7 Ağustos 2026 Cuma

16:06   TÜRKIYE VE 7 ÜLKE, İSRAIL’IN GAZZE’DEKI SALDıRıLARıNı KıNADı   16:05   ÇAĞLAYAN’DA IFADE VEREN GAZETECI ERTUĞRUL ÖZKÖK: CUMHURBAŞKANıNA HAKARET, ASLA AKLıMıN UCUNDAN DAHI GEÇMEYECEK BIR ŞEY   16:04   DERVIŞOĞLU, 16 AĞUSTOS’TA BALıKESIR KUVAYı MILLIYE MEYDANı’NDA YAPıLACAK "BAYRAK KALDıRıYORUM" MITINGE ÇAĞRıDA BULUNDU   16:02   ERDOĞAN, BAHÇELI’YI KABUL ETTI   16:01   DEM PARTI SÖZCÜSÜ DOĞAN’DAN "ÇERÇEVE YASA" TEKLIFI DEĞERLENDIRMESI: "BÜTÜN SORUNLARı ÇÖZEN NIHAI BIR DÜZENLEME DEĞIL, BIR BAŞLANGıÇ"   16:01   AHMET ÖZER’DEN "ÇERÇEVE YASA" YORUMU: "BU DÜZENLEME BIR SON DEĞIL, YENI BIR BAŞLANGıÇTıR”   13:57   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI AV. ALI BOZAN, BAKAN YUMAKLı’YA SORDU: "MERSIN’IN YANGıNLARA KARŞı HAZıRLıK KAPASITESI NE DÜZEYDE"   13:53   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN "ÇERÇEVE YASA" TEPKISI: "ŞU ANDA CEZAEVLERINDE BULUNAN ADLI MAHKUMLARıN SUÇU NE, YETERINCE ADAM ÖLDÜRMEMELERI MI?"   13:52   ADALET BAKANı GÜRLEK, UĞUR MUMCU’NUN AILESIYLE GÖRÜŞTÜ   13:50   ÖZGÜR ÖZEL’DEN, ER ŞEHIT YAKıNLARı VE ER GAZILERIN EYLEMINE DESTEK ZIYARETI   13:49   MALATYALı KAYıSı ÜRETICISI MALIYET VE DÜŞÜK FIYAT KıSKACıNDA: “KAYıSıNıN SAHIBI YOK”   13:48   ADALET BAKANı AKıN GÜRLEK’TEN "ÇERÇEVE YASA" AÇıKLAMASı: "HEDEFIMIZ; GÜVENLIĞIN, HUZURUN VE KARDEŞLIĞIN KALıCı OLDUĞU GÜÇLÜ BIR TÜRKIYE’DIR"   10:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN AILELERI RAHATLATAN MODEL: GÜLÜMSE ALZHEIMER YAŞAM MERKEZI’NE NASıL BAŞVURULUR?   10:15   ÜSKÜDAR’DA KOLTUK SAHIBINI BULDU! GÖREVDEN UZAKLAŞTıRıLAN SINEM DEDETAŞ’TAN İLK AÇıKLAMA: ’EN GÜZEL CEVAP...’   10:10   MEZITLI BELEDIYESI ARAÇ FILOSUNU GÜÇLENDIRDI: HIZMET HıZı İKI KATıNA ÇıKACAK   06:28   TUZLA’DA TRANSFER DEPREMI! ÖZGÜR ÇELIK’TEN ŞOK İDDIA: ’40 MILYARLıK VURGUNA KıLıF Mı ARANıYOR?’   21:39   AKDENIZ BELEDIYE MECLISI’NDEKI GERGINLIĞE CHP’DEN İLK TEPKI! SEMIH PALAMUT ŞEFFAFLıK VURGUSU YAPTı   14:21   DEM PARTI’NIN "ÇERÇEVE YASA" TOPLANTıSı SÜRÜYOR.... BAKıRHAN: "DEĞERLENDIRIYORUZ, IÇERIDE BAKACAĞıZ"   14:20   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN AÇLıK GREVINDEKI ŞEHIT YAKıNLARı VE GAZILERE DESTEK ÇAĞRıSı: "BÜYÜK TÜRK MILLETI’NI CUMARTESI GÜVENPARK’A DAVET EDIYORUM"   14:19   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU’NDAN ’ÇERÇEVE YASA’ TEKLIFINE IMZA ATAN VEKILLERE TEPKI: "SIZ LOZAN’A DEĞIL SEVR’E IMZA ATıYORSUNUZ"  
 
     
   

BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI


Seçim kampanyasını son hız sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, kentte faaliyet gösteren bazı fabrikalar ile esnaf odalarını ziyaret etti. Akdeniz’de ayrımcılık yapmayıp tüm kesimleri kucakladığını ve böylelikle herkesin belediye başkanı olmayı başardığını vurgulayan Başkan Gültak, seçmenlerden de ideolojik değil, hizmet, proje ve yatırım odaklı düşünerek sandığa gitmelerini istedi.

 

Tarih : 6 Mart 2024 Çarşamba 17:10   Okunma : 1033

Seçim kampanyasını son hız sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, kentte faaliyet gösteren bazı fabrikalar ile esnaf odalarını ziyaret etti. Akdeniz’de ayrımcılık yapmayıp tüm kesimleri kucakladığını ve böylelikle herkesin belediye başkanı olmayı başardığını vurgulayan Başkan Gültak, seçmenlerden de ideolojik değil, hizmet, proje ve yatırım odaklı düşünerek sandığa gitmelerini istedi.

Her gittiği yerde yoğun bir ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılaşan Başkan Gültak’ı adeta bağırlarına basan Akdeniz sakinleri, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde, tercihlerinin net olduğunu söyleyerek desteklerini dile getiriyor. Son olarak Bakliyatçılar Sitesi, Keresteciler Sitesi, Mersin Fırıncılar Odası ile Mersin Emlakçılar Odası’nı ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleri ve esnafla buluşan Başkan Gültak, Mersin ve Akdeniz’de gerçek belediyeciliğin hâkim olması, hem hizmetlerin devam etmesi hem de barış, huzur ve sevgi ikliminin korunması için destek istedi.

“Sandığa giderken ideolojik değil, hizmet ve proje odaklı düşünelim”

Halk buluşmalarında; “Değerli vatandaşlarımızdan ricam, hem oylarını hem de Mersin ve Akdeniz’in geleceğini heba etmemeleridir” diyen Başkan Gültak; “Gerek elde ettiğimiz barış, kardeşlik ve sevgi ikliminin sürmesi, gerekse Akdeniz’de yakaladığımız hizmet atağının daha da büyüyerek sürmesi için hangi partiye gönül vermiş olursanız olun desteğinizi talep ediyorum. Geçen 5 yılda, halkımız arasında ayrımcılık yapmadan herkesin ve her kesimin belediye başkanı olmayı başardığımı düşünüyorum. Dolayısıyla vatandaşlarımızın da önümüzdeki seçimde ideolojik değil, Akdeniz’e kazandırdığımız hizmetleri, proje ve yatırımları göz önüne alarak mantıklı hareket edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlarla sıcak ve samimi ortamda sohbet ederek Akdeniz’i değiştiren hizmetleri, her yaştan insana dokunan eğitim, kültür, spor, sağlık ve istihdam alanındaki projeleri anlatan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, her kesimden olumlu dönüşler aldığını belirterek; 31 Mart’tan sonra da halkın güven ve teveccühü ile yeniden seçilip görevini sürdüreceğine inandığının altını çizdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA