27 Nisan 2024 Cumartesi

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

ÖZGÜR ÖZEL: "YAKASINDA GÜNEŞ OLAN YA DA GÖZÜ GÜNEŞ GİBİ PARLAYAN İYİ İNSANLARDAN OY İSTİYORUZ"


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Bağlıca`da; "Biz 31 Mart seçimlerinde bundan sonra Etimesgut`un yüzünü güldürecek, uyumla çalışacak bir ikiliye oy istiyoruz. Bundan sonraki dönemde artık hem Bağlıca hem Etimesgut`ta bir ezber bozulsun istiyoruz. Bunun için elbette sosyal demokratlardan oy istiyoruz. Muhafazakar demokratlardan, milliyetçi demokratlardan, yakasında güneş olan ya da yakasında olmasa gözü güneş gibi parlayan iyi insanlardan oy istiyoruz" dedi.

 

Tarih : 9 Mart 2024 Cumartesi 14:19   Okunma : 358

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Bağlıca`da; "Biz 31 Mart seçimlerinde bundan sonra Etimesgut`un yüzünü güldürecek, uyumla çalışacak bir ikiliye oy istiyoruz. Bundan sonraki dönemde artık hem Bağlıca hem Etimesgut`ta bir ezber bozulsun istiyoruz. Bunun için elbette sosyal demokratlardan oy istiyoruz. Muhafazakar demokratlardan, milliyetçi demokratlardan, yakasında güneş olan ya da yakasında olmasa gözü güneş gibi parlayan iyi insanlardan oy istiyoruz" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu ile bugün Ankara`nın Etimesgut ilçesinde Bağlıca halk buluşmasına katıldı. Etimesgutlu seçmenlerden Yavaş ve Beşikçioğlu için oy isteyen Özel, özetle şunları söyledi:

"SADECE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE DEĞİL, İLÇE BELEDİYESİNDE VE BELEDİYE MECLİSİNDE ÇOK GÜÇLÜ OLMAMIZ LAZIM"

“Büyük bir heyecan var. 31 Mart yaklaşıyor. Yoğun bir program içindeyiz. Bu seçim her yerde çok önemli. Ancak Ankara`daki önemi bambaşka. Etimesgut, 5 yıl önce Mansur Başkan`a verdiği oyu sonuna kadar helal ediyor. Çünkü Mansur Başkan parti ayırmadan, hiçbir ayrımcılık yapmadan, yoksulun, hiçbir ayrımcılık yapmadan esnafın, hiçbir ayrımcılık yapmadan emeklinin, hiçbir ayrımcılık yapmadan işsizin koluna giren, ona destek veren, arkasında duran, halkçı bir belediyecilikle bütün Ankara`nın gönlünü fethetti, kendisini yürekten tebrik ediyoruz. Mansur Başkanı ben Ankara`da anlatmıyorum, Türkiye`nin dört bir yanından, Ege`de, İç Anadolu, Karadeniz, Trakya`da Mansur Başkanı anlatıyorum. Pandemide yaptıklarını, nasıl gönülleri fethettiğini, her yerde söylediğimizi burada tekrar etmeme gerek var. Mansur Başkan 31 Mart seçiminde Türkiye rekoru kıracak, Türkiye rekoru. Ama sadece Mansur Başkan`ın seçilmesi yetmiyor. Çünkü çok şey yapmak istiyor ama büyükşehir belediye meclisinde çoğunluk olmayınca elini, kolunu bağlıyorlar. Büyük mücadele ediyor, mazeret bilip de hizmet edemiyorum, ne yapayım demiyor. Ama bu kadar işi belediye meclis çoğunluğu yokken yapan Mansur Başkan belediye meclis çoğunluğunu aldığında destan yazacak, destan. Bunun için çok önemli bir işimiz var. Sadece büyükşehir belediyesinde değil, ilçe belediyesinde ve belediye meclisinde çok güçlü olmamız lazım. Güçlü olmak için ne lazım? Güçlü bir aday lazım.

"ANKARA`NIN, ETİMESGUT`UN BÜTÜN DEMOKRATLARI ERDAL BAŞKAN DİYE 31 MART`I SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR"

Geçmişi ile güçlü, halkın bildiği, tertemiz, çalışkan, enerjik, her yaştan gençlerin sevgilisi, hepimizin sevgilisi Erdal Beşikçioğlu burada. Erdal Başkanı sevmeyen yok. Bir tek sorunumuz var. Anket yapıyoruz, ankette önde çıkıyor ama anketörler diyor ki yahu çok daha yukarıda çıkacak ama soruyoruz, kime oy vereceksin diye. İsimler bitiyor, teyze diyormuş ki ben valiye vereceğim diyormuş. Ya da gençler diyormuş ki ben Behzat abiye vereceğim, bunların hiçbirine vermeyeceğim. Şimdi hepimizin bir görevi var. Erdal Beşikçioğlu`nu gençler, yaşlılar, her yaştan gençler. Toplumun tüm kesimleri çok seviyor ancak onun ismini herkese ezberletmek hepimizin görevi. Erdal Beşikçioğlu`nu şöyle söyleyeyim. O polis akademisinden mezun komiser değil beşikten komiser. Beşikçioğlu`nu hatırlasınlar oy versinler. O da Etimesgut`ta çok önemli işler yapacak. Onu sevmeyen yok. Toplumun tüm kesimleri seviyor. Geçmişte Güneydoğu`da, bölgede çok önemli görevler yapmış, toplumun tüm kesimleri seviyor, Güneydoğu`dan buraya gelmiş Kürt vatandaşlarımız o dönemlerde yaptığı hizmetlerden dolayı seviyorlar. Sosyal demokratlar seviyor. Milliyetçi demokratlar seviyor. Muhafazakar demokratlar seviyor. Ankara`nın, Etimesgut`un bütün demokratları Erdal Başkan diye 31 Mart`ı sabırsızlıkla bekliyor.

"YAKASINDA GÜNEŞ OLAN YA DA GÖZÜ GÜNEŞ GİBİ PARLAYAN İYİ İNSANLARDAN OY İSTİYORUZ"

Etimesgut`u geride bıraktılar, mahzun bıraktılar. Yolun bir tarafı gelişmiş, bir tarafı mahzun. Herkes Çankaya`ya gidiyor hafta sonunda, gezmeye, eğlenmeye. O taraf canlı, bu taraf zayıf kalıyor. Aradaki fark buraya belediyeciliği bilen, yönetim kabiliyeti yüksek, kendisi enerjik. Buraya üniversite öğrencilerinin çekim merkezi haline getirecek yatırımları, yurtları yapacak. Kreşler yapacak. Gençleri buraya toplayacak, Etimesgut`u cıvıl cıvıl, kıpır kıpır bir ilçe ve burayı bir cazibe merkezi haline getirecek bir yönetim anlayışına ihtiyaç var. O anlayış da Erdal Başkan`da var, en büyük destekçisi Mansur Başkan`da var. 31 Mart seçimlerinde biz iyi yönetime oy istiyoruz. İyi insanlara oy istiyoruz. Biz 31 Mart seçimlerinde bundan sonra Etimesgut`un yüzünü güldürecek, uyumla çalışacak bir ikiliye oy istiyoruz. Bundan sonraki dönemde artık hem Bağlıca, hem Etimesgut`ta bir ezber bozulsun istiyoruz. Bunun için elbette sosyal demokratlardan oy istiyoruz. Muhafazakar demokratlardan, milliyetçi demokratlardan, yakasında güneş olan ya da yakasında olmasa gözü güneş gibi parlayan iyi insanlardan oy istiyoruz.

“TÜRKİYE İTTİFAKINDAN OY İSTİYORUZ”

Biz Etimesgut`ta Türkiye ittifakından oy istiyoruz. Türkiye ittifakı, Cumhur İttifakı`nın yani korkutan, tehdit eden, şantaj yapan, korku ittifakı Cumhur İttifakı`nın aksine, iyi insanların, güzel insanların, yüreğinde vatan, Atatürk sevgisi olan insanların, çıkar peşinde koşanların değil vatanın çıkarını kendi çıkarının önüne koyanların, birilerine arsaları peşkeş çekmek yerine Ankaralının hizmetine sunanların iktidarı artık gelsin istiyoruz. Bundan sonraki süreçte biz Türkiye ittifakı olarak renklerimizi ay yıldızlı al bayraktan alıyoruz. Türkiye ittifakının renkleri kırmızı ile beyazdır. Kırmızı- beyaz, en büyük Türkiye. Çünkü milli takım gol attığında kim seviniyorsa Türkiye ittifakındadır. Filenin sultanları şampiyon olduğunda İstiklal Marşı okunurken kızlarımızla birlikte kim ağlıyorsa, Türkiye ittifakındadır. Ayrımız, gayrımız yok. Bu ülkenin birliğinden, bütünlüğünden yana olan, içinde insan sevgisi olan, vatan sevgisi olan, yaşadığı bütün sıkıntılardan kurtulmak için gün sayan, yeter artık diyen, biraz da halkın sesi duyulsun diyen, artık rantçı belediyecilik yerine halkçı belediyeciliğin sırası geldi diyen tüm Bağlıcalılardan, tüm Etimesgutlulardan her iki adayımıza da sahip çıkmalarını bekliyoruz."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA