28 Aralık 2025 Pazar

12:41   MERSIN’DE KÜLTÜREL RÖNESANS: SANAT VE BELLEK BULUŞTU   12:30   MARKET ALıŞVERIŞINDE YENI FIYAT: PLASTIK POŞET 1 TL   12:09   TARSUS’TA 27 ARALıK DESTANı: 104 YıLDıR SÜREN KURTULUŞ RUHU MEYDANLARDA   11:30   “GENÇLERDEN PROFESYONELLERE: AKDENIZ BELEDIYE SPOR ZIRVEDE”   11:20   “MERSIN’DE ALZHEIMER HASTALARı SANATLA GÜLÜMSÜYOR: GÜLÜMSE YAŞAM MERKEZI UMUT OLUYOR”   10:40   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: ‘YETKI ERDOĞAN’DA, İHA 2 SAAT BEKLETILDI’”   14:55   TOROSLAR’ıN HIZMET GÜCÜ ARTıYOR: ARAÇ FILOSUNA 2 YENI KATKı!   11:59   “USİAD BAŞKANı KıLıÇ: SANAYIDE İŞ BIRLIĞIYLE GÜÇLÜ GELECEK”   09:20   MERSIN’DE ALTYAPı VIZYONU: 2026 YATıRıMLARıYLA DAHA KONFORLU BIR ŞEHIR GELIYOR   21:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SPORA TARIHI DESTEK: 260 KULÜP VE 294 SPORCUYA 20.7 MILYON TL!   17:22   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN REGAIP KANDILI’NDE GÖNÜLLERE DOKUNAN İKRAM: BINLERCE KANDIL SIMIDI VATANDAŞLARLA BULUŞTU   17:15   MERSIN’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK: BÜYÜKŞEHIR’IN HıYAR FIDESI DESTEĞI HASADA DÖNÜŞTÜ   17:06   CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı AYDıN’DAN KYK BURSUYLA ‘TAVUK DÖNER’ HESABı: 47 TAVUK DÖNER DÜRÜM KAYıP   17:04   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: SAĞLıK HIZMETLERINDE KARA DÜZEN ÇALıŞAN KIM VARSA GÖZÜNÜN YAŞıNA BAKMıYORUZ   17:02   SURIYE’NIN HUMUS KENTINDE CAMIDE PATLAMA: 5 ÖLÜ, 21 YARALı   14:59   LEYLA ZANA’YA YÖNELIK HAKARETLERE ILIŞKIN 116 ÖRGÜTTEN SUÇ DUYURUSU   14:57   CHP’LI AKDOĞAN, AİHM’IN İMAMOĞLU DOSYASıYLA ILGILI KARARıNı DEĞERLENDIRDI: AİHM, AYM KARARıNA UYMAYANLARıN TÜRKIYE CUMHURIYETI’NI DINGO’NUN AHıRı GIBI YÖNETEMEYECEKLERINI SÖYLÜYOR"   09:20   MERSIN’DE KıRSALA ŞEHIR KONFORU: ESENLI–HEBILLI YOLU YENILENDI   23:29   MERSIN, KADıN SINEMASıNıN BAŞKENTI OLDU: UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI 2. KEZ ŞEHIRDE   21:05   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR  
 
     
   

AHMET SERKAN TUNCER’DEN 8 MART MESAJI: "KADIN EMEĞİNİ KATMA DEĞERE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ"


Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli’de tüm emektar kadınların üretim konusunda sahip olduğu beceri, yetenek ve deneyimleri katma değere dönüştüreceklerini belirterek, “Kadınlarımızın ev ekonomisine katkı sunacağı üretim atölyelerini kuracağız.” dedi.

 

Tarih : 8 Mart 2024 Cuma 14:15   Okunma : 412

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında; kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasi alanda erkeklerle eşit olmalarının önemine vurgu yaptı. Tuncer, 8 Mart’ın bir kutlama günü olmanın ötesinde, kadın hakları mücadelesinin sembolü olduğunu söyledi.

Kadınların özgürce yaşamaları için mücadele edeceklerini ifade eden Tuncer, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde; seçme seçilme hakkını birçok Batı ülkesinden daha önce kazanan Türk kadınları günümüzde ne yazık ki şiddete, ayrımcılığa ve eşitsizliğe maruz bırakılmıştır. Çağdaş Türkiye’nin kurulması yönünde önemli bir misyonu üstlenen kadınların; bugün toplumsal yaşamın ve hayatın tüm alanlarında kadını yok saymaya çalışan bir zihniyet tarafından geleceklerinin karartılması, tüm kazanımlarının ellerinden alınması girişimiyle karşı karşıyadır. Biz, buna izin vermemek için mücadele edeceğiz" dedi.

KADINLARLA BİRLİKTE YÜRÜMEKTEN ÇOK MUTLUYUM

Kadınların her alanda eşit haklara sahip olmasının demokrasinin gereği olduğunu vurgulayan Tuncer; “Gençliğini örgüte vermiş bir insan olarak söylemem gerekirse, ilk günden bugüne kadar partimizin emekçi kadınları ile yol yürüdüm. Beni, çıktığım bu yolda hiçbir zaman bırakmadılar. Her koşulda, şartlar ne olursa olsun yanımda dimdik durdular. Kadınlarla birlikte bu onurlu yolu yürümekten çok mutluyum. Kadınların siyaset dahil tüm alanlarda olmaları için mücadele ediyoruz. Kadınların; daha özgür, daha mutlu ve güvende bir yaşam mücadelesi verdiklerinin bilincindeyiz. Mezitli için çıktığımız bu yolda, kadınların verdikleri mücadelede ilk biz yanlarında olacağız.” ifadelerini kullandı.

KADINLARIMIZIN EMEĞİNİ KATMA DEĞERE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi olarak hedeflerinin kadını erkeği her alanda eşit bir Türkiye olduğunu ifadeden Tuncer, Mezitli’de kadınlar için hayata geçirmeyi planladığı projeleri, “Mezitli, kadın dostu bir belediye olacak. Kadınlara yönelik hayata geçireceğimiz projelerde dahil olmak üzere, Mezitli’ye yapacağımız her projeye bir kadın eli değecek. Köylüsünden kentlisine Mezitli’mizin tüm emektar kadınlarının üretim konusunda sahip olduğu beceri, yetenek ve deneyimleri katma değere dönüştürecek ve kadınlarımızın ev ekonomisine katkı sunacağı üretim atölyelerini kuracağız.” sözleriyle anlattı.
Tuncer, 8 Mat Dünya Kadınlar Günü’nde kadınları Mezitli’de dayanışmayı büyütmeye çağırdı.

Paylaş :
Etiketler :  Mezitli Belediyesi, Mersin, CHP, Ahmet Serkan Tuncer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA