AK PARTI’NIN GENEL BAŞKANıNA GÖTÜRÜN KARDEŞIM"   15:50   CHP GRUP TOPLANTıSı... EMINE ÜLKER TARHAN CHP’YE DÖNDÜ   14:46   İBB DAVASı’NDA 9’UNCU GÜN... ALTAN ERTÜRK: "143 EYLEMDEN OLUŞAN IDDIANAMEDE, ÇEYREK EYLEMDEN DOLAYı 6 AYDıR BOŞU BOŞUNA ÇOCUKLARıMDAN UZAK TUTUKLUYUM"   13:45   GAZETECI HAKAN TOSUN’UN ÖLDÜRÜLMESINE ILIŞKIN IDDIANAME TAMAMLANDı... ŞÜPHELILERIN "AĞıRLAŞTıRıLMıŞ MÜEBBET" HAPIS CEZASıYLA CEZALANDıRıLMALARı ISTENDI   13:43   DILOVASı DAVASı... YAKıNLARıNı KAYBEDEN AILELER: "ADALETIMIZE GÜVENMEK ISTIYORUM, BÖYLE ADALET OLACAKSA OLMASıN"   10:55   EKONOMIDE ’İŞSIZLIK’ ALARMı! RAKAMLAR DUDAK UÇUKLATTı: TAM 2 MILYON 456 BIN KIŞI...   10:35   MERSIN’IN 2026 İKLIM KARNESI AÇıKLANDı: İŞTE ŞEHRIN EN GÜÇLÜ VE ZAYıF ALANLARı!   10:31   SILIVRI’DEN YÜKSELEN DOĞUM GÜNÜ MESAJı: "ASLA ALıŞMAYı KABUL ETMIYORUZ!"   10:10   İBB DAVASı’NDA BASıNA ’SES VE GÖRÜNTÜ’ ENGELI: "GERÇEKLER KARARTıLMAK İSTENIYOR!"   10:03   TKP’DEN RADIKAL ÇıKıŞ: "HALKıN ÇıKARı NATO’DAN ÇıKMAKTADıR!"   09:46   SILIFKE’DE TIYATRO RÜZGARı: 2 BIN 400 MINIK YÜREK ‘BISKÜVI ADAM’ İLE GÜLDÜ!   18:13   MERSIN’DE LOJISTIK KRIZI: "KONTAK KAPATMA NOKTASıNA GELDIK!"  
 
     
   

MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, BABİL’DEKİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ


Babil Caddesi üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Tarhan, çalışmalarda görev alan gönüllülerle bir araya geldi. Tarhan, gönüllülerin öneri ve görüşlerini dinledi.

 

Tarih : 5 Mart 2024 Salı 15:35   Okunma : 530

Mezitli Belediye Başkanı ve bağımsız Belediye Başkan adayı Neşet Tarhan, seçim sürecindeki çalışmalarına devam ediyor.

Babil Caddesi üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi`ni ziyaret eden Başkan Tarhan, çalışmalarda görev alan gönüllülerle bir araya geldi. Tarhan, gönüllülerin öneri ve görüşlerini dinledi.

“HERKES BİRBİRİNE ÖFKEYLE Mİ BAKSIN”

Son zamanlarda basına yansıyan adayların hoşgörülü yaklaşımlarının yanlış aktarıldığını belirten Tarhan, şunları söyledi:

“Uzun zamandır bir araya gelemedik. Çok hızlı bir çalışma temposu içerisine girdik. Bildiğiniz gibi 3 gün önce Yüksek Seçim Kurulu`nun net kararından sonra sahaya çıktık. Bu nedenle birden kendimizi sahada bulduk. Çok hızlı adapte olduğumuzu görüyorum. Gittiğim, gezdiğim yerlerde çok güzel karşılanıyoruz. Site toplantıları yapıyoruz. Ev ziyaretleri yapıyoruz. Esnaf gezileri yapıyoruz. Bu süreçte AKP`nin Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlut Ekmekçioğlu gelip bana sarılmış. Bunda ne var ki, herkes sarılabilir. 5 yıl boyunca beraber meclis üyeliği yaptık. Herkes bir şekilde birbirine sarılabilir. Meclis üyeliği yaptığı dönemde birbirimize karşı herhangi bir olumsuzluk yaşamamışız. Sevgisini göstermek için böyle bir harekette bulunmuş. Bunu da laf ediyorlar. Başka günlerde DEM Partisi, CHP, MHP gelecek sarılacak. Onu da mı laf edecekler. O zaman bu ülkede hiç kimse kimseye sarılmasın. Hoşgörü olmasın. Kucaklaşma olmasın. Herkes birbirine öfkeyle mi baksın. Zaten şu an ülkedeki sorunumuz bu değil mi. Düşüncemiz ne olursa olsun birbirimize sevgi ile bakmalıyız. Anketlerde yüksek çıkıyoruz, kazanacağımızı görüyoruz, görüyorlar. Sevgi kazanacak, hoşgörü kazanacak. Kazanan Mezitli olacaktır.” 

Paylaş :
Etiketler :  Mezitli Belediyesi, Neşet Tarhan, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA