21 Ağustos 2025 Perşembe

15:40   BURHANETTIN BULUT’TAN "CUMHUR REYONU" TEPKISI   15:38   ZELENSKI, PUTIN ILE ZIRVE IÇIN OLASı ÜLKELERI SAYDı...   13:41   TARSUS BELEDIYESI EMEKLI EVI’NDE DÜZENLENEN SERAMIK ATÖLYESI RENKLI ANLARA SAHNE OLDU   13:37   TBB’DEN BELEDIYELERE AFET BIRIMI YÖNETMELIK ÖNERISI   13:34   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, MUAY THAI SPORCULARıYLA BULUŞTU   09:25   YAYLALARıN KALBINE KONFORLU ULAŞıM: FıNDıKPıNARı–ARSLANKÖY YOLU MODERNLEŞTI   21:20   TARSUS’TA ÇOCUK İSTISMARı DAVASı BAŞLADı: BARO’NUN KATıLMA TALEBI REDDEDILDI   16:12   İMAMOĞLU, KADıKÖY’DEKI YURT AÇıLıŞıNA SILIVRI’DEN MESAJ GÖNDERDI   16:10   İMAMOĞLU’NUN DUYURUSUNU YAPTıĞı YURT AÇıLDı... ÖZGÜR ÖZEL, ERDOĞAN’A SESLENDI   16:08   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’TEN HÜKÜMETIN ZAM TEKLIFINE PROTESTO   15:38   KONYA’DA 4 YAŞıNDAKI ÇOCUĞA İSTISMAR   14:45   “SINMEDEN, EĞILMEDEN, DIMDIK YÜRÜYORUZ” – ÖZEL’DEN KARARLıLıK MESAJı   14:42   ATEŞKESTE GÖZLER İSRAIL’DE: HAMAS ’EVET’ DEDI, KARAR CUMA GÜNÜ   14:31   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, MIMARLAR ODASı ILE BIR ARAYA GELDI   14:29   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN “DOĞA DOSTU” ATıK YÖNETIMI   14:24   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA YÖNELIK SERAMIK SANATı EĞITIMI   13:20   TBMM ÖNÜNDE ARAÇ YAKAN ŞÜPHELI TUTUKLANDı: SORUŞTURMA DEVAM EDIYOR   09:25   TARSUS BELEDIYESI’NDEN ÖZBEK MAHALLESI’NE YENI ÇEHRE: TEMIZLIK VE ÇEVRE DÜZENLEMESI TAMAMLANDı   09:19   MERSIN’DE ÇIFTÇIYE CAN SUYU: BÜYÜKŞEHIR’DEN BINLERCE METRE SULAMA BORUSU DESTEĞI    19:15   CHP’DEN MERSIN’DE SAHA ATAĞı: AYHAN BARUT 19 MART DARBESININ FATURASıNı AÇıKLADı  
 
     
   

ELAZIĞLI EMEKLİ VATANDAŞ: "ŞİMDİYE KADAR 250 GRAM KIYMA ALIYORDUM. 3-4 AYDIR ONU DA ALAMIYORUM"


DEVA Partisi`nin Elazığı Belediye Başkan adayı Recep Ceylan, vatandaşları ziyaret ederek, sorunları dinledi. Elazığlı bir vatandaş, "Şimdiye kadar 250 gram kıyma alırdım. 3-4 aydır 250 gramdan 50`ye düşmüşüm. O da ayda bir defa. 50 gram getiriyorum, misafir gibi " dedi. Vatandaşı dinleyen Ceylan, "Bu seçimde iyi bir cevabı verin ki 2028`de bunları yaşamayalım. Bu seçimde iyi bir cevap vermemiz lazım" ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 9 Mart 2024 Cumartesi 10:48   Okunma : 273

DEVA Partisi`nin Elazığ Belediye Başkan adayı Recep Ceylan, vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Elazığlı bir vatandaş, "Şimdiye kadar 250 gram kıyma alırdım. 3-4 aydır 250 gramdan 50`ye düşmüşüm. O da ayda bir defa. 50 gram getiriyorum, misafir gibi" dedi. Vatandaşı dinleyen Ceylan, "Bu seçimde iyi bir cevabı verin ki 2028`de bunları yaşamayalım. Bu seçimde iyi bir cevap vermemiz lazım" ifadelerini kullandı.

Recep Ceylan, Elazığ`da seçim çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Ceylan`a özellikle emekli vatandalar dert yandı.  Emekli bir vatandaş,  "Ben 24 sene devlete çalıştım ve emekli oldum. 10 bin lira maaş alıyorum. Ben bu 10 bin lira ile nasıl geçineceğim, geçinemem. Çocuğum üniversiteye gidiyor, kız çocuğu. Her gün 200 lira ona veriyorum.  Evim kira, doğal gaz bin 500 lira geliyor. Ben ne yiyip ne içeceğim? Bu şekilde ben ölene kadar çalışacağım. Benim yaptığım bu mu yani ben bu devlete 24 sene hizmet ettim. Bundan sonra benim rahat etmem lazım. Yaşamam lazım, çocuğumla bir yere gidip yemek yemem lazım. Yok. Bu yaşta ben hala çalışıyorum" dedi.

"250 GRAMDAN 50 GRAMA KADAR DÜŞTÜK"

Elazığlı vatandaş, "Şimdiye kadar 250 gram kıyma alırdım. 3-4 aydır 250 gramdan 50`ye düşmüşüm. O da ayda bir defa. 50 gram getiriyorum, misafir gibi. Artık daha Allah görüyor" dedi. Vatandaşı dinleyen Ceylan, "Bu seçimde iyi bir cevabı verin ki 2028`de bunları yaşamayalım. Bu seçimde iyi bir cevap vermemiz lazım" ifadelerini kullandı.

Ramazan Güngör adlı bir emekli vatandaş da şunları söyledi:

"Ben 24 sene devlete çalıştım ve emekli oldum. 10 bin lira maaş alıyorum. Ben bu 10 bin lira ile nasıl geçineceğim, geçinemem. Çocuğum üniversiteye gidiyor, kız çocuğu. Her gün 200 lira ona veriyorum.  Evim kira, doğal gaz bin 500 lira geliyor. Ben ne yiyip ne içeceğim? Mutfağın masrafı var. Bu şekilde ben ölene kadar çalışacağım. Benim yaptığım bu mu yani ben bu devlete 24 sene hizmet ettim. Bundan sonra benim rahat etmem lazım. Yaşamam lazım, çocuğumla bir yere gidip yemek yemem lazım. Yok. Bu yaşta ben hala çalışıyorum. Yarın bu ülkeye bir şey olduğu zaman yine ben gidip can vereceğim. Başkası vermez. O yüzden bizi düşünmeleri lazım. Bize bir şeyler vermeliler ki bizler de biraz rahat edelim. Yoksa da 63 yaşındayım. Ölene kadar çalışacağım ben ama bana rahat edeceğim bir para verseler çalışmam. 63 yaşındayım. Hiç olmazsa ölene kadar biraz gezeyim, çocuğumla bir yerlere gidebileyim ama yok."

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA