20 Haziran 2026 Cumartesi

18:10   CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL DENIZLI’DE... ÖZEL’DEN TEKSTIL IŞÇILERINE ZIYARET: SEKTÖRDEKI ÜCRETLER ALANLAR IÇIN ÇOK DÜŞÜK, VERENLER IÇIN ÇOK YÜKSEK   16:08   TANJU ÖZCAN: SIYASI CUNTA BITINCEYE KADAR CHP ÜYELIĞINDEN ISTIFA EDIYORUM   15:07   ÖZEL’DEN, ISTIFA ETMEK ISTEYEN CHP’LIYE: BEKLEYIN, ÇARE KALMAZSA BIRLIKTE KARAR VERIRIZ   14:06   ÖZGÜR ÖZEL: NASıL 30 YıL SONRA DENIZLI’YI ALDıYSAK, ILK SEÇIMLERDE DE TÜRKIYE’YI KAZANACAĞıZ   13:04   WASHINGTON’A TEPKI GÖSTEREN İSRAIL YÖNETIMINE ABD BAŞKAN YARDıMCıSı VANCE’TAN TEPKI: "TRUMP, İSRAIL’IN DÜNYADAKI TEK GÜÇLÜ MÜTTEFIKI"   13:01   ÖZGÜR ÖZEL, HALKLA DOĞRUDAN TEMAS KURACAK: ESNAF, PAZAR ZIYARETLERINE AĞıRLıK VERECEK   11:13   CHP GENEL BAŞKANı KıLıÇDAROĞLU’NDAN CHP’LI MILLETVEKILLERINE MEKTUP: YOLUMUZ AÇıK OLSUN   10:45   ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETE SORACAĞıM, ONLAR BANA BIR YOL GÖSTERECEKLER"   10:16   MERSINLI ÜRETICILER COĞRAFI IŞARETLERIN GÜCÜNÜ KONUŞTU   14:52   ASU KAYA: KURULTAY DELEGELERININ TERCIHLERINI, UCUZ DARBE GIRIŞIMLERIYLE TASFIYE EDEMEZSINIZ   14:50   ZEYDAN KARALAR’DAN ANıL TANBUROĞLU’NUN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   14:49   İBB KÜLTÜR A.Ş. GENEL MÜDÜR YARDıMCıSı ERHAN KARAAL KAÇıRıLDı   14:47   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN... EKREM İMAMOĞLU: “BU ÜLKEDE NAMUSLU INSANLAR, NAMUSSUZLAR KADAR DEĞIL; ONLARDAN BIN KAT DAHA CESUR OLMAK ZORUNDADıR”   13:20   CHP MUĞLA İL KADıN KOLLARı BAŞKANı GENÇOĞLU’NDAN ASU KAYA’NıN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   13:20   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı... OYA TEKIN: “EĞER SUÇ IŞLEDIĞIMI GÖSTEREN DELIL VARSA SONUCUNA HAZıRıM”   13:18   CHP’LI SEVDA ERDAN KıLıÇ: “ÖĞRETMENI GÖRMEZDEN GELEN BIR SISTEMLE GELECEK INŞA EDILEMEZ”   13:17   ÖZGÜR ÖZEL TBMM’DE MYK’SıNı TOPLADı   11:45   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN BAŞLADı   11:44   ÖZGÜR ÖZEL: YENI BIR PARTIYI HAZıR TUTMAYıP MILLETIN UMUTLARıNı KıRAMAM   11:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "YENI PARTI" IDDIALARıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SON GÜN OLARAK SÖYLEMEYEYIM AMA 20 TEMMUZ TARIHI VAR"  
 
     
   

TBMM BAŞKANVEKİLİ KARACA: “CHP`Lİ BELEDİYELER GENEL İKTİDARIN ÖRNEK ALACAĞI ÇOK BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTI”


TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, “Bizler yereldeki gücümüz 2019 seçimlerinden sonra ispat ettik. Sosyal belediyeciliği zirveye taşıdık. Halkın umudu olduk. CHP`li belediyeler genel iktidarın örnek alacağı çok başarılı işlere imza attılar“ dedi.

 

Tarih : 9 Mart 2024 Cumartesi 17:48   Okunma : 589

HABER: YAĞMUR BERİL VAROL

TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, ``Bizler yereldeki gücümüz 2019 seçimlerinden sonra ispat ettik. Sosyal belediyeciliği zirveye taşıdık. Halkın umudu olduk. CHP`li belediyeler genel iktidarın örnek alacağı çok başarılı işlere imza attılar`` dedi.

CHP Karabağlar Belediye Başkan adayı Helil Kınay`ın Karabağlı vatandaşlarla buluşmasına, TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca`nın yanı sıra CHP Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek ile çok sayıda partili eşlik etti. Burada konuşan CHP Karabağlar Belediye Başkan adayı Kınay, şunları söyledi:

``Bizler Karabağlar`da partimiz, komşularımız, dostlarımız hepiniz birer aileyiz. Ve bir aydır sokaklarda emek emek, bu ailemizi sözlerini, emeği, niyetini büyütmek için çalışıyoruz. Bugün Sayın Gülizar Biçer Karaca bizleri onurlandırdı.Bu ailenin içerisinde her biri zenginliğimizle yorulsak da kırılsak da bir birimize omu verdiğimiz tıpkı ülkemiz gibi tıbbi 23 yıldır bizden alınanlar, çalınanlar, hayatımızdan, emeğinizden, umudumuzdan alınanlardan nasıl dayanışma içerisinde omuz omuza yan yana durduysak.Karabağlar`da Cumhuriyet Halk Partisi`nin sosyal demokrat, halktan yana, toplumdan yana, kamudan yana ama gençlerden, kadınlardan, işçilerden, emekçilerden, emeklilerden insandan yana, yaşamdan yana anlayışını bizler Karabağlar`da Karabağlar ittifakıyla, İzmir`de İzmir ittifakıyla Türkiye`de Türkiye ittifakıyla ile yürütecek. Hak ettiğimiz geleceği de haklarımızı da bizlerden alınaları da bizlerden çalışanları da umutlarımızla, geleceğimizi de tekrar geri alacağız. Birlikte olacağız. 1 aydır sokaklarda emek emek çalışıyoruz. Bu ülkede hakkımızı vermemek için nasıl mücadele ettiysek Karabağlarda da bu mücadeleyi bize layık görülen yoksulluğa karşı birleşmeyi, Karabağları her bir mahallesinde buluştuğumuz gibi ötekileştiren ayrıştıran değil CHP`nin halktan kamudan gençlerden kadılardan yana anlayışını bizler Karabağlarda yürütecek hak ettiğimiz geleceği tekrar geri alacağız.``

Karaca da yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

``Helil başkanım Karabağlarda yaşayan Denizlili seçmenimiz çok dedi. Denizlililer vatanına, toprağına sahip çıkar Denizlili hemşerilerimiz Denizli`de de İzmir`de de Atatürk`üne, vatanına sahip çıkar dedim. Ben buraya gelerek hem ülkemizin içinde bulunduğu durum hepimizin yaşadıklarını ama meclis başkan vekili olarak bizlilerin de yaşadıklarını sizlerle paylaşmak ve 31 Mart`ın sadece bir belediye başkanı seçmek değil. Halkın gücünün ötekileştirilen yandaş olmayanın nasıl eksik kaldığını nasıl o eksik kalan öteki kalan ezilen emeklinin, emekçinin, kadının, işsizin sesinin güçlü olduğunun da ortaya çıkacağının bir seçim olacağını düşünüyorum. 14-28 Mayıs sonrasında iktidarda şöyle bir görüş hakim oldu. Diyorlar ki anayasa biziz, anayasa mahkemesi biziz, kanunun biziz, yazı olanlar bizi hiç bağlamaz. Bizim iki dudağımız arasından çıkanlar kanundur. Öyle mi? Olmamalı.

Daha önümüzde 2028`e çok var. O zaman yereldeki iktidarımız göstererek bu anlayışı geri adım attıracak sonuçlara erişmemiz lazım. Yurdumuzun 81 vilayet ve ilçelerinde yerelde halk sesini daha güçlü duyurmak zorundayız. Bu iktidarın yok saydığı, anayasanın, meclisin, millet iradesinin varlığını sandıkta hatırlamak zorundayız. Hatırlatacağız. Çünkü inandığımız yoldan, hukuk devletinden, demokrasinden bir adım bile geri adım atarsak inanın önce sevgili kadınlar, bizler özgürlüklerimizi azıcık da olsa olan haklarımızı, özgürlüklerimizi kaybedeceğiz. Sevgili gençler sizler de gelecekte liyakatli, hak ettiği eğitim ve kadrolarla iş olanaklarını özgürce nefes alarak bu ülkenin sokaklarında dolaşamayacağımız bir ülkeye kucak açacaklar. Biz yönetimi, iktidarı yerelde gücümüz ne yapacağımızı 2019 seçimlerinden sonra ispat ettik. Sosyal belediyeciliği zirveye taşıdık. Halkın umudu olduk. CHP`li belediyeler genel iktidarın örnek alacağı çok başarılı işlere imza attılar. Şimdi Karabağlarda bir kadının elinin değeceği zaman geliyor. Evde kadın varsa düzen, güzellik, barış vardır. Bunca zaman Karabağlar`a destek veren başkanlarımızdan bayrağı sizlerin desteğiyle teslim alacak Helil Başkanımız Karabağlara kadın eli değdirecek.``

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA