28 Aralık 2025 Pazar

14:55   TOROSLAR’ıN HIZMET GÜCÜ ARTıYOR: ARAÇ FILOSUNA 2 YENI KATKı!   11:59   “USİAD BAŞKANı KıLıÇ: SANAYIDE İŞ BIRLIĞIYLE GÜÇLÜ GELECEK”   09:20   MERSIN’DE ALTYAPı VIZYONU: 2026 YATıRıMLARıYLA DAHA KONFORLU BIR ŞEHIR GELIYOR   21:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SPORA TARIHI DESTEK: 260 KULÜP VE 294 SPORCUYA 20.7 MILYON TL!   17:22   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN REGAIP KANDILI’NDE GÖNÜLLERE DOKUNAN İKRAM: BINLERCE KANDIL SIMIDI VATANDAŞLARLA BULUŞTU   17:15   MERSIN’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK: BÜYÜKŞEHIR’IN HıYAR FIDESI DESTEĞI HASADA DÖNÜŞTÜ   17:06   CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı AYDıN’DAN KYK BURSUYLA ‘TAVUK DÖNER’ HESABı: 47 TAVUK DÖNER DÜRÜM KAYıP   17:04   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: SAĞLıK HIZMETLERINDE KARA DÜZEN ÇALıŞAN KIM VARSA GÖZÜNÜN YAŞıNA BAKMıYORUZ   17:02   SURIYE’NIN HUMUS KENTINDE CAMIDE PATLAMA: 5 ÖLÜ, 21 YARALı   14:59   LEYLA ZANA’YA YÖNELIK HAKARETLERE ILIŞKIN 116 ÖRGÜTTEN SUÇ DUYURUSU   14:57   CHP’LI AKDOĞAN, AİHM’IN İMAMOĞLU DOSYASıYLA ILGILI KARARıNı DEĞERLENDIRDI: AİHM, AYM KARARıNA UYMAYANLARıN TÜRKIYE CUMHURIYETI’NI DINGO’NUN AHıRı GIBI YÖNETEMEYECEKLERINI SÖYLÜYOR"   09:20   MERSIN’DE KıRSALA ŞEHIR KONFORU: ESENLI–HEBILLI YOLU YENILENDI   23:29   MERSIN, KADıN SINEMASıNıN BAŞKENTI OLDU: UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI 2. KEZ ŞEHIRDE   21:05   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR   18:21   CHP’DEN 2026 YOL HARITASı: HÜKÜMET PROGRAMı, MITINGLER VE YARGı SÜRECI HAZıRLıKLARı   17:59   CHP SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: “KAYYUM AYıBı DERHAL SON BULMALı, TOPLUM SAMIMI ADıM BEKLIYOR”   15:36   MERSIN’DE 30 BINI AŞAN VATANDAŞ MOBIL KUAFÖRLE YENILENDI!   15:29   YENIŞEHIR’DE “DIYABETI TANı, SAĞLıĞıNı KORU” PANELI DÜZENLENDI   15:27   BAŞKAN BOLTAÇ AKGEDIK ANASıNıFı’Nı ZIYARET ETTI   15:25   TOROSLAR ZABıTASı YENI YıL ÖNCESI DENETIMLERINI ARTıRDı  
 
     
   

VAHAP SEÇER MOBİLYA İŞÇİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Onur Mobilya’da çalışan işçilerle öğle yemeğinde buluştu.

 

Tarih : 6 Mart 2024 Çarşamba 14:34   Okunma : 233

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Onur Mobilya`da çalışan işçilerle öğle yemeğinde buluştu. 5 yıl boyunca Mersin`in her ilçesine ve her kesimine hiçbir ayrım yapmadan hizmet ettiklerini belirten Seçer, “Hizmetlerimizden memnun olanları hizmete oy vermeye çağırıyoruz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Onur Mobilya`da çalışan işçilerle öğle yemeğinde buluştu.

“HİÇBİR AYRIMA FIRSAT VERMEDEN 5 YIL HİZMET ETTİK”

Yemek öncesi işçilere seslenen Başkan Seçer, 2019`da insanların kendisiyle ilgili endişeleri olduğunu ancak yapılan hizmetleri gördükten sonra fikirlerinin değiştiğini belirterek, “ ‘Hizmetleri nasıl olacak? Vatandaşlara nasıl davranacak? Partizanlık yapacak mı? Kendinden olmayanlara ayrımcılık yapacak mı? Kaliteli hizmet yapacak mı? Bu kenti çekip çevirebilecek mi?` diye bir endişe vardı. Çünkü bu adam başkanlık yapmamış, yeni geliyor, yeni başkan seçilecek ama 5 yıl sonra durum farklı. 5 yıllık bir hizmet süresi var. Bu süre içerisinde Mersin`in 13 ilçesine, bütün kesimlerine; bize oy vermiş, vermemiş, bizden olan, olmayan, hiçbir ayrıma fırsat vermeden, ne başkan olarak şahsım ne de benimle beraber çalışan mesai arkadaşlarım bunları düşünmeden, gözetmeden Mersin halkına hizmet ettik” dedi.

“İNSANLAR ‘MERSİN`İ SAHİPLENEN BİR BELEDİYE BAŞKANI VAR` DİYORLAR”

Başkan Seçer, hizmet ettikleri 5 yıl boyunca insanların kendisini yaptığı hizmetle değerlendirdiğini ve memnun olduğunu belirterek, “Sonuç olarak bu süre içerisinde hizmetlerimizden memnun olan yurttaşlar; ‘Biz başkanımızdan razıyız, mevcut koşulları, imkanlarını en iyi şekilde değerlendirdi. Mersin`i sahiplendi, her yere hizmet götürmeye çalışma gayreti içerisinde oldu. Mersin daha güzelleşti` diyor.  İnsanlar ‘Mersin`e sahip çıkan bir belediye başkanı var` psikolojisi yaşıyorlar. Biz ‘Mutluyuz, devam edelim` diyenlerin oyuna talibiz” diye konuştu.

Yerel yönetim seçimlerinde insanların parti gözetmemesi gerektiğini hatırlatan Başkan Seçer, şöyle devam etti:

“Vatandaş; ‘Benim partimden, siyasal görüşümden değil ama benim arzuladığım bir belediye başkanı profili. Çalışıyor, iyi işler yapıyor. Benim köyümün yolunu da yaptı. Benim anam hastaydı, Büyükşehir Belediyesi`nden evde sağlık ekipleri geldi, anamın bakımını yaptı, banyosunu yaptırdı` diyor. Belediye başkanı seçilene kadar doğaldır, bir partinin adayı olarak geliyorsunuz ama seçildikten sonra burada ay yıldızı takarsınız, herkesin belediye başkanı olursunuz. Bu anlayışla hareket ettik. Bu anlayışla bugünlere geldik.”

“BİZDEN MEMNUN OLANLARI ‘HİZMETE` OY VERMEYE DAVET EDİYORUZ”

Kendisinden memnun olanların oylarına talip olduklarını vurgulayan Başkan Seçer, “Hizmetlerimizden memnun olanları, siyasi görüşlerine saygı duyarak, şimdilik onu düşünmeden hizmete oy vermeye, bize destek olmaya çağırıyoruz. Talebimiz bundan ibarettir. Sonuç itibariyle göreve devam edersek yine aynı anlayış olacak. ‘Bu mahalle bize oy verdi, bize oy vermedi` gibi bir ayrım olmadan bıraktığımız yerden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mersin`i çok daha iyi yerlere getirmek için nasıl bugüne kadar çalıştıysak bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Seçer, konuşmasının ardından işçilerle birlikte yemek yiyip, çay içerek sohbet etti.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA