24 Şubat 2026 Salı

16:27   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA, İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMEYECEK   16:26   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “MILLI PARKLARı GIDERAYAK 49 VE 99 YıLLıĞıNA KIRALAMAK IÇIN KANUN TEKLIFI GETIRMIŞLER”   16:25   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ TÜRKIYE: "RUSYA’NıN SALDıRıLARıNıN SIVILLER ÜZERINDEKI YıKıCı ETKISININ SÜRÜYOR; ULUSLARARASı TOPLUM, ADALET VE HESAP VEREBILIRLIK KONUSUNDA KARARLı OLMALı"   16:25   MAHKEME KARARı ISTINAFTAN DÖNDÜ, GAZETECI ORHAN BURSALı BERAAT ETTI   15:01   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, SAADET PARTISI IFTARıNA YÖNELIK ELEŞTIRILERI YANıTLADı: "O MASADAN DÜŞMANLıK ÇıKARANLAR TARIHE GÖMÜLECEK"   14:59   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı HATIMOĞULLARı: SAYıN BAHÇELI’NIN İMRALı VE SAYıN ÖCALAN IÇIN ÖZEL STATÜ VURGUSU SON DERECE ÖNEMLI BIR VURGUDUR   14:57   “AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı” 17’INCI GÜNÜNDE TUTUKLU SANıKLARıN AVUKATLARıNıN BEYANLARıYLA DEVAM EDIYOR   14:51   İYİ PARTI’LI AYYÜCE TÜRKEŞ TAŞ: "ÖCALAN’ıN STATÜSÜ GAYET NET VE BELLIDIR. KENDISI 55 BIN KIŞININ KATILI, HAIN BIR TERÖRIST BAŞıDıR"   14:50   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI: "TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFININ ICRASıNDA PKK’NıN KURUCU ÖNDERININ BÜYÜK BIR DAHLI VE PAYı VARDıR. BU ÇAĞRı AYNı ŞEKILDE KCK’Yı DA BAĞLAMAKTADıR"   09:30   MERSIN’DE KADıNLARıN    09:25   "SIYASETIN KALBI 2 MART’TA CHP’DE ATACAK: ÖZGÜR ÖZEL 18 MADDELIK ’KURTULUŞ REÇETESINI’ AÇıKLıYOR!"   01:01    AYDıNCıK’TA GÖNÜL SOFRALARı KURULDU! BAŞKAN SEÇER: “BIZIM GECEMIZ GÜNDÜZÜMÜZ SIZSINIZ”   22:15   KADIKÖY’DE 90+ DRAMI: FENERBAHÇE’YE KASıMPAŞA ŞOKU! ASENSIO ATTı, ALLEVINAH YıKTı...   17:59   MERSIN VE DIYARBAKıR ARASıNDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ: DİTAV’DAN DEV ÇıKARTMA!   17:54   TARSUS TEK YÜREK! BAŞKAN BOLTAÇ SEL BÖLGESINDEN SESLENDI: "AFETIN SIYASETI OLMAZ, YARALARı BIRLIKTE SARACAĞıZ"   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVANıN, 9 MART’TA GÖRÜLECEK İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMESI ISTENDI   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAY DAVASı… LÜTFÜ SAVAŞ’ıN AVUKATı ÜREGEN: "GERÇEKLER ELBETTE AÇıĞA ÇıKACAKTıR"   17:01   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN TUTUKLULUĞUNA ITIRAZ EDILDI   16:35   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARı, YARıN TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ ILE BIR ARAYA GELECEK   16:33   CHP’LI ÜMIT ERKOL, AKıNCı GIŞELERI’NDEN IKTIDARA SESLENDI: "HALKıN MALıNı SATARAK BU KRIZI ÖRTEMEZSINIZ"  
 
     
   

TUNÇ SOYER: "İSTANBUL VE TÜRKİYE`NİN KADERİ ORTAK, TÜRKİYE`DE HEP BERABER NEFES ALACAĞIZ"


Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş`ı geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek desteklerini ileten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bugün de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte önce Beşiktaş Jimnastik Kulübünü ziyaret etti, ardından da İBB Gaziosmanpaşa Yaşam Merkezi açılışına katıldı.

 

Tarih : 8 Mart 2024 Cuma 15:50   Okunma : 655

GİZEM ÇETİNKOL

Ankara Büşükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş`ı geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek, desteklerini ileten İzmir Büyükşehir belediye Başkanı Tunç Soyer, bugün de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte önce Beşiktaş Jimnastik Kulübünü ziyaret etti. Ardından da İBB Gaziosmanpaşa Yaşam Merkezi açılışına katıldı.

Yerel seçimlerde yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP`ye destek için Türkiye genelinde çalışmalara başladı.  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş`ı geçtiğimiz günlerded ziyaret ederek desteklerini ileten Soyer,  bugün de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte önce Beşiktaş Jimnastik Kulübünü ziyaret etti. Ardından da İBB Gaziosmanpaşa Yaşam Merkezi açılışına katıldı.

Ankara ve İstanbul`a verdiği desteklerle ilgili konuşan Soyer, ``Bizim 1 Nisan`a giderken adaylığımız onaylanmadı. Bu yüzden de İzmir dışına kafa yormamız gerekti. Mansur Başkana da Ekrem Başkana da desteklerimizi ilettik ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Narlıdere metrosu açılışında da bunu zaten dile getirmiştim. Bugüne kadar ki hattımız İzmir Büyükşehir Belediyesi`ydi. Bundan sonra sathımız, tüm vatandır, diye. CHP 100 yıllık bir değer, daha yüzyıllarca da var olacak. Bende partimiz için elimden gelen tüm çabayı sarf edeceğim`` dedi.

Soyer, İBB`nin Gaziosmanpaşa Yaşam Merkezi Açılış Törenin de yaptığı konuşmada da `` Ekrem Başkan Türk milletinin gözbebeğine, İstanbul`a beş yıldır tutkuyla, sevgiyle, aşkla baktı. Şimdi sıra bizde, ona sahip çıkma sırası bizde... Çünkü İstanbul ve Türkiye`nin kaderi ortak, İstanbul bir kez daha nefes alacak, Türkiye`de hep beraber nefes alacağız. Ekrem Başkanımın yolu açık olsun. Şimdiden zaferimiz kutlu olsun" diey konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  Tunç Soyer, Chp, Türkiye

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA