27 Nisan 2024 Cumartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

VAHAP SEÇER, NAKLİYECİLER SİTESİ`Nİ ZİYARET ETTİ


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi Çay Mahallesi`nde yer alan Nakliyeciler Sitesi`ni ziyaret etti.

 

Tarih : 7 Mart 2024 Perşembe 14:27   Okunma : 133

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi Çay Mahallesi`nde yer alan Nakliyeciler Sitesi`ni ziyaret etti.

Başkan Seçer`e ziyaretinde, CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, Nakliyeciler Derneği Başkanı Mehmet Bozkurt, Akdeniz İlçesi Özgürlük Mahalle Muhtarı Ömer Ergüven, Mersin Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve daire başkanları, Nakliyeciler Derneği yönetimi ve üyeleri ile nakliyeciler eşlik etti.

SEÇER: “ÇALIŞAN KAZANIYORSA, BİZ KAZANACAĞIZ ÇÜNKÜ BİZ ÇALIŞTIK”

Nakliyecilerle bir araya gelen Başkan Seçer, Mersin`in lojistik kenti olması için attıkları adımlardan birinin Nakliyeciler Sitesi`ni yenilemek olduğunu belirterek, “İstanbul`dan sonra en geniş lojistik filosu Mersin. Mersin`in içinde her türlü teferruata sahip birimlerinin olduğu büyük bir lojistik merkezi yok. Biz sektöre bir söz verdik ve inşaatımızda da sona geldik. Yakın zamanda hep beraber bu Lojistik Merkezi`nin açılışını yapacağız” dedi. 31 Mart sonrası açılışın yapılacağını hatırlatan Seçer, “Çalışan kazanıyorsa, biz kazanacağız. Çünkü biz çalıştık. Herkese de hizmet ettik” diye konuştu.

LOJİSTİK MERKEZİ`NİN YAPIMI SÜRÜYOR

Başkan Seçer, Huzurkent`teki Lojistik Merkezi`nin özelliklerini anlatarak, “Arsa alanımız 76 bin 513 metrekare, yapı alanı 17 bin 618 metrekare. Toplamda 181 araçlık tır parkı var. Komisyoncular için 10 bloktan oluşan 100 adette ofis var. İçerisinde mescidi, çok amaçlı toplantı salonu olan idari binamız var. İki bina içerisinde 2 restoran, 2 kahvehane, banka ve 16 adet işyeri var. Tır sahamızda da servis bakım atölyeleri var. D-400`ün yanında yer olarak çok uygun. OSB`ye, Mersin merkeze, limana da yakın. Gayet güzel, tertemiz bir tesis olacak. Mayıs, Haziran gibi de tamamlayıp orayı sizlerin hizmetine sunarız. Daha güzel fiziki koşulları olan bir yerde de bundan sonra hizmetimizi sürdürürüz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“BELEDİYEMİZDE BİRİNCİ SIRAYA YAZDIĞIMIZ DİSİPLİN VE SAYGI”

Lojistik Merkezi`ni yaparken dernek ve odaların da fikirlerini alarak yaptıklarını kaydeden Başkan Seçer, “Burayı tek başına ben yapmadım. MTSO, sizin derneğiniz ve bizim bürokratlar bir araya geldi, karşılıklı fikir alışverişi ile yaptık. Sizin görüşlerinizi aldık. Yönetim anlayışını da ortaklaşarak, bir karar veririz, protokol altına alırız” diye konuştu.

“MERSİN`İ AİLEM OLARAK GÖRÜYORUM VE HUZURLU OLMASINI İSTİYORUM”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Mersin`de her kesimi kucakladıklarını ve her yurttaşa kapılarının açık olduğunu belirten Seçer, sözlerini şöyle tamamladı:

“Başkan olarak, Mersin`in huzurlu olmasını istiyorum. Nasıl çocuklarımla ve eşimle kendi ailemde huzur istiyorsam; Mersin`i de bir ailem olarak görüyorum ve huzursuzluk olsun istemiyorum. Herkesi de kucaklıyoruz. Herkes müsterih olsun.”

BOZKURT: “30 YILLIK ÇÖZÜMSÜZLÜĞE ÇÖZÜM OLDUNUZ”

Mersin Nakliyeciler Derneği Başkanı Mehmet Bozkurt, “30 yıllık çözümsüzlüğe çözüm olduğunuz için size, şahsım, yönetim kurulum ve tüm üyelerim adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Seçer, nakliyecilerin sorunlarını dinleyip, Büyükşehir`in hizmetleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  mersin, vahap seçer, chp, seçim, 2024, 31 mart, hizmet

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA